Land wijzigen:

Boundless CFC 2.0

Laatste update: 4. oktober 2018
Boundless CFC 2.0
4.4 / 5.0 Beoordeling

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Boundless CFC 2.0 de nieuwste versie van de Boundless CFC. Met een verbeterde luchtstroom en waterpijp (bong) adapter, ziet en werkt de CFC 2.0 een beetje anders dan zijn voorganger, hoewel gemaakt van hetzelfde hoogwaardige materiaal. Echter het belangrijkste, het biedt ruimte aan maximaal 0,5 g kruiden.

Boundless CFC 2.0 Review

De Boundless CFC 2.0 is een cadeau van de Boundless Technology aan de fans van de Boundless CFC, het heeft kleine aanpassingen waar iedereen dol op zal zijn. Het meest opvallende is de mogelijkheid tot het koppelen aan bijna elke waterpijp die je kunt vinden, waardoor verdamping eenvoudiger en gezonder wordt.

Hetzelfde, maar anders
Om het voor de hand liggende te verklaren, zien de looks van zowel het CFC-origineel als de 2.0 er helemaal niet hetzelfde uit. Buiten het nieuwe hittebestendige mondstuk, heeft de CFC 2.0 een ander type luchtstroomsysteem. De verdamper heeft hetzelfde temperatuurbereik als zijn voorganger met een keramische verwarmingskamer.

Meer kracht
De CFC 2.0 heeft een 18650 batterij en biedt een hogere batterijcapaciteit dan zijn voorganger met de mogelijkheid tot vervanging. Zelfs de meegeleverde batterij is voldoende voor een hele dag verdampen zonder dat je hoeft op te laden.

Eenvoudig
De CFC 2.0, die groter is dan zijn voorganger met een grootte van 13 cm, maakt het gebruik van het kleine luchtgat, net als zijn voorganger, overbodig. Het heeft een 3-knops bediening met eenvoudige stappen om te volgen, daarnaast heeft de CFC 2.0 een OLED-scherm met alles wat je moet weten. Er is geen twijfel dat de CFC 2.0 eenvoudiger te bedienen is dan zijn voorganger, en daarom is hij perfect voor beginners.

Compatibel met waterpijpen
De CFC 2.0 is voorzien van een adapter die past bij letterlijk elke waterpijp, aangezien deze zowel geschikt is voor mannelijke als vrouwelijke maatopeningen. Deze functie maakt extra filtratie en koeling van de damp mogelijk, terwijl de traditionele verbrandingsmethode wordt geëlimineerd. Voor als je niet weet wat een “waterpijp” is of iets dat we “waterbevestiging” noemen, het is simpelweg een BONG.

Video bij de Boundless CFC 2.0

Bekijk de review van de Boundless CFC 2.0 van SneakyPete. Aan het einde van de video ontdek je hoe gemakkelijk het is om de CFC 2.0 aan een waterpijp te koppelen.

In de verpakking

  • 1x Boundless CFC 2.0 verdamper
  • 1x Waterpijpadapter
  • 1x Schoonmaakborsteltje
  • 1x USB-oplader
  • 1x Handleiding

Conclusie

De Boundless CFC 2.0 is de beste vaporizer voor beginners met de voordelen van het gebruik van een waterpijp. De CFC 2.0 werkt met een temperatuurbereik tussen de 60°C en 230°C en heeft een mooi OLED-display dat de exacte temperatuur en de status van de verdamper weergeeft. Samen met een enorme capaciteit van 0,5g en een krachtige verwisselbare batterij, zorgt de CFC 2.0 voor een lange sessie zonder de kamer te hoeven vullen. Bovendien is het heel eenvoudig om de CFC 2.0 te gebruiken, je hoeft de luchtstroom niet te blokkeren zoals de vorige CFC.

Boundless CFC Vaporizer
» Ouder model «

Boundless CFC

Boundless brengt zijn kleinste vaporizer op de markt: CFC. Klein in uitvoering maar groots in prestaties. Snelle opwarming, krachtige batterij en geïsoleerd ...

van € 55,00
4.5

Boundless CFC 2.0 Verkopers

Laatste prijsaanpassing: 12.12.18 om 05:55

Ga naar winkel€ 77,99

Gratis levering in Nederland en België voor bestellingen vanaf €30

Ga naar winkel€ 79,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

€ 79,00 € 88,00
Ga naar winkel€ 79,00

Gratis levering in Nederland

Ga naar winkel€ 80,10
*de prijs is enkel geldig met de 10% actiecode: "hallovapospy" * € 98,99 € 109,99

Gratis levering in Nederland en België voor bestellingen vanaf €100

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: