AirVape Legacy

AirVape Legacy

AirVape Legacy heeft een gouden verwarmingskamer; hiermee kun je zowel kruiden- als concentraten met karakter verdampen. De unieke draagbare verdamper maakt gebruik van een on-demand volledige convectie verwarmingsmethode en geeft je volledige temperatuurcontrole. Aangedreven door een verwijderbare 3000mAh-batterij, warmt de vape binnen 15 seconden op en schakelt automatisch uit na 30 seconden inactiviteit. Daarnaast laadt het technologisch geavanceerde apparaat op via USB-C en ondersteunt het draadloos opladen.

Beschrijving

Gemaakt in de VS, the brand Apollo (AirVape) staat bekend om de elegante en hoge kwaliteit AirVape X, die populair is vanwege hun geweldige vakmanschap. AirVape neemt de mening van gebruikers serieus en heeft de Legacy-verdamper dan ook ontwikkeld met in gedachte houdende de feedback van gebruikers.

De bouw
Met een lengte van 11.9 cm is dit het meest prominente apparaat onder de AirVapes. Het heeft echter het gebruikelijke simplistische en rechttoe rechtaan ontwerp zoals andere Apollo’s vaporizers. Er zijn drie knoppen en een klein scherm om je vape te bedienen. AirVape zet een bewuste stap door het gebruik van henneptextiel en veganistisch leer als behuizing te gebruiken. Hiermee kun je het apparaat comfortabel vasthouden, geeft het een betere grip en isoleer het de warmte.

De kamer
Een vergulde kamer is zeldzaam, de ZEUS Arc GT komt het meest in de buurt, maar gebruikt in plaats daarvan conductieverwarming. De Legacy maakt gebruik van on-demand convectieverwarming en wordt geleverd met een optionele vergulde “mand” voor microdosering. Als hete lucht de kamer binnenkomt, zal het je materiaal verdampen en door een glazen luchtpad gaan voordat het het keramische mondstuk bereikt. Je kunt het luchtpad verwijderen en reinigen om langdurig smaakvolle damp te garanderen. Ondertussen lijkt het zwarte keramische mondstuk op dat van de AirVape X; het koelt je damp af terwijl je een trekje neemt.

Technisch onderlegd = krachtig
De batterij gaat tot 1,5 uur continu gebruik mee, de batterijcapaciteit van 3000mAh is meer dan de meeste vaporizers van dit formaat hebben. De Legacy heeft een snelle opwarmtijd van 15 seconden en het apparaat heeft een uitschakelsensor die wordt geactiveerd wanneer de vape 30 seconden niet wordt gebruikt. Door gebruik te maken van de nieuwste USB-C poort is de vaporizer behoorlijk toekomstbestendig en laadt hij sneller op dan reguliere opladers zoals micro-USB. Daarnaast ondersteunt het draadloos opladen, dus je kunt het aansluiten overslaan en vrij zijn. Bovendien is de batterij verwisselbaar, dus je kunt hem vervangen als hij is verslten of een extra onderdeel aanschaffen om sneller op te laden.

AirVape Legacy video

Bewonder in deze video het ontwerp van de verdamper en zie waar het allemaal om draait.

In de verpakking

  • 1x AirVape Legacy
  • 1x 18650 verwisselbare batterij
  • 1x Concentraten Pad-inzetstuk
  • 1x Vergulde mand voor microdosering
  • 1x USB-C oplaadkabel
  • 1x Reinigings-/laadgereedschap
  • – Vervangende filterschermen
  • 1x Gebruikershandleiding
AirVape Legacy Pro
» Nieuw model «

AirVape Legacy Pro

Het verbeterde model van AirVape Legacy, de Pro-versie toont waardevolle functies en een paar updates. Nog altijd handig en stijlvol en produceert ...

Verkopers

Land wijzigen:
Airvape.eu

Special Edition

Ga naar winkel199,00 €

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 22:01

Gratis verzending voor bestelling boven €50

Apollo (AirVape) Officiële Winkel

Avalonmagicplants.com
Ga naar winkel199,90 €

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 21:32

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

Puffpuffpalace.nl
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 22:32

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿