Crafty Vaporizer

De Crafty van de Duitse fabrikant Storz & Bickel is, eenvoudig gezegd, een van de beste draagbare vaporizers van zijn generatie. Storz en Bickel, gevestigd in Duitsland, staan wereldwijd bekend om hun ongeëvenaard vakmanschap en zijn marktleider sinds verdampen mainstream werd. Je kent ze misschien van de revolutionaire Volcano of de grotere neef van de Crafty, de Mighty Vaporizer. The Crafty is het kleinste apparaat van Storz en Bickel, maar het is zeker niet de minste.

4.8/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

Storz en Bickel schoot uit de startblokken bij de Y2K door patent te leggen op de technologie die verantwoordelijk is voor de creatie van hun kenmerkende verdamper, de Volcano. Sindsdien houden ze verdamperswereld onder de duim. De Crafty en zijn metgezellen zijn enkele van de best gemaakte, sterkste apparaten die je kunt kopen. Het vasthouden van een Crafty voelt alsof je 20 jaar aan onderzoek en dampontwikkeling vasthoudt.

Om nog maar te zwijgen, je kunt al deze functies ook gebruiken om je favoriete concentraten, naast natuurlijk gedroogde kruiden, te verdampen. Met dit oog voor detail ga je gegarandeerd heel lang van je Crafty genieten.

Krachtig klein
De Crafty beschikt over Storz en Bickel’s kenmerkende convectie-/geleidingsmotor in zijn kleine behuizing van 0,3 lb, zodat je zowel consistente als directe damp krijgt. De geleiding van de verwarming maakt een opwarmtijd van minder dan drie minuten mogelijk, terwijl convectie nog steeds wordt gebruikt om constante, gelijkmatige damp te verschaffen. Aangedreven door één enkele lithium-ion batterij die tijdens het opladen kan worden gebruikt. Zelfs opladen gaat heel eenvoudig, dankzij het gebruik van een universele USB 3.0-oplaadaansluiting.

De kleine Volcano
Met afmetingen van 4,29 x 2,20 x 1,30 inch zijn dezelfde ontwerp filosofieën, die voor de Volcano verdamper gebruikt werden, aanwezig in de Crafty. Reeds genoemd is de geleiding/convectiemotor die aanwezig is in alle Storz & Bickel verdampers. Een andere rode draad is het gebruik van ultra sterke en veilige materialen bij het fabriceren van het apparaat. Dit resulteert in eenvoudig onderhoud waarbij je de Crafty kunt demonteren in verschillende stukken voor moeiteloos schoonmaken.

Slimme app, slimme keuze
Storz en Bickel produceren nooit producten die in kwaliteit tekortschieten, en hun app is daar slechts een voorbeeld van. Veel verschillende hoogwaardige draagbare vaporizers kiezen dit pad om de complexiteit van hun apparaten te verminderen. De Crafty tilt dit naar een ander niveau met een van de meest gebruiksvriendelijke apps op de markt. Het is mogelijk om je standaardtemperaturen van de app te wijzigen en de functies van het LED-lampje en de haptische feedback te regelen. Het toont ook het huidige batterijniveau en biedt zelfs alarmen en trillingen als aanvulling op het apparaat die toch al zulke geweldige functies heeft. Een van de coole functies is het vermogen om in real-time de temperatuur in de verwarmingskamer af te lezen. Bekijk de Crafty vaporizer app voor de Apple en Crafty vaporizer app voor Android.

Duitse ontwikkeling
Deze draagbare verdamper doet zijn “Crafty” naam eer aan. Er zijn heel veel kleine ontwerpelementen die dit apparaat de moeite waard maken. Het maakt bijvoorbeeld gebruik van een bediening met één knop waardoor er meer ruimte op het apparaat ontstaat voor andere functies. Open de app en je kunt de ingestelde temperaturen wijzigen door een enkele knop. Dan is er het externe mondstuk dat draait wanneer je het nodig hebt en vervolgens vakkundig in de behuizing van het apparaat verdwijnt. Het laden van de damp is een unieke ervaring. De Crafty wordt geleverd met een opbergtool dat garandeert dat al je materiaal stevig is opgeborgen in de 0,3g kamer.

Video bij de Crafty Vaporizer

Deze video toont alle functies die aanwezig zijn in de Crafty verdamper, terwijl de video je ook laat zien hoe je hem moet gebruiken. Het uitstekende ontwerp van de Crafty moet van dichtbij worden bekeken om alle beschikbare functies volledig te begrijpen. Besteed bijzondere aandacht aan hoe het vulgereedschap wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van je materiaal efficiënt wordt gebruikt.

Gebruik

 1. Laad de verdamper volledig op.
 2. Download de app. Bekijk de instellingen en configureer het apparaat naar wens.
 3. Verwijder de koeleenheid en vul het vulkamer hulpmiddel met het gewenste materiaal voordat je het in de kamer zelf plaatst.
 4. Schakel hem in en ontspan.
 5. Groen en trillingen betekenen klaar voor gebruik. Veel plezier.

* Het proces stop als de automatische uitschakeling, na twee minuten van inactiviteit, wordt geactiveerd en je kunt je batterijvermogen controleren door de intensiteit van het knipperende patroon van de blauwe LED te bekijken.

Tips

 • Het apparaat biedt twee temperatuurniveaus: 356° F (180°C) en 383°F (195°C). Hoewel dit de standaardwaarden zijn, kun je deze in de app wijzigen.
 • Gebruik de batterij tot 20% of tot één balkje voordat je deze volledig oplaadt om de batterij op de juiste manier en langdurig te behouden.

In de verpakking

 • 1x Crafty draagbare vaporizer
 • 1x Vulhulp
 • 1x Grinder
 • 3x Filters
 • 1x Voedingsadapter
 • 1x USB 3.0 kabel
 • 1x Reinigingsborstel
 • 1x Druppelkussentje
 • 1x Setje afdichtingsringen

Conclusie

Wanneer het aankomt op zowel de bouw- als de dampkwaliteit, is de Crafty ongeveer zo perfect als je voor dit formaat kunt krijgen. Wanneer je de Crafty’s app gebruikt, die vaak bij andere apparaten op je zenuwen werkt, voel je je meteen op je gemak. Wanneer je het apparaat vult, vul je het met gemak. Alles aan de Crafty voelt alsof het is gemaakt door iemand die echt begrijpt wat een gebruiker wil van een draagbare verdamper. Het is zo’n licht en ergonomisch apparaat dat fantastisch in je zak past; je zult zweren dat ze hier al 20 jaar aan werken. Met Storz en Bickel weet je dat het goed komt.

Ben je al verkocht? Bekijk de Mighty VS Crafty pagina om te zien welke vaporizer het best bij je past.

 

CRAFTY+ Verdamper
» Nieuw model «

CRAFTY+ Verdamper

De CRAFTY+ is een upgrade van de OG Crafty met 30% snellere opwarming en 20% langere batterijduur. Van buitenaf lijkt de CRAFTY+ ...

van 194,57 €
4.8

Verkopers

Land wijzigen:
Avalonmagicplants.com
Ga naar winkel195,00 €

↻ Prijs bijgewerkt op: 21. October 2021, 12:45

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

Puffpuffpalace.nl
Ga naar winkel228,90 €

↻ Prijs bijgewerkt op: 21. October 2021, 12:45

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿