Firefly 2+

De Firefly 2+ is de reïncarnatie van de beruchte Firefly 2 verdamper met 33% meer luchtstroom en een nieuw logo. Ondanks de vergelijkbare look, wordt de Firefly 2+ geleverd met veel verbeteringen voor een betere verdampingservaring. Naast het produceren van heerlijke damp van je favoriete kruiden of concentraten, komt het ook met een app zoals zijn voorganger.

4.7/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De Firefly 2+ is al de derde verdamper die wordt uitgebracht door de Firefly Vapor familie. Het nieuwste lid van de familie biedt enkele belangrijke verbeteringen, zoals opwarmtijd, levensduur van de batterij en weerstand. Firefly verbetert niet alleen zijn functies, maar ook de prijs.

Ontwerp
Nog altijd even klein, met de afmetingen 13 cm x 3.5 cm x 2.4 cm en een beetje lichter 140 gram als zijn voorganger. De Firefly 2 heeft ook het klassieke elegante uiterlijk. Het ontwerp kan enigszins verschillen van de vorige versies, omdat het nu een verlicht logo heeft dat ook als statusindicator fungeert.

Opwarming
Vanwege de snelle opwarmtijd hoef je slechts 3 seconden te wachten om te beginnen. Door de convectieverwarming en het heldere luchtpad, krijg je rijke smaken van de kruiden of concentraten die je verkiest. Om het soepel te laten werken, heeft Firefly ervoor gezorgd dat de luchtstroom met 33% is verbeterd.

Batterij
De Firefly2 + heeft een bijzonder lange batterijduur dankzij de firmware update, gebruikt de energie beter en vereist minder inspanning om op te warmen. Daarnaast laadt hij sneller op dan de oude versie omdat er een USB 3.0 inbegrepen is. Je kunt het echter het beste via een tabletlader van 9V via een stopcontact aansluiten om het laadproces te versnellen, anders kan het tot 2 uur duren.

Onderhoud
Net als andere Firefly verdampers is de Firefly 2 een eenvoudig te reinigen apparaat waar minimale aandacht voor nodig is. Je moet het echter na elke sessie opschonen; anders merkt je een snelle afname van je dampkwaliteit. De verdamper wordt geleverd met alle schoonmaakgereedschap die je nodig hebt. Je kunt alles binnen een minuut weer schoon hebben. Schakel bij het gebruik van concentraten het apparaat naar het hoogste niveau om de resten te verbranden.

Smartphone vriendelijk
Voor Firefly2 is een app beschikbaar op zowel iPhone als Android, met een tijdelijke uitzondering voor het verbod op de vaporizer app in de Apple Store. De app is niet verplicht, maar bied je meer gemak bij het bedienen van de verdamper. Met de app kun je je voorkeursinstellingen en -modi wijzigen terwijl je ziet hoeveel batterij je nog hebt. Bovendien kun je de temperatuur instellen van 93°C tot 260°C. De hogere instellingen zijn het beste voor concentraten.

Temperatuurinstellingen
De Firefly 2 heeft geen knoppen, maar twee aanraaksensoren, waarvan je de bediening een beetje moet leren. Als je de app niet hebt, moet je in het begin gaan zitten met de handleiding om het apparaat beter te begrijpen. Je kunt het apparaat echter gebruiken zoals het is met de volgende zeven temperatuurinstellingen:

 • 160°C
 • 171°C
 • 182°C
 • 193°C
 • 204°C
 • 215°C
 • 260°C : voor concentraten

Firefly 2+ Video

De volgende video geeft een goed overzicht van alle verbeteringen en de grootste verschillen met zijn rivaal de PAX 3.

In de verpakking

 • 1x Firefly 2+ Vaporizer
 • 1x Oplaadbare batterij
 • 1x Oplaadstation
 • 1x USB Kabel
 • 1x Pak concentraatkussentjes
 • 1x Gebruiksaanwijzing

Verkopers

Land wijzigen:
Vaposhop.nl

Krijg 25% korting op Firefly 2+

*de prijs is enkel geldig met de 25% actiecode: SALE-VPSY-FIREFLY 186,75 € 249,00 €

↻ Bijgewerkt op: 23. mei 2022 , 2:00

Ontvang 10% korting door u in te schrijven op onze email lijst

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Firefly Geautoriseerde Dealer

Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: VAPOPUFF5 227,99 € 239,99 €

↻ Bijgewerkt op: 23. mei 2022 , 13:15

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Azarius.nl
Ga naar winkel259,00 €

↻ Bijgewerkt op: 23. mei 2022 , 4:30

Gratis levering in Nederland

Grasscity
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 23. mei 2022 , 14:15

Gratis levering wereldwijd voor bestellingen vanaf $50 (€40)

Firefly 2 Vaporizer
» Ouder model «

Firefly 2 Vaporizer

Firefly 2 is de opvolger van de Firefly en is maar liefst 33% kleiner en 55% lichter. Naast deze design wijziging zijn ...

van 369,00 €
4.6