Taal wijzigen:
Land wijzigen:

Fenix 2 Vaporizer

Laatste update: 20. mei 2019

De nieuwe Fenix 2.0 is een uitstekende convectieverdamper en superieur aan zijn voorganger; de Fenix verdamper. De vaporizer wordt gedefinieerd door de indrukwekkende AIR HEATING®-technologie en een groot scherm en beschikt ook over een technologie om snel op te laden om zijn snelle verwarmingsfunctie aan te vullen. Om nog maar te zwijgen over de voor de hand liggende strakke look en krachtige 4400mAh-batterij.

Beschrijving

De innovatie van Fenix 2.0 wordt beschreven als een kwantumsprong door Weecke, het komt met indrukwekkende prestaties met zeer opwindende functies vergeleken met zijn voorganger; Fenix vaporizer. Het is een vaporizer die het waard is om naast de topverdamper op de markt te staan, dankzij de volledige convectiefunctie.

Hoogwaardige materialen
De esthetische Fenix 2.0 is een waarheidsgetrouw voorbeeld dat schoonheid tegelijkertijd ook een beest kan zijn. De Fenix 2.0 heeft een robuuste metalen behuizing, een gemakkelijk te reinigen verwijderbare titanium verwarmingskamer en een volledig geïsoleerde roestvrijstalen luchtpad. Het straalt zeker premium hoogwaardigheid uit, de kwaliteit van zijn materialen zorgt voor een absoluut pure smaak dampen.

Gepatenteerde AIR Heating®-technologie
De Fenix 2.0 tilt de dampontwikkeling naar een geheel nieuw niveau met zijn gepatenteerde convectietechniek van luchtverwarming. Deze innovatieve verwarmingstechnologie zorgt voor een extreem effectieve en gelijkmatige verdamping van je kruiden terwijl het koelsysteem de damp afkoelt om het aangenamer te maken. Anders dan zachte dampen, zal de verdamper alle actieve materialen in je kruiden extraheren en onnodige verspilling voorkomen.

Snelle verwarming – snel opladen
Snel opwarmen is niet langer nieuw in de vaporizer wereld, maar het is absoluut een zeer gewaardeerde functie en natuurlijk heeft de Fenix 2.0 het. De opwarmtijd van de Fenix 2.0 verdamper is minder dan 30 seconden, wat tegenwoordig een gemiddelde is voor een zeer goede vaporizer in de markt. Je zult echter geen verdamper met een 4400mAh-batterij zien. Verrassend genoeg kostte het minder dan 3 uur om volledig op te laden, sneller dan de meeste vaporizers met een capaciteit van ongeveer 2200 mAh of 2300 mAh.

Meer controle!
De Fenix 2.0 komt met een temperatuurbereik van 160°C tot 220°C, dat je kunt aanpassen op het 0,96 inch (2,4 cm) scherm. Het OLED-scherm van deze verdamper is als geen ander, het heeft een dubbel display met een instelbare timer waarmee je de verdampingstijd vrij kunt instellen. De verdampingstijd kan op de seconden tussen 180 en 420 seconden worden ingesteld. Met de Fenix 2.0 hoeft je je niet af te vragen hoe lang het geleden is sinds je de verdamper ingeschakeld hebt.

In de verpakking

  • 1x Fenix 2.0 verdamper
  • 1x Titanium kamer
  • 1x Gereedschap om kamers te verwijderen
  • 1x Reinigingsborstel
  • 1x Vullingstool
  • 1x USB-oplaadkabel

Conclusie

Om het kort te houden, scoort de Fenix 2.0 met een krachtige batterij en een hoge kwaliteit die is gebouwd om je vaporizer ervaring te verbeteren. Het laatt niets te wensen over en belooft veel, het overtreft zelfs de verwachtingen van zijn voorganger. De vele functies, zoals de gepatenteerde convectietechnologie van Air Heating of het handige OLED-scherm, maken samen met het snelle opladen en de snelle verwarming dit een van de best beschikbare modellen. Kortom, de Fenix 2.0 is een uitstekende convectiekruidenverdamper die een onverslaanbare prijs-prestatieverhouding biedt.

Verkopers

Land wijzigen:

Laatste prijsaanpassing 03.04.20 om 22:02

Puffpuffpalace.nl Ga naar winkel139,99 €

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30

Fenix Vaporizer
» Ouder model «

Fenix Vaporizer

Met de Fenix Convection Vaporizer is weer een 100% convectie vaporizer op de markt gebracht. Er wordt daarbij van een speciale convectieverwarming ...

van 89,95 €
4.5

Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: