Up-to-date vaporizer gids 2018: Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018 - Reviews

Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste vaporizer. We hebben elke vaporizer een cijfer gegeven tussen 1.0 en 5.0 en ze daarop ingedeeld.

De behoeften van iedere gebruiker zijn natuurlijk anders. Vapospy wil graag een aantal verdampingseigenschappen bespreken waaraan je aandacht zou moet besteden voordat je een vaporizer koopt.

Onze favorieten:

Substantie
In tegenstelling tot traditionele inhalatie van kruiden die gewoonlijk worden verbrand en kankerverwekkend zijn, gebeurd dat niet met een vaporizer. Echter, niet elke vaporizer is bestemd voor kruiden. Sommige vaporizers kunnen twee of meer verschillende stoffen verdampen, terwijl anderen slechts één type materiaal kunnen verdampen. Hieronder staan verschillende substanties die kunnen worden verdampt:

  • Kruiden
  • Vloeistoffen
  • Concentraten
  • Hars
  • Waxen

Temperatuurregeling
Er kunnen verschillende temperatuurregelingen zijn, sommige kunnen vooraf gedefinieerde temperatuurstanden hebben, terwijl anderen een regelbare temperatuur hebben. Voorbeelden:

  1. Arizer Solo: Heeft 7 vooraf gedefinieerde temperatuurstanden, 50°C, 185°C, 190°C, 195 °C, 200°C, 205°C en 210°C.
  2. Crafty: De Crafty vaporizer laat het instellen van de temperatuur toe tussen de 40°C en 210°C.

Materiaal
Van welk materiaal het product gemaakt is. De meeste vaporizers zijn gemaakt van roestvrijstaal, hout of plastic. Eén van de belangrijkste onderdelen is echter het dampkanaal waar de damp vanuit het verwarmingselement doorheen gaat richting het mondstuk. Als de damp in contact komt met plastic of elektronica, kan dit de smaak beïnvloeden door vervuiling van de omgeving. Het beste dampkanaal is gemaakt van materialen zoals glas of keramiek, die de smaak op geen enkele manier beïnvloedt.

Energiebron
De meeste draagbare vaporizers werken tegenwoordig op batterijen en de home vaporizer werkt meestal op het netstroom. Er zijn ook vaporizers waarbij de substanties worden verwarmd via een aansteker, wat natuurlijk enige oefening vereist om dit goed onder de knie te krijgen. Voor beginners, adviseer ik om te beginnen met een elektrische vaporizer met vooraf gedefinieerde temperatuurstanden.

Afmetingen
Vooral voor draagbare apparaten speelt de afmeting voor veel mensen vaak een beslissende rol als het gaat om het kiezen van het juiste model. De meeste draagbare vaporizers kunnen gemakkelijk in de broekzak worden meegenomen, het kan de afmeting van een sigaret hebben en perfect in je handen passen.

“6 Beste Draagbare Vaporizers” – Onze favorieten

Belangrijke kenmerken van draagbare vaporizers zijn de grootte, het ontwerp, de materialen en de levensduur van de batterij en de speciale eigenschappen van elk apparaat.

#1

Mighty Vaporizer

Mighty Vaporizer

De Migty vaporizer heeft zijn naam te danken aan de dikke en hoge kwaliteit damp die geproduceerd kan worden. Niet alleen voor kruiden maar ook voor concentraten. De vaporizer geproduceerd door Storz & Bickel staat garant voor hoge kwaliteit.

» Show Details

#2

Davinci IQ Vaporizer

DaVinci IQ

De IQ is weer een hoogstaand werk van DaVinci. Met het moderne design en de prettige afmetingen ligt deze vaporizer fijn in de hand. Daarnaast zorgt de allernieuwste technologie voor perfecte dampwolken.

» Show Details

#3

PAX 3 Vaporizer

PAX 3 Vaporizer

De Pax 3 heeft niet alleen nieuwe looks hij warmt ook in slechts 15 seconden op en biedt een dubbele verwarmingskamer zodat je eenvoudig kunt switchen tussen kruiden en concentraten.

» Show Details

#4

AirVape X

AirVape X

De AirVape X is het jongere tweelingbroertje van de AirVape XS en heeft een kamer die 25% meer ruimte biedt. De AirVape X heeft vrijwel identieke eigenschappen van zijn voorganger, zoals compatibiliteit met oliën en kruidenmateriaal, en wordt geleverd met haptische feedback en snelle opwarmtijd in minder dan 20 seconden. Het beschikt ook over een magnetisch mondstuk en werkt met een temperatuur van 93°C tot 220°C.

» Show Details

#5

Firefly 2 Vaporizer

Firefly 2 Vaporizer

Firefly 2 is de opvolger van de Firefly en is maar liefst 33% kleiner en 55% lichter. Naast deze design wijziging zijn er nog andere highlights zoals bluetooth integratie en verschillende temperatuurstanden.

» Show Details

#6

Crafty Vaporizer

Crafty Vaporizer

De Crafty is een vaporizer van het Duitse Storz & Bickel en het kleine broertje van de Mighty, die op het zelfde moment is uitgebracht. De efficiënte Crafty kan met één knop worden bediend. Door middel van een app op je smartphone heb je toegang tot meer geavanceerde functies.

» Show Details

“6 Beste Pen Vaporizers” – Onze favorieten

Zoals de naam al laat zien, lijkt de vaporizer op een pen. Ze zijn meestal super licht, smal en klein. Meestal zijn ze gemaakt voor concentraten of wassen, maar er zijn enkele pen vaporizers die tegelijkertijd gedroogde kruiden als wassen kunnen verdampen. In principe bestaat een pen vaporizer altijd uit een mondstuk, een verwarmingskamer en een oplaadbare batterij.

#1

Grasshopper Pen Vaporizer

Grasshopper Vaporizer

De Grasshopper vaporizer heeft slechts 5 seconden nodig om op te warmen en is de meest discrete vaporizer die er op de markt te vinden is. De ontwikkeling van de Grasshopper werd door een crowdfunding campagne gefinancierd die meer dan 350.000 dollar opbracht.

» Show Details

#2

Vaponic Plus

Vaponic Plus

De met de hand gemaakte Vaponic Plus biedt stijl en extra veiligheid. Het beukenhouten omhulsel zorgt voor nog meer comfort tijdens het vaporizen.

» Show Details

#3

Boundless CF 710

Boundless CF 710

Met de CF 710 brengt Boundless zijn eerste vaporizer uit die alleen geschikt is voor concentraten. De CF 710 biedt efficiëntie en is erg draagbaar vanwege zijn penvorm.

» Show Details

#4

Focus Vape von iFocus

Focusvape

6 verschillende temperatuurstanden tussen 160°C en 220°C, een verwisselbare batterij met 2500mAh, airflow controle systeem, vibratiesysteem, een mondstuk uit borosilikaatglas. Wat moeten we nog meer vermelden? Ah ja, dat alles voor een uitstekende prijs.

» Show Details

#5

Cheech & Chong’s The Ripper Vaporizer

Cheech & Chong’s The Ripper

The Ripper is tot stand gekomen via een nieuwe samenwerking tussen Cheech en Chong’s. Dit heeft geresulteerd in een unieke vaporizer waarmee je oliën, waxen en concentraten kunt verdampen. Door de extra grote warmtekamer ben je minder tijd kwijt met vullen en dat geeft je meer tijd om te genieten van de pure dampen.

» Show Details

#6

O.penVAPE Ziggy Marley

O.penVAPE Ziggy Marley

De O.Penvape is ontworpen in samenwerking met Reggae icoon Ziggy Marley. De stevige met houtnerf gemaakte vaporizer is draagbaar en zowel geschikt voor kruiden als oliën. Met drie warmtestanden en LED indicatielampje is deze vaporizer eenvoudig in gebruik.

» Show Details

“6 Best Home Vaporizer” – Onze favorieten

Home vaporizers zijn stationaire apparaten, die normaal gesproken verbonden zijn met het netstroom. Het grootste voordeel van home vaporizers is de hoeveelheid olie of kruiden die in de warmtekamer gestopt kan worden. Daarbij hebben home vaporizers vaak meer specificaties en zijn vaak uitgerust met een ballon- of slangfunctie. Elk apparaat heeft natuurlijk zijn eigen speciale eigenschappen.

#1

Volcano Digit

Volcano Digit Vaporizer

Volgens vele gebruikers is de Volcano Digit de vaporizer onder de vaporizers. De vaporizer die gemaakt wordt in Duitsland is van zeer hoge kwaliteit waarbij de vaporizer gebruik maakt van verdamping door hete lucht waardoor er nog meer werkzame stoffen vrijkomen uit de kruiden.

» Show Details

#2

AroMed 4.0 Vaporizer

AroMed 4.0

De AroMed 4.0 laat je nog meer genieten van pure dampen zonder dat je rook of enig andere giftige stof inademt. Je kunt maar liefst 90% van de extracten van een kruid binnenkrijgen.

» Show Details

#3

Herborizer Tube Ti + Enail

Herborizer Tube Ti + Enail

De Herborizer Tube Ti + Enail is een upgrade van zijn voorgangers, met een waterdichte titanium verwarmer van klasse 2 die reikt tot 500°C in de vorm van een e-nagel. De naam Herborizer is niet onbekend bij vaporizer kenners, wellicht dat je hem verwart met de basis Herborizer Tube. De nieuwe upgrade is niet alleen van toepassing op technische eigenschappen, maar de vaporizer wordt ook geleverd met een draagtas die lijkt op een knapzak. De Herborizer is gemaakt met stijl en efficiëntie in gedachten. Net als bij andere Herborizer verdampers is de Tube Ti + Enail ook verkrijgbaar in een andere vorm, de Bubbler Ti + Enail.

» Show Details

#4

Herborizer Bubbler Ti + Enail

Herborizer Bubbler Ti + Enail

De Bubbler Ti + Enail is de kleinere en nieuwere generatie van de Herborizer Bubbler. Hij beschikt over de goede genen van de Herborizer familie, de hand vaporizer is tot in perfectie ontworpen. De Bubbler Ti + Enail strijdt om beter te zijn dan zijn tweelingbroer, de Tube Ti + Enail, omdat er meer filtratie is, wordt de damp sneller afgekoeld, terwijl er meer vervuilde deeltjes gefilterd worden.

» Show Details

#5

Verdamper Deluxe Vaporizer

De Verdamper Deluxe

Met deze Verdamper Deluxe verkrijg je een buitengewoon reine, gekoelde en neutrale damp. Bij een temperatuur van 200°C worden alle belangrijke werkzame stoffen uit de kruiden onttrokken. Het design lijkt heel erg op dat van een waterpijp. Het toppunt van dit toestel is echter de enorme waterfilter.

» Show Details

#6

Volcano Classic

Volcano Classic

Een klassieke vaporizer voor het verdampen van je favoriete kruiden door middel van ballonen! Haal 3 tot 4 keer meer rendement uit je kruiden met de Volcano Classic.

» Show Details

“Goedkope Vaporizers: de 4 beste voor minder dan 100 Euro”

Als je langzaam de verdampingswereld wilt verkennen en niet direct veel geld wilt uitgeven, kunnen onze favorieten voor minder dan 100 EURO interessant voor je zijn.

#1

Boundless CFC 2.0

Boundless CFC 2.0

(Binnenkort Verkrijgbaar) Zoals de naam al doet vermoeden is deze verdamper de verbeterde versie van de Boundless CFC. De 2.0 versie komt namelijk met een verbeterde luchtstroom, waterpijpadapter en niet te vergeten een verwisselbare batterij, en dat allemaal in een kleiner formaat.

» Show Details

#2

Boundless CFC Vaporizer

Boundless CFC

Boundless brengt zijn kleinste vaporizer op de markt: CFC. Klein in uitvoering maar groots in prestaties. Snelle opwarming, krachtige batterij en geïsoleerd luchtpad. Het complete pakket in een compacte vaporizer.

» Show Details

#3

Vaponic Plus

Vaponic Plus

De met de hand gemaakte Vaponic Plus biedt stijl en extra veiligheid. Het beukenhouten omhulsel zorgt voor nog meer comfort tijdens het vaporizen.

» Show Details

#4

Muad-Dib Concentrate Box

Magic Flight Muad-Dib

De met de hand gemaakte Muad-Dib is speciaal ontworpen voor het verdampen van concentraten, oliën en waxen. In enkel 3 seconden bereikt hij al de temperatuur van 480°C. De elegante Muad-Dib neem je overal mee naartoe.

» Show Details

“Onze favorieten voor minder dan 50 Euro”

Wij hopen dat we je hebben kunnen helpen door een aantal goede opties voor je te vinden. Als je nog vragen hebt over producten, kun je meer informatie vinden over de apparaten op onze website of op het internet.

#1

Vaponic Plus

Vaponic Plus

De met de hand gemaakte Vaponic Plus biedt stijl en extra veiligheid. Het beukenhouten omhulsel zorgt voor nog meer comfort tijdens het vaporizen.

» Show Details

#2

Vaponic

Vaponic Vaporizer

De Vaponic is in Europa geproduceerd onder strenge kwaliteitseisen met hoogwaardig materiaal. Door het discrete design van een marker kun je nog relaxter verdampen.

» Show Details

BELANGRIJK: Hoe vind je de beste prijs voor je vaporizer?

Wij kunnen je ook helpen bij het vinden van de beste prijs voor je vaporizer. Zelfs als je informatie van producten via andere websites hebt verkregen, kun je terugkeren naar www.vapospy.nl en zien waar je een product kunt kopen tegen de beste prijs.

Wij updaten de prijzen en beschikbaarheid van alle producten meerdere malen per dag om je de meest actuele gegevens te verstrekken. We werken samen met zoveel mogelijk online winkels, zodat je de goedkoopste prijs voor je volgende aankoop kunt vinden. Wij werken ook uitsluitend met betrouwbare online winkeliers om je te beschermen tegen fraude.

Gedetailleerde Vaporizer Reviews

We hebben al een groot aantal vaporizers getest, en zelfs wat informatie over apparaten verzameld en samengevat voor onze lezers. Onze testen zijn hier om je te helpen bij het vinden van de beste vaporizer. Daarnaast bieden wij een actuele prijsvergelijking voor alle verdampproducten.