Boundless CF Hybrid

Boundless CF Hybrid

De Boundless CF Hybrid is een krachtig multifunctioneel verdampingsapparaat gemaakt voor droge kruiden, concentraten en e-liquids. Het is dus perfect voor een kenner die van alle soorten materiaal houdt of graag experimenteert. De convectie verdamper heeft een standaard 510-aansluiting, waardoor hij kan worden aangesloten aan gewone sub-ohm-tanks voor e-juice. Geschikt voor maximaal 0,2g gedroogde kruiden.

4.5/5.0Beoordeling geschat door Vapospy

Beschrijving

De multifunctionele handvaporizer heeft aan het ene uiteinde een 60 watt box-mod, terwijl aan het andere uiteinde het roterende mondstuk en de kamer voor droge kruiden zit. Met slechts vier knoppen om het apparaat te bedienen, warmt de verdamper na een paar klikken snel op.

Twee modi
Als multifunctionele verdamper werkt de CF Hybrid op twee manieren:

  1. Droogmodus: De temperatuur kan vrij worden aangepast tussen 40°C – 222°C met stappen van één graad.
  2. 510-modus: met de mogelijkheid om tot 60 watt te werken, maakt deze modus vermogensaanpassing mogelijk voor het verdampen van e-juice.

Keramische verwarmingskamer (droge kruiden en concentraten)
Geniet van perfect verwarmde droge kruiden en concentraten met de CF Hybrid met een vrij vloeiende en lage weerstand. De verdamper produceert pure en smaakvolle dampen door gebruik te maken van een volledig geïsoleerd luchtkanaal met een verbeterd mondstukfilter. De verwarmingskamer kan maximaal 0,2g gedroogde kruiden bevatten.

510-draad
De Boundless CF Hybrid is compatibel met andere standaard e-juice vaporizers en heeft een 510- schroefdraadaansluiting. De verdamper werkt met een vermogen van 2W – 60W en heeft een vermogen van Sub-Ohm 0.2-4.5 Ω.

Vervangbare batterij
De CF Hybrid heeft een vervangbare 18650-batterij. Schuif de behuizing er gewoon af om de batterij te zien en vervang deze door een volledig opgeladen batterij voor opeenvolgende en probleemloze dampsessies voor onderweg.

Video bij de Boundless CF Hybrid

De unboxing-video van de CF Hybrid belicht zijn functies terwijl zowel keramische verwarming (kruiden) als e-juice-functies worden gebruikt. De recensent vergelijkt hem ook met de Mighty vaporizer; klik op afspelen om erachter te komen waarom.

In de verpakking

  • 1x Boundless CF Hybrid vaporizer
  • 1x Concentraat/olie capsule
  • 1x Schoonmaakborstel
  • 1x Dab tool
  • 1x Micro USB oplaadkabel
  • 3x Filters