Fenix Mini

De Fenix Mini wordt beschouwd als de kleinere versie van de Fenix vaporizer met vergelijkbare kwaliteiten, behalve dat de handformaat vaporizer voor nog meer discretie zorgt. De Fenix Mini Vaporizer is compatibel met kruiden- en concentraatmateriaal en wordt voor het gemak geleverd met een groot OLED-scherm recht naast het mondstuk.

4.7/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De Fenix Mini verdamper is ongeveer 8 centimeter kleiner dan de vorige modellen van Weecke. Laat je niet intimideren door de grootte; de Mini verdamper is een hoogwaardige verdamper die smaakvolle damp kan produceren waar je dol op zult zijn. Bovendien heb je alle vrijheid om te kiezen uit kruiden, oliën of concentraten om te verdampen met de Fenix Mini.

Volledige temperatuurregeling
Individualiteit is essentieel voor deze verdamper; je kunt de temperatuur wijzigen tussen de 160°C en 210°C en de voortgang controleren op het OLED scherm. Tijdens het verwarmen licht het LED-lampje naast het mondstuk rood op. Hetzelfde LED lampje licht groen op zodra de gewenste temperatuur is bereikt.

Volledige convectieverwarming
De Fenix Mini beschikt over een 100% convectie verdampingsmethode, waarbij de kruiden worden verwarmd door een stroom hete lucht die door de kamer stroomt. Het elimineert dus elke kans op verbranding, wat kanker bevordert, en zorgt ervoor dat het de smaak van het materiaal behoudt. Bovendien is een verdamper met convectieverwarming aanzienlijk zuiniger omdat het het materiaal niet verspilt.

Efficiënt
De Fenix Mini verdamper heeft slechts enkele seconden nodig om op te warmen en wordt geleverd met een automatische uitschakelfunctie, die het apparaat automatisch uitschakelt na 4 minuten inactiviteit. Dus als je de uitschakeling ooit vergeet, hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij leeg raakt. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd voldoende vermogen hebt voor langere sessies tijdens het reizen. Bovendien kan de batterij eenvoudig worden opgeladen via een USB-kabel.

Fenix ​​Mini Vaporizer Video

In de volgende video kun je zien hoe de Fenix Mini Vaporizer presteert in de praktijk.

In de verpakking

  • 1x Fenix Mini Vaporizer
  • 1x Reserve mondstuk met filter
  • 1x Kwartsreservoir voor vloeistoffen
  • 1x Vulgereedschap
  • 1x Reinigingsborstel
  • 1x Pincet
  • 1x USB kabel
  • 1x Handleiding

Conclusie

De Fenix Mini is een ideale verdamper om onderweg te genieten van uitgebreide dampsessies. De sterke damp is bijzonder schoon door convectieverwarming en bevat aanzienlijk minder verontreinigende stoffen dan andere verdampers. Dankzij de intelligente volledige temperatuurregeling kun je zelf bepalen welk temperatuur je gebruikt bij het verdampen. Door de hoogwaardige afwerking van de verdamper en het gebruiksgemak is deze verdamper ideaal voor beginners en professionals.

Verkopers

Land wijzigen:
Vapefully.com
Ga naar winkel65,00 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 10:32

💨 Discreet packaging 💨 100% Ecological packaging

💨 Advice via LiveChat & telephone 💨 1,500 Positive Opinions on TrustPilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: VAPOPUFF5 80,74 € 84,99 €

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 23:32

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿