DaVinci IQ2

De DaVinci IQ2 verdamper is een belangrijke upgrade van de DaVinci IQ, biedt enkele verbeteringen en gloednieuwe technologieën. Iets groter dan zijn voorganger, wordt de IQ2 geleverd met een vernieuwingen op het apparaat en in-app dosisberekening. De conductie verdamper beschikt over een met glas beklede keramische kamer die tot 0,5g kruiden kan bevatten. Ook heeft het een zirconia keramisch luchtpad die je kunt vullen met andere kruiden om de dampervaring te verbeteren. Bovendien bieden ze een garantie van tien jaar waarop je kunt terugvallen..

4.5/5.0Beoordeling geschat door Vapospy

Beschrijving

The brand DaVinci draagt een zware last door het gebruik van hun naam. Gelukkig spotten ze niet met een legende, maar ze geven de formidabele talenten van Leonardo Da Vinci nieuw leven in de moderne wereld. Hun producten zijn esthetisch aantrekkelijk zonder afbreuk te doen aan functionaliteit en detail; hetzelfde geldt voor de IQ2. De introductie van de instelbare luchtstroom verhoogt de dampervaring. Tegelijkertijd creëert de nieuwe technologie een ander type liefhebber van verdampers, de kenners die hun verdampende materialen respecteren, hetzij kruiden of concentraat.

De revolutionaire: berekening van de dosering op het apparaat en in-app
Ten tijde van de introductie van de IQ2 was er geen verdamper op de markt die deze functie had. Het DaVinci-doseringsalgoritme is een berekening waarvoor patent is aangevraagd en is gebaseerd op verschillende variabelen; de hoeveelheid die in het apparaat wordt gedaan, de potentie of effectiviteit van de kruiden. Ondertussen kan het resultaat variëren afhankelijk van de gebruikte temperatuur, de duur van de tussenpozen van de inhaleringen en de opwarmtijd van de kruiden. Omdat de IQ2 je dosis per inhalering en sessie bijhoudt en rapporteert, kun je bepalen hoe verschillend materiaal op het apparaat presteert en kun je je recept dienovereenkomstig aanpassen. Anders kun je de meegeleverde doseringspod van 0,2 g gebruiken. Hoewel er alleen een Android IQ2-app beschikbaar is, kunnen iO’s-gebruikers de functie rechtstreeks op het apparaat gebruiken. Klik binnen de eerste 2 minuten tweemaal op het apparaat om de dosiscontrole te activeren.

Lucht regulering™
De instelbare luchtstroom is de tweede beste innovatie van DaVinci; vijf instelbare niveaus zorgen voor verschillende resultaten. De trekweerstand op de IQ2 is enorm verminderd ten opzichte van de originele IQ. Aan de andere kant is de stoom van de IQ2 50% koeler met een betere luchtstroom dan bij typische verdampers, en je kunt deze indien nodig aanpassen. Voor een volle damp kun je de luchtstroom verminderen en de trekweerstand verhogen door de knop met de klok mee te draaien.

Minimalistisch
Op het eerste gezicht lijkt de IQ2 op de IQ, omdat beide een vergelijkbare behuizing hebben. Het materiaal is echter anders en dit kan de reden zijn dat de IQ2 lichter is ondanks extra functies en verbeteringen. Het beschikt over dezelfde 51 LED’s en drie knoppen om door de modi en de temperatuurinstellingen te navigeren. Anderzijds wordt de IQ2 geleverd met geborsteld aluminium en onderscheidt het zich van de originele DaVinci IQ (OG IQ).

Energiezuinig
De IQ2 wordt geleverd met een vervangbare 18650-batterij met 10A permanente ontlading, die volgens DaVinci de levensduur van je verdamper verlengt. Als de batterij oud of defect is, kun je deze vervangen in plaats van een geheel nieuwe verdamper aan te schaffen, dit in tegenstelling tot verdampers met ingebouwde batterijen. Het belangrijkste is dat de IQ2 een beter thermisch beheer heeft, waardoor het apparaat minder energie gebruikt om de temperatuur te handhaven, terwijl de initiële opwarming minder dan een minuut duurt. Het heeft een enorme capaciteit van 3500 mAh, waardoor het een uur lang continu kan worden gebruikt. Het duurt echter 6 uur om de batterij volledig op te laden. Om dit op te lossen, kun je de externe lader kopen die de tijd halveert en twee batterijen tegelijkertijd oplaadt.

IQ overgenomen kenmerken
Allereerst is de DaVinci IQ2 een ander niveau van OG IQ en geen geheel nieuw spel. Daarom heeft het de kenmerken van de OG IQ, maar met een beetje detailverbetering. Ja, de binnenkant van het apparaat is nog steeds volledig keramische zirconia, waaronder de aromakamer, verwarmingskamer en de kamerreductiekraal. Anders dan dat, blijven de temperatuurmodi en instellingen als volgt:

 • Boost: Het apparaat bereikt 221°C als je de bedieningstoets voor de IQ2 ingedrukt houdt. Deze modus is het beste voor het einde van je sessie om de resterende actieve ingrediënten van je materiaal te extraheren. Op dezelfde manier kun je het op elk moment gebruiken voor een snelle en zeer krachtige damp. Druk op de knoppen omhoog/omlaag om verder te gaan met de vorige temperatuur of modus.
 • Standby: Deze modus wordt geactiveerd wanneer je de bedieningsknop loslaat tijdens de BOOST-modus. Het koelt het apparaat om het materiaal en de batterij te sparen. Daarna schakelt het apparaat uit na twee minuten inactiviteit.
 • Precisie: Indien geactiveerd, stelt de IQ2 de temperatuur in op 191°C. Je kunt het aanpassen met de omhoog/omlaag knoppen aan de zijkant van 176°C tot 221°C.
 • Onopvallend: Deze modus past de helderheid van de LED’s aan voor een gereserveerde sessie, vooral als je geen aandacht in het openbaar wilt trekken. Aan de andere kant is het handig als je de IQ2 in bed gebruikt voor rustige nachtsessies.
 • Smart path: De IQ2 is geprogrammeerd om in deze modus te werken wanneer het wordt geactiveerd. DaVinci ontwikkelde het voor een praktische en eenvoudige sessie. De sessie duurt 8 minuten en het apparaat verhoogt vanzelf geleidelijk de temperatuur. Er zijn vier vooraf geselecteerde bereiken, en het is verstandig om vanaf de laagste te beginnen.

DaVinci IQ2 Video

Bekijk de introductievideo van de DaVinci IQ2.

In de verpakking

 • 1x DaVinci IQ2 verdamper
 • 1x 10 mm bubbler adapter
 • 9x Organische katoen
 • 1x 0.2g Dosering Pod
 • 1x Keramische extract tab
 • 9x Alchoholdoekjes
 • 1x USB-oplaadkabel
 • 1x Selectietool
DaVinci IQC
» Nieuw model «

DaVinci IQC

De DaVinci IQC bewijst dat een kleine, draagbare vaporizer veel te bieden heeft op het gebied van innovatie en slimme technologie. Om ...

van 149,96 €

Verkopers

Land wijzigen:
Davincivaporizer.com

Vapospy exclusive 20% discount! Get a FREE Dosage Grinder while supplies last!

*de prijs is enkel geldig met de 20% actiecode: VAPO20Geschatte prijs in EUR. Omgerekend van USD 295 ~ 226,41 € 283,01 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 13:00

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €85

DaVinci Vaporizer Officiële Winkel

Davincivaporizer.com

Pre-order IQ2 Carbon Limited Edition

*de prijs is enkel geldig met de 20% actiecode: VAPO20Geschatte prijs in EUR. Omgerekend van USD 499 ~ 382,98 € 478,73 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 14:00

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €85

DaVinci Vaporizer Officiële Winkel

Vaposhop.nl

Krijg 29% korting op DaVinci IQ2

*de prijs is enkel geldig met de 29% actiecode: SALE-VPSY-IQ2 176,79 € 249,00 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 8:32

🥇 N°1 in Europa ⭐⭐⭐⭐ 4/5 sterren op Trustpilot (8.200 beoordelingen)

📦 Gratis verzending vanaf 50,00 € ✉️ 10% op uw eerste bestelling bij inschrijving op onze e-maillij

DaVinci Vaporizer Geautoriseerde Dealer

i Geverifieerd door Vaposhop.nl
Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 15% actiecode: VAPOPUFF15 182,74 € 214,99 €

↻ Bijgewerkt op: 30. november 2022 , 20:00

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Vapefully.com
Ga naar winkel197,99 €

↻ Bijgewerkt op: 30. november 2022 , 22:48

💨 Discreet packaging 💨 100% Ecological packaging

💨 Advice via LiveChat & telephone 💨 1,500 Positive Opinions on TrustPilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Amsterdamseedcenter.com
Ga naar winkel299,00 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 10:32

Duizenden tevreden klanten sinds 2011

Avalonmagicplants.com
Ga naar winkel299,00 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 3:01

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

DaVinci IQ
» Ouder model «

DaVinci IQ

DaVinci heeft opnieuw een slimme verdamper gemaakt, de DaVinci IQ. Al reeds bekend door het maken van prachtige, hoogwaardige producten zoals de ...

4.7