Land wijzigen:

Up-to-date vaporizer gids 2018: Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018 - Reviews

Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste vaporizer. We hebben elke vaporizer een cijfer gegeven tussen 1.0 en 5.0 en ze daarop ingedeeld.

De behoeften van iedere gebruiker zijn natuurlijk anders. Vapospy wil graag een aantal verdampingseigenschappen bespreken waaraan je aandacht zou moet besteden voordat je een vaporizer koopt.

Onze favorieten:

Substantie
In tegenstelling tot traditionele inhalatie van kruiden die gewoonlijk worden verbrand en kankerverwekkend zijn, gebeurd dat niet met een vaporizer. Echter, niet elke vaporizer is bestemd voor kruiden. Sommige vaporizers kunnen twee of meer verschillende stoffen verdampen, terwijl anderen slechts één type materiaal kunnen verdampen. Hieronder staan verschillende substanties die kunnen worden verdampt:

  • Kruiden
  • Vloeistoffen
  • Concentraten
  • Hars
  • Waxen

Temperatuurregeling
Er kunnen verschillende temperatuurregelingen zijn, sommige kunnen vooraf gedefinieerde temperatuurstanden hebben, terwijl anderen een regelbare temperatuur hebben. Voorbeelden:

  1. Arizer Solo: Heeft 7 vooraf gedefinieerde temperatuurstanden, 50°C, 185°C, 190°C, 195 °C, 200°C, 205°C en 210°C.
  2. Crafty: De Crafty vaporizer laat het instellen van de temperatuur toe tussen de 40°C en 210°C.

Materiaal
Van welk materiaal het product gemaakt is. De meeste vaporizers zijn gemaakt van roestvrijstaal, hout of plastic. Eén van de belangrijkste onderdelen is echter het dampkanaal waar de damp vanuit het verwarmingselement doorheen gaat richting het mondstuk. Als de damp in contact komt met plastic of elektronica, kan dit de smaak beïnvloeden door vervuiling van de omgeving. Het beste dampkanaal is gemaakt van materialen zoals glas of keramiek, die de smaak op geen enkele manier beïnvloedt.

Energiebron
De meeste draagbare vaporizers werken tegenwoordig op batterijen en de home vaporizer werkt meestal op het netstroom. Er zijn ook vaporizers waarbij de substanties worden verwarmd via een aansteker, wat natuurlijk enige oefening vereist om dit goed onder de knie te krijgen. Voor beginners, adviseer ik om te beginnen met een elektrische vaporizer met vooraf gedefinieerde temperatuurstanden.

Afmetingen
Vooral voor draagbare apparaten speelt de afmeting voor veel mensen vaak een beslissende rol als het gaat om het kiezen van het juiste model. De meeste draagbare vaporizers kunnen gemakkelijk in de broekzak worden meegenomen, het kan de afmeting van een sigaret hebben en perfect in je handen passen.

“6 Beste Draagbare Vaporizers” – Onze favorieten

Belangrijke kenmerken van draagbare vaporizers zijn de grootte, het ontwerp, de materialen en de levensduur van de batterij en de speciale eigenschappen van elk apparaat.

Mighty Vaporizer

Mighty Vaporizer

5.0

De Migty vaporizer heeft zijn naam te danken aan de dikke en hoge kwaliteit damp die geproduceerd kan worden. Niet alleen voor kruiden maar ook voor concentraten. De vaporizer geproduceerd door Storz & Bickel staat garant voor hoge kwaliteit.

Davinci IQ Vaporizer

DaVinci IQ

4.9

De IQ is weer een hoogstaand werk van DaVinci. Met het moderne design en de prettige afmetingen ligt deze vaporizer fijn in de hand. Daarnaast zorgt de allernieuwste technologie voor perfecte dampwolken.

PAX 3 Vaporizer

PAX 3 Vaporizer

4.9

De Pax 3 heeft niet alleen nieuwe looks hij warmt ook in slechts 15 seconden op en biedt een dubbele verwarmingskamer zodat je eenvoudig kunt switchen tussen kruiden en concentraten.

Firefly 2 Vaporizer

Firefly 2 Vaporizer

4.8

Firefly 2 is de opvolger van de Firefly en is maar liefst 33% kleiner en 55% lichter. Naast deze design wijziging zijn er nog andere highlights zoals bluetooth integratie en verschillende temperatuurstanden.

Boundless Tera Vaporizer

Boundless Tera

4.8

De Boundless Tera is een convectieverdamper waardoor hij zachte en smaakvolle dampen creëert. De verdamper beschikt over een krachtige batterij waardoor de temperatuur van 230°C binnen 1 minuut bereikt wordt. De kracht zit hem niet alleen in de batterij maar ...

Ghost MV1 vaporizer

Ghost MV1 Vaporizer

4.7

De Ghost MV1 is de nieuwe standaard in draagbare vaporizers, vergelijkbaar met top vaporizers zoals de Mighty of de Firefly 2 vaporizer. De MV1 is uitgerust met volledige convectieverwarming en biedt de optie van verhitting op verzoek, waardoor de levensduur ...

“6 Beste Pen Vaporizers” – Onze favorieten

Zoals de naam al laat zien, lijkt de vaporizer op een pen. Ze zijn meestal super licht, smal en klein. Meestal zijn ze gemaakt voor concentraten of wassen, maar er zijn enkele pen vaporizers die tegelijkertijd gedroogde kruiden als wassen kunnen verdampen. In principe bestaat een pen vaporizer altijd uit een mondstuk, een verwarmingskamer en een oplaadbare batterij.

Linx Ares

Linx Ares

4.6

Op het eerste gezicht kan de Linx Ares verward worden met de Grasshopper verdamper. Gemaakt van roestvrijstaal van medische kwaliteit, is de stevige penverdamper niet de typische concentraat penverdamper. Met een spoelloze keramische verstuiver warmt de Ares onmiddellijk op met ...

Atmos Ruva

Atmos Ruva

4.6

De Atmos Ruva is waarschijnlijk een van de kleinste en meest compacte vaporizers die je tegenkomt. Dit kleine apparaat van Atmos (de makers van een gerenommeerde line-up van de gemiddelde prijsklasse vaporizers), die waarschijnlijk goed in de palm van je ...

VapCap Omnivap Vaporizer

VapCap OmniVap

4.5

De VapCap OmniVap is een kruiden- en harsverdamper. Het is een van de kostbaarste verdamper van DynaVap. De VapCap OmniVap is erg uitgebreid in vergelijking met het begin van de VapCap Original. Hoofdzakelijk gemaakt van titanium of koolstof, heeft het ...

Vaponic Plus

Vaponic Plus

4.5

De met de hand gemaakte Vaponic Plus biedt stijl en extra veiligheid. Het beukenhouten omhulsel zorgt voor nog meer comfort tijdens het vaporizen.

VapCap OmniVonG

VapCap OmniVonG

4.5

De VapCap OmniVonG is een van de meest gewilde VapCap vaporizer variatie van DynaVap. De OmniVonG combineert componenten van de VapCap OmniVap en VapCap NonaVonG, en heeft een condensator en mondstuk zoals de OmniVap samen met het middengedeelte van een NonaVonG.

Atmos Aegis

Atmos Aegis

4.5

Een "aegis" is alles wat je beschermt tegen aanvallen van buitenaf. In dit geval beschermt de Atmos Aegis beginners tegen het kopen van de verkeerde startvaporizer. Er zijn slechts een paar dingen waar je op moet letten als je begint, ...

“6 Best Home Vaporizer” – Onze favorieten

Home vaporizers zijn stationaire apparaten, die normaal gesproken verbonden zijn met het netstroom. Het grootste voordeel van home vaporizers is de hoeveelheid olie of kruiden die in de warmtekamer gestopt kan worden. Daarbij hebben home vaporizers vaak meer specificaties en zijn vaak uitgerust met een ballon- of slangfunctie. Elk apparaat heeft natuurlijk zijn eigen speciale eigenschappen.

Volcano Digit

Volcano Digit Vaporizer

4.9

Volgens vele gebruikers is de Volcano Digit de vaporizer onder de vaporizers. De vaporizer die gemaakt wordt in Duitsland is van zeer hoge kwaliteit waarbij de vaporizer gebruik maakt van verdamping door hete lucht waardoor er nog meer werkzame stoffen ...

AroMed 4.0 Vaporizer

AroMed 4.0

4.9

De AroMed 4.0 laat je nog meer genieten van pure dampen zonder dat je rook of enig andere giftige stof inademt. Je kunt maar liefst 90% van de extracten van een kruid binnenkrijgen.

De Verdamper Deluxe Vaporizer

De Verdamper Deluxe

4.7

Met deze Verdamper Deluxe verkrijg je een buitengewoon reine, gekoelde en neutrale damp. Bij een temperatuur van 200°C worden alle belangrijke werkzame stoffen uit de kruiden onttrokken. Het design lijkt heel erg op dat van een waterpijp. Het toppunt van ...

Volcano Classic

Volcano Classic

4.7

Een klassieke vaporizer voor het verdampen van je favoriete kruiden door middel van ballonen! Haal 3 tot 4 keer meer rendement uit je kruiden met de Volcano Classic.

Puffco Peak

Puffco Peak

4.7

De Puffco Peak is de eerste tafelverdamper van Puffco. Geef jij de voorkeur aan het verdampen van concentraten dan aan kruiden, dan is de Puffco Peak zeker iets voor jou! De futuristisch verdamper is speciaal ontworpen voor concentraten wat onder ...

Dr. Dabber Switch

Dr. Dabber Switch

4.7

(Binnenkort verkrijgbaar) Dr. Dabber staat bekend om geweldige en hoogwaardige verdampers en brouwt aan de volgende verbazingwekkende tafelverdamper; de Switch. Met een sterke batterij zal Dr. Dabber Switch concurreren met de formidabele Dr. Dabber Boost. De Switch zal een volledig ...

“Goedkope Vaporizers: de 4 beste voor minder dan 100 Euro”

Als je langzaam de verdampingswereld wilt verkennen en niet direct veel geld wilt uitgeven, kunnen onze favorieten voor minder dan 100 EURO interessant voor je zijn.

AroMed 4.0 Vaporizer

AroMed 4.0

4.9

De AroMed 4.0 laat je nog meer genieten van pure dampen zonder dat je rook of enig andere giftige stof inademt. Je kunt maar liefst 90% van de extracten van een kruid binnenkrijgen.

Dr. Dabber Switch

Dr. Dabber Switch

4.7

(Binnenkort verkrijgbaar) Dr. Dabber staat bekend om geweldige en hoogwaardige verdampers en brouwt aan de volgende verbazingwekkende tafelverdamper; de Switch. Met een sterke batterij zal Dr. Dabber Switch concurreren met de formidabele Dr. Dabber Boost. De Switch zal een volledig ...

Flowermate Mini V5.0S Pro

Flowermate Mini V5.0 S Pro

4.7

Met de Mini Pro maakt Flowermate het mogelijk om voor een draagbare vaporizer de temperatuur exact in te stellen. Daarnaast beschikt de Mini Pro over de functies als een powerbank en een volledig afgesloten dampkanaal.

Boundless CFC 2.0

Boundless CFC 2.0

4.7

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Boundless CFC 2.0 de nieuwste versie van de Boundless CFC. Met een verbeterde luchtstroom en waterpijp (bong) adapter, ziet en werkt de CFC 2.0 een beetje anders dan zijn voorganger, hoewel gemaakt ...

“Onze favorieten voor minder dan 50 Euro”

Wij hopen dat we je hebben kunnen helpen door een aantal goede opties voor je te vinden. Als je nog vragen hebt over producten, kun je meer informatie vinden over de apparaten op onze website of op het internet.

AroMed 4.0 Vaporizer

AroMed 4.0

4.9

De AroMed 4.0 laat je nog meer genieten van pure dampen zonder dat je rook of enig andere giftige stof inademt. Je kunt maar liefst 90% van de extracten van een kruid binnenkrijgen.

Dr. Dabber Switch

Dr. Dabber Switch

4.7

(Binnenkort verkrijgbaar) Dr. Dabber staat bekend om geweldige en hoogwaardige verdampers en brouwt aan de volgende verbazingwekkende tafelverdamper; de Switch. Met een sterke batterij zal Dr. Dabber Switch concurreren met de formidabele Dr. Dabber Boost. De Switch zal een volledig ...

BELANGRIJK: Hoe vind je de beste prijs voor je vaporizer?

Wij kunnen je ook helpen bij het vinden van de beste prijs voor je vaporizer. Zelfs als je informatie van producten via andere websites hebt verkregen, kun je terugkeren naar www.vapospy.nl en zien waar je een product kunt kopen tegen de beste prijs.

Wij updaten de prijzen en beschikbaarheid van alle producten meerdere malen per dag om je de meest actuele gegevens te verstrekken. We werken samen met zoveel mogelijk online winkels, zodat je de goedkoopste prijs voor je volgende aankoop kunt vinden. Wij werken ook uitsluitend met betrouwbare online winkeliers om je te beschermen tegen fraude.

Gedetailleerde Vaporizer Reviews

We hebben al een groot aantal vaporizers getest, en zelfs wat informatie over apparaten verzameld en samengevat voor onze lezers. Onze testen zijn hier om je te helpen bij het vinden van de beste vaporizer. Daarnaast bieden wij een actuele prijsvergelijking voor alle verdampproducten.