Dr. Dabber Boost EVO

Dr. Dabber Boost EVO

De Dr. Dabber Boost EVO is een draagbare e-rig voor het dabben van wax en concentraten. Het is ergonomisch vriendelijk met zijn handige grippads en heeft een intuïtief ontwerp, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Het apparaat heeft een magnetische kwartsverstuiver met ingebouwde temperatuurregeling.  Bovendien heeft de Boost EVO een zeer lange batterijduur, warmt hij op in 11 seconden, is hij voorzien van pass-through-opladen en wordt hij automatisch uitgeschakeld na enkele minuten van inactiviteit.

Beschrijving

Als je de Dr. Dabber Boost EVO in een paar woorden zou samenvatten, dan zouden de woorden zijn – waar ergonomie en functionaliteit samenkomen. Naast de fysieke aantrekkelijkheid en kleurrijke weergavemodi, heeft het apparaat een stevige basis, goede grip en werkt het bijna moeiteloos. Het heeft ook een beschermende afdekking over de USB-oplaadpoort als veiligheidsfunctie, en het duurt slechts 1,5 uur om een volle batterij te bereiken. Daarnaast heeft het dabbing-apparaat zes temperatuurinstellingen en een hold tijd van 20 tot 40 seconden. Tot slot functioneert de snelkoppelingsadapter als een carb-dop, zodat je de luchtstroom kunt regelen en aanpassen.

Zes vooraf ingestelde temperaturen
De Dr.Dabber Boost EVO-vaporizer is ontworpen om tot een van de zes ingestelde temperaturen te verwarmen. Deze mogelijkheid geeft je veel flexibiliteit om de warmte-instelling te kiezen die het beste voor je werkt op een bepaalde dag en afhankelijk van je stemming of behoeften op dat moment. Je kunt door elk van de warmte-instellingen bladeren met een druk op de home-knop, en de displayverlichting zal veranderen om de volgende temperatuurinstelling aan te geven:

 • Paars: [celsiuswaarde=’260′ show_both=’true’]
 • Blauw: [celsiuswaarde=’288′ show_both=’true’]
 • Lichtblauw: [celsiuswaarde=’316′ show_both=’true’]
 • Groen: [celsiuswaarde=’343′ show_both=’true’]
 • Oranje: [celsiuswaarde=’371′ show_both=’true’]
 • Wit: [celsiuswaarde=’399′ show_both=’true’]

Lange batterijduur
Dit apparaat heeft een goede, duurzame batterij die tot 60 vape-sessies mogelijk maakt wanneer deze volledig is opgeladen. Daarnaast ontwikkelde Dr. Dabber de verdamper met een temperatuursensor om te beschermen tegen kortsluiting en oververhitting. Deze voorzorgsmaatregelen helpen de levensduur van de batterij te verlengen. Ook als je vergeet de Booster EVO uit te schakelen na je sessie, hoef je je geen zorgen te maken, het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld na 15 minuten.

Magnetische verstuiveraansluiting
Om lekkage van de damp en het binnendringen van olie in de verdamper te voorkomen, heeft de Dr.Dabber Boost EVO een magnetische verstuiver die stevig en veilig op zijn plaats wordt gehouden. Dit is nog eens een functie die de levensduur van het apparaat verlengt en schade aan de elektronica voorkomt. Om nog maar te zwijgen over het feit dat deze functie het eenvoudig maakt om de verstuiver te verwijderen voor reiniging.

Hoogwaardige materialen
De kwartsverstuiver en het glazen opzetstuk vormen een direct pad voor de damp om je mond te bereiken. Omdat deze onderdelen afkomstig zijn van componenten van medische kwaliteit, bieden ze een veilig luchtpad en rijke, smakelijke dampen. Sterker nog, de draag- en reishoes is gemaakt van impactmaterialen van automobielkwaliteit, die schade aan het apparaat voorkomt wanneer het van de ene naar de andere locatie wordt verplaatst.

Dr.Dabber Boost EVO video

Bekijk deze video om te zien waar de Dr. Dabber Boost EVO allemaal om draait.

In de verpakking

 • 1x Dr. Dabber Boost EVO
 • 1x Kwartsverstuiver
 • 1x Glasbevestiging
 • 1x Laadhulpmiddel
 • 1x USB-C oplader
 • 1x Adapter
 • 1x Beschermende draagtas