Land wijzigen:

Arizer Air 2

Laatste update: 4. oktober 2018
Arizer Air II
4.6 / 5.0 Beoordeling

Met de Air 2 brengt Arizer een klassieke vaporizer op de markt die geperfectioneerd en krachtig is. Hij is uitgerust met de nieuwste technologie waardoor hij nog sneller opwarmt. De Air 2 is met 50% in kracht toegenomen en dat terwijl het formaat hetzelfde is gebleven.

Arizer Air 2 Review

De grootste verschillen met de originele Arizer Air zijn de krachtigere batterij waardoor de vaporizer sneller opwarmt. Daarnaast kan de Air 2 opgeladen en gebruikt worden met de USB oplader. Tot slot kan op het OLED scherm de precieze temperatuur afgelezen worden.

Puur & smaakvol
Door het gebruik van borosilicaatglas en het geïsoleerde luchtpad blijven de smaken na enkele inhalaties nog steeds smaakvol.

Draagbaar
Door de krachtige batterij en het zakformaat neem je deze vaporizer eenvoudig met je mee. Met de meegeleverde draagtas bescherm je onderweg de Air 2.

Exacte temperatuurregeling
Via het OLED scherm kan de temperatuur exact geregeld worden. Daarnaast kan de batterijduur afgelezen worden, de helderheid en de automatische uitschakelfunctie ingesteld worden.

Eenvoudig onderhoud
De Air 2 wordt geleverd met roestvrijstalen filters. De filters zijn eenvoudig te reinigen eveneens als de kom waar je enkel met een doekje doorheen hoeft te gaan.

Oplaadbare batterijen
De batterijen kunnen eenvoudig via de USB oplader opgeladen worden. Daarnaast kunnen de batterijen verwijderd worden zodat je direct een opgeladen batterij terug kunt plaatsen.

Arizer Air 2 Video

Via onderstaande video kan er nagegaan worden hoe het product geleverd wordt en hoe het gebruikt kan worden.

In de verpakking

 • 1x Arizer Air 2 Vaporizer
 • 1x Batterij
 • 1x USB oplader
 • 1x Glas aroma buis – 70mm
 • 1x Glas aroma buis – 70 mm met tip
 • 1x Glas botanische schotel
 • 2x Silicone stamkapjes
 • 1x Draagtas
 • 1x Roestvrijstalen gereedschap
 • 4x RVS filters
 • 1x Pakket van botanische producten

Conclusie

Met de Air 2 komt Arizer met een waardige opvolger. Kom nooit zonder batterij te zitten vanwege de grote capaciteit, de mogelijkheid om de vaporizer te gebruiken tijdens het opladen en niet te vergeten het eenvoudig te verwisselen van de batterij. Een ideale vaporizer om overal mee naartoe te nemen!

Arizer Air Vaporizer
» Ouder model «

Arizer Air

De Arizer Air is de vernieuwde versie van de Arizer Solo. De Arizer Air is kleiner dan haar voorganger maar door het ...

van € 179,00
4.4

Arizer Air 2 Verkopers

Laatste prijsaanpassing: 12.12.18 om 05:45

Ga naar winkel€ 170,10
Ga naar winkel€ 189,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Ga naar winkel€ 189,00

Gratis levering in Nederland

€ 189,00 € 219,95

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: