Atmos Aegis

Atmos Aegis

Een "aegis" is alles wat je beschermt tegen aanvallen van buitenaf. In dit geval beschermt de Atmos Aegis beginners tegen het kopen van de verkeerde startvaporizer. Er zijn slechts een paar dingen waar je op moet letten als je begint, maar de Aegis heeft het allemaal: volledig geïsoleerd luchtkanaal, goede filtratie, harde materialen, enz.

Beschrijving

De Aegis is een kostenbesparende en goed gebouwde optie voor iedereen die wil beginnen met vapen, maar bang is om een vaporizer van lage kwaliteit te kopen die na een paar maanden uit elkaar valt. Atmos staat bekend om het maken van geweldige vaporizers met verbazingwekkende waarde en de Aegis is de volgende in de rij. Er zijn veel factoren die de Aegis niet zomaar tot een startvaporizer maakt, maar eerder tot een geweldig apparaat voor iedereen, tot op het niveau van de expert. Als je een product wilt waarop je kunt vertrouwen, biedt de Atmos Aegis je een uitstekende optie.

Een Elite optie voor beginners
Om in het patroon van de Aegis te blijven, die geweldig is voor beginners, zijn er een paar factoren die dit apparaat tot grote hoogte brengen. Ten eerste wordt de standaardkit geleverd met alle extra bits die je nodig hebt om te beginnen met vapen. Maar Atmos biedt je niet alleen de standaardervaring. In plaats daarvan hebben ze iets anders toegevoegd dat zowel nieuwe als oude vapers kan helpen. Onder het mondstuk bevindt zich een verwijderbaar siliconenfilter dat voorkomt dat vuil of extra hete damp je kwetsbare monddelen bereikt. Het is ontworpen om oneindig schoon te maken en zal waarschijnlijk langer meegaan dan je zou vermoeden. Bij elke aangekochte verdamper moet vroeg of laat het filter vervangen worden. Bij de meesten is dit een extreem gedoe. De Atmos Aegis omzeilt dit probleem echter helemaal.

Kamer van staal
Een van de beste eigenschappen van de Aegis bevindt zich diep binnenin. De oven is gemaakt van hard geanodiseerd aluminium en onderscheidt zich van veel vergelijkbare verdampers. Normaliter, voor budget vaporizers, vind je een plastic oven en een kamer onder het mondstuk. Deze gaan niet erg lang mee om voor de hand liggende redenen: je kunt plastic gewoon niet steeds opnieuw verwarmen en goede resultaten verwachten. Met de aluminium kamer heeft de Aegis zijn levensduur aanzienlijk verlengd. Het maakt het ook gemakkelijker om de convectiefunctie te gebruiken om je kruiden te verdampen. Convectieverdampers verwarmen lucht in een apart gebied en vereisen dat de gebruiker de hete lucht door de kamer inademt. Dit houdt het materiaal uit de buurt van de warmtebron en is over het algemeen een efficiëntere manier om je kruiden te verwarmen. Meestal betekent dit dat je vaporizer langzamer gaat verwarmen, maar de Atmos Aegis wordt warm met een opwarmtijd van 30 tot 45 seconden.

Precisie temperatuurregeling
De Atmos Aegis heeft een slank, minimalistisch ontwerp, maar dat betekent niet dat je een compromis moet sluiten over temperatuurregeling. Hoewel veel vapes van mindere kwaliteit voorbijgaan aan specifieke warmte instellingen, is het altijd beter om de controle te hebben over je temperatuur. Om dit te bereiken heeft de Aegis een eenvoudig LED-display dat je alle relevante systeeminformatie laat zien die je zou kunnen bedenken. Met speciale knoppen voor temperatuurregeling was het nog nooit zo eenvoudig om je damp te maximaliseren. Met behulp van deze functies kan het apparaat in een mum van tijd temperaturen bereiken op een schaal van 160°C tot 221°C. De Aegis zal dit doen met behulp van de meegeleverde 1650 lithium-ionbatterij die ongeveer een uur lang meegaat. Echter hoe hoger de temperatuur, hoe minder lang de batterij meegaat. Gelukkig nam Atmos voorzorgsmaatregelen. De batterij wordt opgeladen in een ongelooflijk tijdsbestek van 80-90 minuten en kan worden gebruikt tijdens het opladen.

Afgeschermd voor achterdocht
Over het algemeen vermijdt de Aegis elk overbodig materiaal dat andere bedrijven kunnen gebruiken om de stijl en de prijs te verhogen. Het is gemaakt van een flexibel en veerkrachtig plastic dat ervoor zorgt dat je apparaat er goed uitziet terwijl het je beschermt tegen stralingswarmte. Je zult ook opmerken dat bepaalde gebieden op de Aegis van rubber zijn om het stevig in de hand te houden. Atmos heeft er ook een uitschakeltimer van 3 minuten ingebouwd die voorkomt dat je materiaal verbrandt als gevolg van nalatigheid. Gezien het feit dat dit een van de gemakkelijkst te gebruiken en te begrijpen apparaten is, betekent dit dat praktisch iedereen zich veilig kan voelen bij het kopen van een Atmos Aegis. Bovendien zul je geen moeite hebben om je Aegis te verbergen. Het is uitzonderlijk klein en past gemakkelijk in de palm van een hand van gemiddelde grootte. Zelfs het LED-scherm bevindt zich aan de donkere kant om je bij slecht licht uit de problemen te houden. De beste innovatie is echter het gemakkelijk toegankelijke mondstuk. Het enige wat je hoeft te doen is draaien en optillen om het mondstuk vrij te maken van de romp. Dit betekent dat je ongelooflijk gemakkelijk kunt vullen en vertrekken.

Video bij de Atmos Aegis

Als je wilt weten hoe de Aegis er van dichtbij en persoonlijk er uitziet, bekijk dan deze snelle video. Je krijgt een overzicht van de specificaties en functies van de Aegis terwijl je inzicht krijgt in het gebruik ervan. Vergeet niet om het nieuwe siliconenfilter te bekijken!

In de verpakking

  • 1x Atmos Aegis Verdamper
  • 1x Verpakkingstool
  • 1x Schoonmaakborstel
  • 1x Handleiding
  • 1x USB-oplader
  • 1x Vervangende filter

Conclusie

Hoewel er misschien meer technologisch geavanceerde vaporizers zijn, probeert de Atmos Aegis niet met hen te concurreren. Immers, de meeste nieuwe innovaties doen tegenwoordig niet veel om je algehele ervaring te verbeteren. Wat er ook gebeurt, mensen willen snelle opwarmtijden, geweldige smaak en geweldige behuizing, zodat ze zeker zijn van hun investering. De Aegis heeft dit ongetwijfeld allemaal en heeft ook een zeer concurrerende prijs. Als je een solide apparaat wilt die je in de toekomst voldoende ruimte geeft om te groeien, is de Aegis de enige echte.