Boundless Tera

Laatste update: 4. oktober 2018
Boundless Tera Vaporizer
4.8 / 5.0 Beoordeling

De Boundless Tera is een convectieverdamper waardoor hij zachte en smaakvolle dampen creëert. De verdamper beschikt over een krachtige batterij waardoor de temperatuur van 230°C binnen 1 minuut bereikt wordt. De kracht zit hem niet alleen in de batterij maar ook in de bijgeleverde accessoires zoals een waterpijpadapter.

Boundless Tera Review

De Boundless Technology staat bekend om de opmerkelijke afwerking op hun vaporizers, waarbij functionaliteit en stijl worden gecombineerd zonder de kwaliteit te verminderen. Je zult nooit een verdamper krijgen die niet perfect is, hetzelfde geldt voor de nieuwe Boundless Tera. Net als andere Boundless vaporizers, wordt de Boundless Tera geleverd met een discreet ontwerp geliefd bij vele vaporizer kenners. Met de convectieverwarmingsmethode, afgeleid van de Boundless CFV, produceert de Boundless Tera pure en smaakvolle dampen die je geweldig zult vinden.

Ontworpen met een doel
De Boundless Tera is vervaardigd van het beste materiaal en heeft een innovatieve stalen kamer die de warme lucht door het materiaal geleid en verspreidt voor een betere potentie. Met een verbeterd mondstuk en een wateradapter produceert de Boundless Tera volle en pure dampen, omdat deze een betere luchtstroom heeft met minder onzuiverheden.

Sterker dan ooit
De Boundless Tera heeft een enorme capaciteit van 2500mAh, het is de eerste aromatherapie vaporizer met twee verwisselbare 18650 lithium-ion batterijen. Verborgen in de sterke magnetische hoes, kunnen de batterijen eenvoudig worden opgeladen zonder de noodzaak van een conventionele stopcontact oplader. Dankzij de meegeleverde USB-kabel.

Volledige controle
De Boundless Tera, die een gemakkelijk te gebruiken temperatuurregeling biedt, kan worden ingesteld met temperaturen van 60°C tot 220°C. Via haptische feedback en een OLED-scherm kan de status van de Boundless Tera eenvoudig worden gecontroleerd. Het enige wat je hoeft te doen is het te vullen, je kunt zelf de temperatuurinstelling overslaan omdat het de laatst gebruikte temperatuur onthoudt.

Boundless Tera Video

Bekijk de eerste touch vaporizer in de volgende video:

In de verpakking

  • 1x Boundless Tera vaporizer
  • 1x Glazen mondstuk
  • 2x LG 18650 batterij (2500 mAh)
  • 1x Waterpijpadapter
  • 2x Mondstukfilters
  • 1x Roestvrijstalen concentraatpad
  • 5x Roestvrijstalen kamerscherm
  • 1x Reinigingsborstel
  • 1x USB-oplader
  • 1x Handleiding

Conclusie

Elke component van de Boundless Tera is met precisie ontworpen, ingenieurs die de vaporizer ontwierpen, hebben ervoor gezorgd dat alles een doel heeft zonder afbreuk te doen aan het ontwerp en de functies. Met de keuze voor de betere verdamptechniek, convectieverwarming, steelt de Boundless Tera vele harten voordat het zelfs gelanceerd is. Het gebruik van dezelfde technologie, die ook wordt gebruikt in de Boundless CFV, wordt als bonus toegevoegd aan de Tera verdamper, omdat deze de zuiverste damp blijkt te produceren. Bovendien kan het tot 0,5 g kruiden bevatten!

Boundless Tera Verkopers

*de prijs is enkel geldig met de 2% actiecode: VAPOPUFF2 * € 195,02 € 199,00

Gratis levering in Nederland en België voor bestellingen vanaf €30

Ga naar winkel€ 199,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Ga naar winkel€ 199,00

Gratis levering in Nederland

€ 199,00 € 225,00
Ga naar winkel€ 199,95

Laatste prijsaanpassing: 15.10.18 om 13:45

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: