AirVape OM

AirVape OM

Bekend om het uitbrengen van de kleine en dunne AirVape XS, komt de fabrikant Apollo nu met een draagbare vaporizer enkel voor concentraten. De AirVape OM combineert draagbaarheid met prestaties en heeft enkele indrukwekkende eigenschappen zoals de comptabiliteit met diverse vullingen en een glazen mondstuk.

Beschrijving

De AirVape OM vaporizer beschikt over een hoogwaardige dual quartz atomizer voor het efficiënt en grondig verdampen van wasachtige oliën. Daarnaast heeft de AirVape OM een 510-schroefverbinding voor het bevestigen van oliepatronen. De AirVape OM verdamper is een van de stevigste en dynamische concentraat vaporizer op de markt.

Glazen mondstuk
Het glazen mondstuk zorgt voor verkoeling van de damp alvorens het ingeademd wordt.

Wax en olie compatibiliteit
De AirVape OM heeft een dual-material compatibiliteit, waardoor het makkelijk is om te wisselen tussen wax- of olieconcentraten. De vaporizer is een twee verschillende maten te krijgen afhankelijk van het gewenste oliepatroon.

Eenvoudige bediening
AirVape OM-gebruikers kunnen hun vaping sessies bedienen met een simpele druk op de knop. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening kun je snelle hits maken waardoor je geen aandacht trekt, hierdoor geniet je op een discrete manier van de dampen.

Sleutelhanger
De AirVape OM kun je eenvoudig meenemen door hem aan je sleutelbos te bevestigen. Door zijn kleine formaat verberg je hem ongemerkt in je handpalm.

Video bij de AirVape OM

De volgende video laat zien hoe de AirVape OM gebruikt kan worden :

Tips bij gebruik

  1. Zet de vaporizer aan/uit door op de knop bovenaan de verdamper (tegenover kant van het mondstuk) 5 keer te klikken.
  2. Verander het voltage met 3 klikken op dezelfde knop. Het rode lampje geeft de hoogste spanning aan (4,0v), blauw geeft de gemiddelde spanning (3.2v) aan en het witte lampje geeft de laagste spanning (2.4v) aan.
  3. Houd dezelfde knop aan het andere uiteinde van het mondstuk ingedrukt om de vaporizer te activeren en inhaleer.

In de verpakking

  • 1x AirVape OM vaporizer
  • 1x Dual quartz atomizer met glazen mondstuk
  • 2x Extra vervangbare kapjes voor voorgevulde cartridges
  • 1x Oplader

Conclusie

De AirVape OM vaporizer heeft de unieke kwaliteit om krachtig genoeg te zijn om heerlijke dampen uit wax- en olieconcentraten te produceren, maar compact genoeg te zijn om aan je sleutelbos te bevestigen. Deze elegante concentraat verdamper is een van de meest discrete vaporizers op de markt. Maar ondanks zijn design, biedt de AirVape OM smaakrijke en volle dampen. Met de mogelijkheid tot bevestiging aan je sleutelbos kun je de AirVape OM overal mee naartoe nemen, waar je ook heen reist, en de USB-oplader zorgt ervoor dat je bijna overal kunt vapen.

Verkopers

Land wijzigen:
Airvape.eu
*de prijs is enkel geldig met de 25% actiecode: EARLYBIRD 44,25 € 59,00 €

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 22:01

Gratis verzending voor bestelling boven €50

Apollo (AirVape) Officiële Winkel