Arizer Go (ArGo)

De Arizer Go oftewel ArGo vaporizer van Arizer is de eerste kruiden verdamper die de beruchte vaporizer fabrikant, Arizer, in 2018 uitbracht. Gefabriceerd in Canada, wordt Arizer door vaporizer kenners vertrouwd op hun geweldige verdampers zoals de Arizer Solo II, die was vernieuwd om te voldoen aan de vraag. Met de mogelijkheid om de temperatuur in stappen van één graad te verhogen van 50°C tot 220°C, lijdt het geen twijfel dat de ArGo verdamper aan iedereen zijn voorkeuren kan voldoen.

4.7/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

In navolging van het succes van hun andere verdampers, kwam Arizer met een mix van hun beste eigenschappen en stopte het in een handpalmformaat vaporizer, de Arizer Go aka ArGo. Dankzij de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt om dit meesterwerk te maken, produceert het absoluut prachtige damp die zelfs de meest kieskeurige persoon zou plezieren. Het heeft de mogelijkheid om tot maximaal 0,3 gram in zijn glazen kamer te bewaren en het heeft een sterk verwisselbare batterij, de ArGo is absoluut een apparaat om in overweging te nemen.

Ontworpen voor perfectie
Met afmetingen van 9 x 5 x 2,5 centimeter, weegt de Arizer ArGo slechts 97 gram. Wie zou gedacht hebben dat de vaporizer alle goede dingen bevat en vergelijkbaar werkt als een desktop vaporizer, dankzij het materiaal dat is gebruikt bij het produceren van de verdamper. De cruciale delen van de ArGo zijn gemaakt met een glazen kamer, een borosilicaatglas mondstuk en een luchtkanaal dat 3 materialen combineert; roestvrij staal, keramiek en glas. Al het beste materiaal om zuivere dampen te produceren, zonder elektronische delen bloot te stellen.

Volledige controle
De Arizer Go kan eenvoudig bediend worden, 3 knoppen en een OLED scherm dat de status van de vaporizer laat zien. Het komt ook met een eigenschap die je zelden tegenkomt in draagbare vaporizer; audio-feedback die je aandacht beter trekt dan een paar piepkleine knipperende LED lichtjes. Hij warmt op tot een temperatuur tussen 150°C en 220°C, de ArGo onthoudt de laatst gebruikte temperatuur en je kunt de temperatuur instellen met stappen van 1 graad en 10 graden om het proces te versnellen.

Opladen!
De ArGo maakt gebruik van een verwisselbare 18650 lithium-ion batterij, kan op elk moment worden verwisseld en ondersteunt het doorvoersysteem. Het gebruik van een verwijderbare batterij lijkt misschien traditioneel, maar veel fabrikanten brengen het opnieuw op de markt. De beste reden hiervoor is om het gebruik te verlengen, neem een extra batterij mee en gebruik deze als een powerbank, waar je ook bent. Hij gaat 1,5 uur lang mee, de ArGo kan zeker een avondje mee uit en is altijd klaar om te gaan!

Arizer go video

In de verpakking

  • 1x Arizer Go vaporizer
  • 1x 18650 batterij
  • 1x USB-oplader
  • 2x Glazen aromabuis
  • 1x Draagtas met riemclip
  • 2x Siliconen stem caps
  • 1x Roestvrijstalen roerapparaat
  • 1x Handleiding

Verkopers

Land wijzigen:
Vaposhop.nl
Ga naar winkel129,00 €

↻ Bijgewerkt op: 3. juli 2022 , 11:15

Ontvang 10% korting door u in te schrijven op onze email lijst

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 8% actiecode: BLACKPUFF8 147,19 € 159,99 €

↻ Bijgewerkt op: 3. juli 2022 , 13:15

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Avalonmagicplants.com
Ga naar winkel149,00 €

↻ Bijgewerkt op: 3. juli 2022 , 9:00

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175