DaVinci Ascent

Laatste update: 4. oktober 2018
DaVinci Ascent Vaporizer
4.2 / 5.0 Beoordeling

De DaVinci Ascent vaporizer brengt wat mooie kenmerken met zich mee. Zo kan de temperatuur makkelijk ingesteld worden, heeft het een uniek luchtkanaal en beschikt het over een interne bewegingssensor.

DaVinci Ascent review

De DaVinci Ascent is een vaporizer met nieuwe kenmerken op het gebied van technologie. De DaVinci beschikt als eerste vaporizer over een volledig glazen luchtkanaal, wat zorgt voor nog zuivere dampen.

Daarnaast bevat het een temperatuur controlesysteem wat er voor zorgt dat de vaporizer zelf de temperatuur bijstelt. Door de bewegingssensor schakelt de DaVinci Ascent automatisch uit wanneer deze niet gebruikt wordt.

Volledig glazen luchtkanaal
De DaVinci Ascent beschikt als eerste vaporizer over een volledig glazen luchtkanaal wat er voor zorgt dat je met deze vaporizer nog zuivere dampen krijgt.

Temperatuurregelsysteem
Op het OLED-display kan de temperatuur precies ingesteld worden en via het controlesysteem past de vaporizer de temperatuur automatisch aan.

Bewegingssensor
De DaVinci Ascent werkt op twee oplaadbare lithium-ion batterijen die 2 tot 3 uur meegaan. Door de bewegingssensor schakelt de vaporizer automatisch uit wanneer deze niet gebruikt wordt. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de batterij.

Concentraten
Naast het gebruik van kruiden kan de DaVinci Ascent ook oliën en waxen verwarmen. Het schoonmaken is daarna erg eenvoudig omdat het mondstuk losgemaakt kan worden.

Video bij de DaVinci Ascent

Via de volgende video kan nagegaan worden hoe de DaVinci Ascent optimaal gebruikt kan worden.

In de verpakking

  • 1x DaVinci Ascent Vaporizer
  • 2x Glazen mondstukken
  • 2x Glazen buisjes
  • 2x Glazen oliekannetjes (met deksel)
  • 1x 110-240V (EU) oplader
  • 1x Suède opbergtasje

Conclusie

De DaVinci Ascent zet een nieuwe standaard voor vaporizers met het volledig glazen luchtkanaal. Geniet hierdoor van nog zuivere dampen en met de slimme temperatuurregeling en bewegingssensor hoef je verder nergens nog op te letten dan de smaak van je kruiden.

DaVinci Ascent Verkopers

Ga naar winkel€ 175,00
Ga naar winkel€ 185,00
€ 194,00 € 210,00
Ga naar winkel€ 219,95

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

Niet op voorraad

Laatste prijsaanpassing: 15.10.18 om 14:24

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: