Arizer Glazen Cycloonkom

Arizer Glazen Cycloonkom

De Arizer Glass Cyclone Bowl is een eenvoudig inwisselbaar accessoire voor de premium tafelverdamper van Arizer en is compatibel met de XQ2, Extreme Q en V-Tower. Met zijn stevige glazen ontwerp en cyclonische luchtstroom brengt dit accessoire de warmte en smaak van je kruiden nog dichter bij je. Het heeft een 18 mm aansluiting aan beide uiteinden die de verdamper en elleboogadapter naadloos met elkaar verbindt en is voorzien van een 'cool touch' topper zodat je je vingers niet verbrandt. Gemaakt van hoogwaardige materialen van voedingskwaliteit, behoudt de Arizer Glass Cyclone Bowl de smaak en zorgt het voor schone, zuivere damp.

Beschrijving

Je hoeft je geen zorgen te maken over de tekenen van slijtage op je draagbare vaporizer en accessoires; de Arizer Glass Cyclone Bowl is een eenvoudig verwisselbaar accessoire dat je dag zal maken!

Compatibel met de tafelverdampers van Arizer
De Arizer Glass Cyclone Bowl biedt een volle dampervaring terwijl het trouw blijft aan zijn Arizer afkomst. De Bowl is expliciet ontworpen voor Arizer’s premium tafelverdampers. Met compatibiliteit voor de V-Tower, XQ2, en Extreme Q, is dit een accessoire dat elke Arizer fan zou moeten hebben. Het beschikt over een 18mm aansluiting aan beide uiteinden die perfect en naadloos past op de vaporizer en elleboogadapter.

‘Cool touch’ functie, geen verbrande vingers meer
De Arizer Glass Cyclone Bowl zorgt voor soepele, robuuste damp dankzij het glazen ontwerp en de cyclonale luchtstroom. Dit accessoire is perfect ontworpen om in Arizer’s tafelverdamper te passen en brengt de warmte en smaak van je kruiden nog dichter bij je. Afgesloten met een ‘cool touch’ topper, kun je afscheid nemen van verbrande vingertoppen!

Stevige structuur, schone en zuivere damp
Met een stevige bouw en een gemakkelijk schoon te maken ontwerp zorgt deze veelzijdige kom ervoor dat je kruiden gelijkmatig worden verwarmd voor een goede verdamping. Gemaakt van hoogwaardige materialen van voedingskwaliteit, behoudt de Arizer Glass Cyclone Bowl de smaak en zorgt voor schone, zuivere damp.

Arizer Glass Cyclone Bowl Video

Bekijk deze video en leer hoe je de Arizer Glass Cyclone Bowl gebruikt met de Arizer Extreme Q.

In de verpakking

  • 1x Glass Cyclone Bowl

Verkopers

Land wijzigen:
Vaposhop.nl
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 23:32

🥇 N°1 in Europa ⭐⭐⭐⭐ 4/5 sterren op Trustpilot (8.200 beoordelingen)

📦 Gratis verzending vanaf 50,00 € ✉️ 10% op uw eerste bestelling bij inschrijving op onze e-maillij