DaVinci Vaporizer

Het merk DaVinci herinnert je misschien aan de Da Vinci-code of de man, Leonardo da Vinci, zelf. Zoals de naam al aangeeft hebben de DaVinci verdampers een prachtig ontwerp dat lijkt op de creaties van Leonardo. De DaVinci verdampers worden gemaakt in de VS en niet in Italië, maar het biedt zeker Italiaanse kwaliteit alsof het een Versaci, Armani of Prada versie voor verdampers is.

De DaVinci bestaat al meer dan 5 jaar op de markt en zal naar verwachting nog langer meegaan. In vergelijking met het andere top vaporizer merk; Storz & Bickel, staat de DaVinci bovenaan de lijst voor hun innovaties en hun vertrouwen in hun eigen product met een garantie van maximaal 10 jaar!

Met de introductie van de nieuwste DaVinci IQ wordt DaVinci weer opnieuw in het licht gezet, de “perfecte kruiden verdamper” wordt geleverd met een stijlvol futuristisch ontwerp en een app om je leven gemakkelijker te maken. Bekijk de officiële DaVinci website voor een paar insider-trucs over het gebruik van de verdamper en om andere informatie te krijgen natuurlijk.

DaVinci Ascent Vaporizer

DaVinci Ascent

4.2

De DaVinci Ascent vaporizer brengt wat mooie kenmerken met zich mee. Zo kan de temperatuur ...

van € 175,00
Prijzen vergelijken
DaVinci V3 Vaporizer

DaVinci V3

4.1

De DaVinci V3 bevat het complete pakket voor draagbare vaporizers; compact, stevig, exacte temperatuurinstelling en ...

van € 100,30
Prijzen vergelijken
Davinci IQ Vaporizer

DaVinci IQ

4.9

De IQ is weer een hoogstaand werk van DaVinci. Met het moderne design en de ...

van € 219,00
Prijzen vergelijken
DaVinci MIQRO

DaVinci MIQRO

4.6

(Binnenkort verkrijgbaar) De DaVinci MIQRO is de nieuwste toevoeging aan de DaVinci familie en je ...