Atmos Ruva

Atmos Ruva

De Atmos Ruva is waarschijnlijk een van de kleinste en meest compacte vaporizers die je tegenkomt. Dit kleine apparaat van Atmos (de makers van een gerenommeerde line-up van de gemiddelde prijsklasse vaporizers), die waarschijnlijk goed in de palm van je hand past, zal je hoogstwaarschijnlijk gaan verbazen. Het eerste dat opvalt, is de unieke buitenlaag en de eenvoudige, maar effectieve manier waarop het mondstuk is verbonden.

Beschrijving

Elk apparaat dat is gefabriceerd en ontworpen door Atmos is de moeite waard om te bekijken als je geïnteresseerd bent in gemiddelde prijsklasse vapes die zijn gespecialiseerd in betrouwbaarheid. Veel van de Atmos producten eindigen aan het einde van het jaar in de lijsten “Hoogste waarde” of “Best of” en het lijkt erop dat de Ruva geen uitzondering is. Eerlijk gezegd is hun prijs voor de Ruva een van de laagste in zijn specifieke rijk van functies en specificaties. Goedkoop zijn is allemaal goed en wel, behalve dat je niet wilt dat je vaporizer ooit damp opoffert om daar te komen. Geen zorgen met de Atmos Ruva. De dampkwaliteit is van topklasse, gedreven door zijn vermogen om hoge temperaturen te bereiken zonder oververhitting (daarover later meer). Smaak wordt behouden door de nabijheid van het materiaal tot je longen en de luchtstroom is best goed voor zo’n klein apparaat. Soms hebben kleine vaporizers moeite om zowel je damp koel te houden als gemakkelijk te inhaleren wanneer de kamer zo dicht bij het mondstuk zit. Maar het lijkt erop dat de Ruva dit probleem gemakkelijk heeft opgelost. Dat gezegd hebbende, er zijn vaporizers met betere dampen, maar er zijn er maar heel weinig van deze grootte en kwaliteit die kunnen concurreren.

Licht als een veer
Dit apparaat is klein en erg licht, wat niet overdreven is. De Atmos Ruva was onmiddellijk een van de kleinste apparaten voor zijn prijsklasse bij uitgave. Er kunnen kleinere apparaten zijn, maar het is onwaarschijnlijk dat veel van hen zo hoogwaardig zijn als het aanbod van Atmos. De ongelooflijk compacte afmetingen worden mogelijk gemaakt door de zeer verfijnde productiekwaliteit waar Atmos beroemd om is. Beginnend met de magneten en naar beneden, is elk stuk van de Ruva ontworpen voor een compact apparaat. De magneten zelf zijn hiervan een goed voorbeeld. Ze zijn sterk genoeg om ongelukjes in een zak of tas te voorkomen, maar licht en gemakkelijk genoeg om te verwijderen, zodat je onderweg geen problemen krijgt. De kamer is kleiner, een noodzakelijk nadeel van de compacte vaporizer, maar hij is nog steeds voldoende voor 4-5 hits, een kleine compensatie voor elitaire draagbaarheid.

Blijft koel
Over de dampkwaliteit gesproken, de Atmos Ruva kan zowel zijn damp als het apparaat zelf vrij houden van oververhitting. Daar zijn een paar verschillende redenen voor, maar ze beginnen allemaal met het feit dat de Ruva bedekt is met een gripvolle en luxe rubberen coating. We zijn altijd al grote fans geweest van rubberen coatings op draagbare apparaten, het is een geweldige manier om je apparaat vrij te houden van krassen en vlekken terwijl het ervoor zorgt dat de kleinere apparaten je handen niet verbranden. Dit extra beetje bescherming lijkt nog meer nodig te zijn als je de temperaturen ziet waartoe de Ruva in staat is. Dat wil zeggen, de Atmos Ruva heeft een bereik van 165°C tot 220°C , meer dan voldoende voor droge kruiden en met veel mogelijkheden om naar eigen wens aan te passen. Je kunt elke temperatuur in dat bereik kiezen, waar je ten minste mee zou moeten spelen omdat de ideale temperatuur voor elk apparaat afhankelijk is van de gebruiker. Houd er rekening mee dat hogere temperaturen beter zijn voor de intensiteit, maar slechter voor de smaak en de levensduur van de batterij.

Compact en krachtig
Onder het trapeziumvormige deel aan de bovenkant van de Ruva dat als een mondstuk fungeert, bevindt zich de krachtige verwarmingskamer van dit apparaat. Voor zo´n klein apparaat, is de kracht die bereikt kan worden, eenvoudig door het opstarten van het apparaat, behoorlijk indrukwekkend. Dat gezegd hebbende, zou je bekend moeten zijn met de werking van dit apparaat als je er het meeste uit wilt halen. Hier is het proces om de Atmos Ruva te activeren:

  1. Maal je droge kruid zo fijn mogelijk.
  2. Vul de Ruva door het mondstuk te verwijderen en ongeveer 0,5 gram materiaal in de kamer te plaatsen. Pak het stevig maar niet te strak in.
  3. Vervang het mondstuk en druk driemaal op de aan/uitknop van de Ruva om de oven te activeren.
  4. Nadat de temperatuur is bereikt, geeft het display “Gereed” aan en kun je damp uit het mondstuk inhaleren.
  5. Na 3 minuten wordt de Ruva automatisch uitgeschakeld.

Atmos Ruva Video

Bekijk de review van LighterUSA, het laat het ontwerp en gebruik van de Atmos Ruva zien. Dit kan een geweldige manier zijn om de grootte van deze compacte vaporizer te visualiseren. Merk op hoe de aan de zijkant gemonteerde knoppen hebben bijgedragen aan het creëren van een nog dunner profiel voor de Ruva dan je zou verwachten.

In de verpakking

  • 1x Atmos Ruva Vaporizer
  • 1x USB-oplader
  • 1x Schoonmaakborstel
  • 1x Verpakkingstool
  • 1x Handleiding

Conclusie

Het is altijd een plezier om een vaporizer tegen te komen die zowel hoogwaardige techniek als een grote waarde biedt. De Atmos Ruva beschikt over beide en heeft bovendien een betaalbare prijs. De Ruva is een van die speciale apparaten die zowel voor ervaren als voor amateurgebruikers werkt. Amateurs vinden het leuk omdat het gemakkelijk te gebruiken is en er geen grote investering voor nodig is voor de aanschaf. Experts zijn fan van dit apparaat, vooral als het het type gebruiker is dat de voorkeur geeft aan een goed, op waarden georiënteerd apparaat boven andere apparaten die hun prijsniveau opblazen op basis van nutteloze functies van merknaam relevantie. Met de Atmos Ruva word je in plaats daarvan aangemoedigd om te genieten van zijn eenvoudige methode van dampproductie en zijn ongelooflijk hoge scoren op draagbaarheid. Wanneer je de Ruva in je hand houdt, zul je de hype voor eens en altijd begrijpen.