AirVape Xs GO

De AirVape Xs GO is de nieuwste draagbare kruidenverdamper van hetzelfde bedrijf dat de beruchte AirVape Xs en AirVape X fabriceerde. De Xs GO beschikt over bediening met één druk op de knop en wordt geleverd met AirVape's kenmerkende EZ AirPath samen met een hybride verwarmingsmethode voor duivels heerlijke dampen.

4.2/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De Canadese vaporizer fabrikant, AirVape, maakte de Xs GO om op te vallen tussen andere “GO” verdampers vanwege zijn opmerkelijke kwaliteit. Als je bekend bent met de trends in de vaporizerwereld, zou je opgemerkt kunnen hebben dat “GO” tegenwoordig een populaire naam is voor vaporizers, bijvoorbeeld; de Arizer GO. Lees verder om erachter te komen wat de AirVape Xs GO onderscheidt van anderen.

Verdubbelen
Het beschikt over een hybride geleidings- en convectieverdampingsmethode. De AirVape Xs GO implementeert de hybride methode voor een verbeterde ervaring. Door het dubbele filter voor een extra zachte damp, elimineert het de inademing van kleine deeltjes, ook al heb je misschien een gevaarlijk snelle trek genomen. Vergeet hoesten of een irritant jeukende gevoel in je keel, maar verwacht de pure en krachtige damp van de kruiden die je verdampt met de AirVape Xs GO.

Opwarmen
De AirVape Xs GO wordt geleverd met een ovaalvormige keramische verwarmingskamer die de pure smaak van het verdampte materiaal behoudt. Met de kenmerkende EZ AirPath zoals zijn voorganger, zijn de elektrische componenten van de Xs GO volledig geïsoleerd. Het heeft daardoor een verbeterde keramische luchtstroom. Voor een gelijkmatige en soepele convectieverwarming heeft de AirVape Xs GO een compartiment dat warme lucht vasthoudt.

Opstarten
De AirVape Xs GO beschikt over een verwijderbare batterij van 1200 mAh die het mogelijk maakt om snel op te warmen in slechts 20 seconden. Met vijf temperatuurinstellingen van [celsiuswaarde = ‘180’ f = ‘355’], [celsiuswaarde = ‘190’ f = ‘375’], [celsiuswaarde = ‘200’ f = ‘390’], [celsiuswaarde = ‘207’ f = ‘405’] en [celsiuswaarde = ‘215’ f = ‘420’] ondersteunt de AirVape Xs GO doorvoertechnologie. Hiermee kunnen gebruikers de verdamper gebruiken terwijl die aan het stopcontact ligt. Dus je kunt de hoogste temperatuurinstelling van 215°C gebruiken zolang je maar wilt, als je maar een stopcontact vindt om hem in te stoppen. In het geval van een lange dag buiten op een festival of waar je dan ook maar bent en geen elektriciteit tot je beschikking hebt, kun jegemakkelijk een andere batterij meenemen en de batterij verwisselen wanneer deze leeg is.

Vereenvoudigen
Het is misschien niet de dunste verdamper van AirVape, maar de Xs GO is een van de superlichtgewicht vaporizers op de markt die slechts (2 oz) weegt. Met een afmeting van cm, heeft de AirVape Xs GO slechts één knop voor een gemakkelijke bediening, geschikt voor iedereen die van gemak houdt.

AirVape Xs GO Video

Bekijk de korte video van AirVape Xs GO waarbij zijn eigenschappen worden benadrukt. Omdat de video vanuit een andere hoek de verdamper laat zien, kun je deze van dichterbij bekijken en je inbeelden dat je de verdamper in je hand houdt.

In de verpakking?

  • 1x AirVape XS GO vaporizer
  • 1x Batterij
  • 1x USB-oplaadkabel
  • 1x Schoonmaakborsteltje
  • 1x Verpakkingstool
  • 1x Roestvrijstalen filters
  • 1x Handleiding
  • 1x Levenslange garantie

Conclusie

De AirVape Xs GO komt voort uit een geweldig bedrijf met een waardige reputatie en heeft een levenslange garantie. AirVape staat achter de kwaliteit van hun product. Niet veel fabrikanten bieden dat aan. De AirVape Xs GO heeft kruid vriendelijke vooraf ingestelde temperaturen en een soepele bediening met één knop. Daarmee zet AirVape Xs GO de eerste stap voor beginners. De tweede stap is de materiaal- en dampkwaliteit. Welnu, die stap is al gezet met de levenslange garantie en de EZ AirPath.

Verkopers

Land wijzigen:
Airvape.eu
*de prijs is enkel geldig met de 25% actiecode: EARLYBIRD 51,75 € 69,00 €

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 22:16

Gratis verzending voor bestelling boven €50

Apollo (AirVape) Officiële Winkel

Vapefully.com
Ga naar winkel50,00 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 10:32

💨 Discreet packaging 💨 100% Ecological packaging

💨 Advice via LiveChat & telephone 💨 1,500 Positive Opinions on TrustPilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 11% actiecode: BLACKPUFF11 62,29 € 69,99 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 11:16

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Amsterdamseedcenter.com
Ga naar winkel69,00 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 8:00

Duizenden tevreden klanten sinds 2011

Avalonmagicplants.com
Ga naar winkel69,00 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 0:32

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175