Land wijzigen:

Storz & Bickel Vaporizer

Buiten Kinder Bueno, is Storz & Bickel een van de beroemdste Duitse merken. Opgericht en geproduceerd in Tuttlingen, een gerenommeerde stad bekend als centrum voor medische technologie, heeft Storz & Bickle zich daar trots als de eerste fabrikant van medische vaporizers gevestigd.

Markus Storz begint in 1996 met het ontwikkelen van de eerste vaporizer en brengt het 4 jaar later op de markt. Sinds de release van de Volcano Classic in 2000 is het moeilijk te geloven dat het na bijna twee decennia nog steeds op de markt is. De Volcano is nog steeds de beste tafel vaporizer en het overleeft de golf van vaporizers in de markt, dankzij de hoge kwaliteit en het vermogen om volle dampen te produceren. Iedereen wil het beste voor zichzelf, je weet dat het goed is wanneer je de Volcano gezien hebt in bekende videoclips, films, documentaires en zelfs op Netflix.

De kwaliteit van andere vaporizers, die door de Storz & Bickel gemaakt zijn, zijn ook formidabel. Ze richten zich op alle aspecten bij het maken van een vaporizer en stopten niet met verbeteren, zelfs nadat het gereleased was. Kijk maar naar Crafty, het werd na 3 jaar in de markt vernieuwd. Als pioniers is Storz & Bickel één van de weinige vaporizer makers die apps hebben gecreëerd om hun vaporizers extern te bedienen met een smartphone of smartwatch, zoals gewoonlijk lopen ze voorop.

Bekijk de officiële website van Storz & Bickel voor meer informatie, daar kan de wereldwijde garantie worden geregistreerd en de gebruikershandleiding gevonden worden.

Crafty Vaporizer

Crafty Vaporizer

4.7

De Crafty is een vaporizer van het Duitse Storz & Bickel en het kleine broertje ...

van € 215,10
Prijzen vergelijken
Mighty Vaporizer

Mighty Vaporizer

4.8

De Migty vaporizer heeft zijn naam te danken aan de dikke en hoge kwaliteit damp ...

van € 269,10
Prijzen vergelijken
Plenty von Storz & Bickel

Plenty von Storz & Bickel

4.3

De Plenty Vaporizer is een geluidloze vaporizer met een design dat zo ontworpen is dat ...

van € 197,99
Prijzen vergelijken
Volcano Classic

Volcano Classic

4.7

Een klassieke vaporizer voor het verdampen van je favoriete kruiden door middel van ballonen! Haal ...

van € 305,99
Prijzen vergelijken
Volcano Digit

Volcano Digit Vaporizer

4.9

Volgens vele gebruikers is de Volcano Digit de vaporizer onder de vaporizers. De vaporizer die ...

van € 377,99
Prijzen vergelijken