DynaVap ‘B’

DynaVap ‘B’

Een budgetvriendelijke versie van de vorige DynaVap modellen, de 'B' zal beginnende gebruikers bevallen. Deze vaporizer voor droge kruiden is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te bedienen en ideaal voor microdosering, warmt onmiddellijk op en heeft geen batterijen of oplader nodig. Een geweldige model voor iedereen die in het DynaVap universum wil instappen. Deze vaporizer op instapniveau is zeer betaalbaar, goed voor minder dan $50 en heeft een ongelooflijke waarde.

Beschrijving

Als je liever geen gedoe hebt met elektronische vapes, viert DynaVap B traditie met hun nieuwste vaporizer voor droge kruiden, bekend als de ‘B’.

Prestaties op hoog niveau, instapprijs

DynaVap B is een kostenefficiënte verdamper van minder dan $50 en is ideaal voor microdosering, is in een oogwenk opgewarmd en heeft geen batterijen of oplader nodig. De genieën bij DynaVap hebben de DynaVap B in vijf delen gebouwd: roestvrijstalen dop, punt, condensor, CCD (Circumferential Compression Diffuser) en een siliconen stuurpen. De B is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een roestvrijstalen punt die bestand is tegen uitzonderlijk hoge hitte en een siliconen steel en mondstuk van voedingskwaliteit.

Old school stijl van vapen

De DynaVap B werkt op dezelfde manier als de meeste DynaVaps. Verwijder eerst de roestvrijstalen dop en vul de B-kamer met je kruid. Zodra het gevuld is, plaats je de dop er weer op, verwarm je de metalen dop met een butaanaansteker en blijf je eraan draaien zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Als je een ‘klik’ hoort, is hij klaar om te gebruiken. Je kunt de DynaVap inductieverwarmer ook gebruiken om precieze temperaturen te bereiken om het meeste uit je kruid te halen.

Multifunctioneel, compatibel met glas

Een onderschat kenmerk van de DynaVap B-vape is de compatibiliteit met glazen opzetstukken. De siliconen steel en het mondstuk van voedingskwaliteit kunnen worden aangesloten op elke 10 mm-aansluiting, waardoor er een wereld aan bongs, bubblers en waterpijpen open gaat die fantastisch passen bij de DynaVap B.

Gemaakt om klein en licht te zijn

Een budgetvriendelijke versie van de vorige DynaVap-modellen, de B is gemaakt voor nieuwe gebruikers. Dit apparaat is ontworpen om droog of met glas te werken, eenvoudig, gebruiksvriendelijk en licht van gewicht te zijn. Klein en handzaam met een klassiek ontwerp, DynaVap B wordt geleverd in een groene DynaVap buis.

DynaVap B Video

Bekijk deze video voor een snelle blik op de DynaVap B, een zeer betaalbare vaporizer voor droge kruiden die minder dan $50 kost.

In de verpakking

 • 1x DynaVap B verdamper
 • 1x Groene buis case

 

Verkopers

Shipping to:
Choose your delivery country. 🚀
VPM
*de prijs is enkel geldig met de 10% actiecode: VAPOSPYGeschatte prijs in EUR. Omgerekend van USD 44,06 ~ 40,43 € 44,92 €

↻ Price updated on: 26. januari 2023, 11:00

DynaVap Geautoriseerde Dealer

i Geverifieerd door VPM
Smokecartel.com
*de prijs is enkel geldig met de 10% actiecode: VAPOSPYGeschatte prijs in EUR. Omgerekend van USD 44,96 ~ 41,25 € 45,83 €

↻ Price updated on: 27. januari 2023, 0:10

Lacentralevapeur.com
Ga naar winkel44,25 €

↻ Price updated on: 26. januari 2023, 21:40

DynaVap Geautoriseerde Dealer

i Geverifieerd door Lacentralevapeur.com
VapeElevate.co.uk
*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: VAPOSPY2022Geschatte prijs in EUR. Omgerekend van GBP 39,90 ~ 45,46 € 47,85 €

↻ Price updated on: 26. januari 2023, 10:50

DynaVap Geautoriseerde Dealer

i Geverifieerd door VapeElevate.co.uk
Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: VAPOPUFF5 47,49 € 49,99 €

↻ Price updated on: 26. januari 2023, 10:50

Verdampftnochmal.de
Ga naar winkel49,00 €

↻ Price updated on: 26. januari 2023, 10:55

DynaVap Geautoriseerde Dealer

i Geverifieerd door Verdampftnochmal.de
Vaporizer.shopping
Ga naar winkel49,00 €

↻ Price updated on: 26. januari 2023, 11:15

DynaVap Geautoriseerde Dealer

i Geverifieerd door Vaporizer.shopping
Amsterdamseedcenter.com
Ga naar winkel59,00 €

↻ Price updated on: 26. januari 2023, 19:25

Vapefully.com
Ga naar winkel70,00 €

↻ Price updated on: 26. januari 2023, 21:05

Specificaties

 • MerkDynaVap
 • Type:Pen vaporizers
 • Geschikt voor:Kruiden
 • Temperatuurregeling:Analoog
 • Bong-adapter compatibel:Ja
 • Energiebron:Lichter / Vlam
 • Materiaal:Roestvrij staal
 • Kamer / Oven materiaal:Roestvrij staal
 • Manier van inhalatie:Direct
 • Oorsprong:Verenigde Staten van Amerika