Dr. Dabber Ghost

Dr. Dabber Ghost

Het Dr. Dabber team omschrijft zichzelf met de slogan "High Class, Low Profile." Dat is precies de vibe die je krijgt van de Dr. Dabber Ghost. Deze vaporizer is gespecialiseerd in het verdampen van concentraten op een lage temperatuur. Nu is de Ghost niet de enige damppen van Dr. Dabber; dit is het zusje van de Dr. Dabber Aura/Aurora. Je kunt er dus vanuit gaan dat ze weten wat ze doen. Beloond door High Times met de onderscheidingen "Best Hit", "Best Waarde", "Best Draagbaarheid" en "Best Kit" in 2016, is dit een zeer geprezen damppen. Wees niet bang voor deze Ghost!

Beschrijving

De meeste verdampers in de categorie vape pen zullen verbazingwekkend vergelijkbaar zijn. Voor de meeste pennen zijn er maar een paar verschillende variabelen. Dat geldt niet voor de Dr. Dabber Ghost. The Ghost houdt het interessant met een arsenaal aan accessoires en functies. Hij valt op door een titanium ontwerp en een geweldige dampproductie.

Welke lont?
Elke verdamper gebruikt een verstuiver om je oliën in damp om te zetten. De Ghost heeft zijn focus gelegd op de verstuiver en biedt een aantal verschillende opties bij het kiezen van welke je gaat gebruiken. Allereerst wordt het geleverd met een verstuiver. Deze werkt net als een kaarslont (hoewel het nooit aan wordt gestoken) en geeft damp af zodra het tot de juiste temperatuur is verhit. Hoe dichter je bij het verdampingspunt van je materiaal bent, hoe beter de smaak.

Accessoires in overvloed
Dr. Dabber heeft een reeks accessoires toegevoegd die de manier waarop je met de Ghost verdampt kunnen veranderen. De eerste is de glazen watertool die je apart kunt kopen – deze bevat een percolator en een recyclinglabel. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen en de afgekoelde damp inademen. Ze bieden ook een glazen bolbevestiging die de kamer opent voor het bekijken tijdens het verdampen. Het doet niet veel, maar het kan een subtiele flair toevoegen en het is leuk om te zien.

Topklasse dampprestaties
Door het goedkope prijskaartje heeft deze kleine damppen wat hoofden doen laten draaien. Niet alleen waren High Times en de Vape Critic dol op deze verdamper, maar ook de gebruikersrecensies waren ook lovend. Het is zeker een “top klasse” vedamper. Door zich te concentreren op bepaalde onderdelen van vapenpennen waar anderen dat niet deden, hebben ze een uitstekend product gemaakt. Hun titaniumspiraal krijgt hoge cijfers voor het eenvoudig kunnen inhaleren en de geweldige smaak. Het is een onopvallende verdamper, dat zorgt ervoor dat hij niet in de spotlights staat en gebruikers relatief onopvallend kunnen verdampen. Het enige licht dat op het behuizing van de Ghost te vinden is, is de batterij, zodat je weet dat hij functioneert. De batterij gaat ongeveer 200-300 inhaleringen mee, meer dan genoeg voor een paar dagen vapen. De Vape Critic was stomverbaasd toen hij ontdekte dat de batterij een maand lang zonder gebruik volledig was opgeladen.

Concentreren op concentraten
Omdat de Ghost zich alleen hoeft voor te bereiden op oliën en concentraten (geen kruiden, hars of e-liquids toegestaan), kan hij zich op één gebied specialiseren. Hierdoor kan de Ghost in 10 seconden opwarmen. Het is een eenvoudig ontwerp, met een 5-kliks vergrendelingsfunctie om te voorkomen dat je je lekkere damp in je zak verspilt. Dr. Dabber onderscheidt zich door het gebruik van een dieper geplaatste verstuiver waarmee je het materiaal kunt inpakken en lekken kunt voorkomen. Ze hebben aan alles gedacht, nu is de beurt aan jou.

Video bij de Dr. Dabber Ghost

Bekijk de korte introductievideo van de Dr. Dabber Ghost om meer te weten te komen over al zijn functies.

In de verpakking

  • 1 x Dabber Ghost pen vaporizer
  • 1x Reserve verstuiver
  • 1x Vulgereedschap
  • 1x Onbreekbare opslagbal
  • 1 x USB-oplader