AirVape Vaporizer

Als je van AirVape hebt gehoord, denk je automatisch aan ‘s werelds dunste verdamper. Als je er nog nooit van gehoord hebt, dan weet je het nu!

Apollo is het merk achter de beruchte AirVape XS, de Amerikaanse vaporizer fabrikant zet de trend van dunne verdamper neer toen het voor het eerst uitkwam. Bekend om het maken van esthetisch majestueuze verdampers zonder afbreuk te doen aan functionaliteit, is teleurstelling bijna onmogelijk daar ze een levenslange garantie hebben.

Lees meer over de AirVape verdampers op de officiële website van AirVape, waar je ook je garantie kunt activeren als je er een koopt.

AirVape Xs Vaporizer

AirVape Xs Vaporizer

Merk: Apollo

De AirVape Xs Vaporizer is de kleinste en dunste Vaporizers die er op dit moment bestaat. Hij is dus goed mee te nemen in je broekzak en geeft ondanks het kleine formaat een goede dampkwaliteit.

Ga naar winkel€ 159,00

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

Laatste prijsaanpassing: 23.07.18 om 09:15

AirVape OM

AirVape OM

Merk: Apollo

Bekend om het uitbrengen van de kleine en dunne AirVape XS, komt de fabrikant Apollo nu met een draagbare vaporizer enkel voor concentraten. De AirVape OM combineert draagbaarheid met prestaties en heeft enkele indrukwekkende eigenschappen zoals de comptabiliteit met diverse vullingen en een glazen mondstuk.

Niet op voorraad

Laatste prijsaanpassing: 23.07.18 om 06:25

AirVape X

AirVape X

Merk: Apollo

De AirVape X is het jongere tweelingbroertje van de AirVape XS en heeft een kamer die 25% meer ruimte biedt. De AirVape X heeft vrijwel identieke eigenschappen van zijn voorganger, zoals compatibiliteit met oliën en kruidenmateriaal, en wordt geleverd met haptische feedback en snelle opwarmtijd in minder dan 20 seconden. Het beschikt ook over een magnetisch mondstuk en werkt met een temperatuur van 93°C tot 220°C.

Ga naar winkel€ 138,99

Gratis levering in Nederland en België voor bestellingen vanaf €30

*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: "955XSPY" * € 141,55 € 149,00

Gratis levering in Nederland

Ga naar winkel€ 149,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Laatste prijsaanpassing: 23.07.18 om 07:50