Land wijzigen:

Crafty Vaporizer

Laatste update: 11. januari 2019
Crafty Vaporizer
4.7 / 5.0 Beoordeling

De Crafty is een vaporizer van het Duitse Storz & Bickel en het kleine broertje van de Mighty, die op hetzelfde moment is uitgebracht. De efficiënte Crafty kan met één knop worden bediend. Door middel van een app op je smartphone heb je toegang tot meer geavanceerde functies.

Beschrijving

De Crafty is binnen 90 seconden volledig op gang. De verhitting vindt plaats middels convectie en stralingswarmte. Het ontwerp doet futuristisch aan maar het is zeer functioneel. Het mondstukje klapt uit naar buiten als je hem wilt gebruiken. De behuizing ligt lekker in de hand en blijft koel. Door de grote vleugels is de Crafty nooit heet aan de buitenkant. Ook de damp zelf is altijd prima op temperatuur op het moment dat het het apparaat verlaat. De Crafty heeft een reservoir van 0,3 gram.

Crafty Smartphone App

De belangrijkste functie die je met de app bedient is de temperatuur. Je kunt twee voorkeuren instellen tussen de 40°C en 210°C. Daarnaast kun je zaken als de helderheid van de LED en het trilalarm instellen. Storz & Bickel heeft geprobeerd de app wat kleur te geven door een nuttig overzicht van planten die in de vaporizer zijn te gebruiken. De app is goed doordacht, omdat je de bediening op het kleine apparaatje op deze manier tot een minimum kunt beperken. De Crafty maakt verbinding met je smartphone via Bluetooth.

App download links: Android / iTunes

Gebruik

De Crafty is klein en licht, slechts 135 gram. De accu gaat ongeveer drie kwartier mee en is binnen twee uur weer helemaal opgeladen. De Crafty is ook tijdens het opladen te gebruiken, iets wat niet alle vaporizers doen en wat in de praktijk erg handig is. Wel moet je batterij enigszins zijn opgeladen om hem op die manier te kunnen gebruiken, op ongeveer 20%. Ga maar eens na hoe vaak je je smartphone aan de lader hebt zitten, terwijl je hem toch gebruikt. De Crafty heeft een automatische timer die het apparaat uitschakelt bij inactiviteit. Hoewel de Crafty vrij snel uitschakelt, is hij ook weer snel op temperatuur.

De Crafty wordt geleverd met een handige grinder voor het verkruimelen van droge planten. De grinder doet het tevens prima als bewaarblikje voor je reservevoorraad. Je kunt hem in het reservoir van de vaporizer schroeven waardoor je plantjes keurig netjes en zonder morsen in het reservoir terecht komen.

Video foor Crafty Vaporizer

Gedetailleerde review door de Vape Critic (in het Engels).

In de verpakking

  • 1x Crafty
  • 1x Oplader met USB-kabel
  • 1x Druppelkussentje
  • 1x Schoonmaakborsteltje
  • 3x Reservefilter
  • 1x Stamper
  • 1x Molentje/vulhulpstukje 1 setje afdichtringen
  • 1x Gebruiksaanwijzing

Conclusie

De Crafty is klein maar betrouwbaar en smaakt uitstekend. Accu, koeling, bedieningsgemak en ontwerp zijn allemaal dik in orde. De Crafty verschilt eigenlijk alleen in grootte van de Mighty. Deze vaporizers doen het even goed of beter dan de duurste vaporizers uit het topsegment.

Bekijk de Crafty VS Mighty page.

Verkopers

Laatste prijsaanpassing: 21.02.19 om 16:49

*de prijs is enkel geldig met de 10% actiecode: "hallovapospy" € 215,10  € 239,00 

Gratis levering in Nederland en België voor bestellingen vanaf €100

Ga naar winkel€ 239,00
€ 239,00  € 305,00 
Ga naar winkel€ 239,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Ga naar winkel€ 239,00

Gratis levering in Nederland

Ga naar winkel€ 239,00
Ga naar winkel€ 279,00

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

Ga naar winkel€ 298,00
€ 319,43  € 382,26 

Gratis levering wereldwijd voor bestellingen vanaf ~€40 ($50)

Niet op voorraad

Gerelateerde producten:

Mighty Vaporizer

Mighty Vaporizer

4.8

De Migty vaporizer heeft zijn naam te danken aan de dikke en hoge kwaliteit damp ...

van € 269,10
Prijzen vergelijken

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: