Boundless CF 710

Boundless CF 710

Met de CF 710 brengt Boundless zijn eerste vaporizer uit die alleen geschikt is voor concentraten. De CF 710 biedt efficiëntie en is erg draagbaar vanwege zijn penvorm.

Beschrijving

De Boundless CF 710 heeft de keuze uit twee verschillende hittetippen; keramisch of kwarts. De kwartsspiraal levert meer smaaksensatie op, de keramische tip zorgt voor grote dampwolken. Door de sterke batterij zal de CF 710 snel opwarmen en daarbij gaat hij ook nog eens 500 inhalaties mee.

Snelle opwarming
Zodra de vaporizer aangezet wordt begint de onbedekte spiraal meteen te verwarmen. Binnen enkele seconden kun je meteen verdampen door de spiraal bloot te stellen aan het concentraat.

Twee hittespoelen
Er kan zowel gekozen worden uit een keramische of een kwartsspiraal. De kwartsspiraal zorgt voor meer smaak maar de keramische spoel levert daarentegen volle dampwolken.

Hoge capaciteit batterij
De 900 mAh batterij is, volledig opgeladen, goed voor 500 inhalaties of voor 1 uur onafgebroken dabben.

Eenvoudig onderhoud
Doordat de gebruikte materialen van roestvrijstaal zijn gemaakt en modulair zijn, kan de CF 710 eenvoudig worden schoongemaakt.

Video bij de Boundless CF 710

Bekijk hoe je grote smaakvolle dampen kunt creëren met de Boundles CF 710.

In de verpakking

  • 1x Boundless CF 710 vaporizer
  • 1x Keramische staaf
  • 1x Kwarts staaf
  • 1x Dabgereedschap
  • 1x Glazen schaal
  • 1x Usb-oplaadkabel

Conclusie

De Boundless CF 710 is dankzij de hoge kwaliteit materialen en zijn functionaliteiten een Dab-pen van hoge klasse. De gebruiker kan echter enkel met deze vaporizer concentraten en oliën verdampen. Voor wie eenvoudig zonder de verdamping van kruiden kan is deze Dab-pen aan te raden.