Flowermate AURA

Laatste update: 4. oktober 2018
Flowermate AURA
4.2 / 5.0 Beoordeling

De Flowermate AURA is een prima product in zijn prijsklasse. Hoewel er op onderdelen is bespaard doet deze vaporizer gewoon wat je wilt. Hij zingt het bovendien meer dan twee uur uit.

Flowermate AURA een review

De Flowermate AURA wordt gemaakt door Smiss, onder meer bekend van producten zoals de Flowermate V5.0 Pro. De Flowermate AURA van Smiss is zo lang als een ballpoint pen en is dus gemakkelijk mee te nemen zonder dat hij opvalt.

De Flowermate is geschikt voor zowel verkruimelde gedroogde planten als oliën en ‘wax’, een mengvorm die richting de vaste stof neigt. Meegeleverd zijn twee verschillende reservoirs, eentje voor droge stoffen en eentje voor oliën. Het droge reservoir is geperforeerd voor de ideale airflow. Het natte reservoir bevat biologisch katoen waarin de olie wordt opgenomen. Het is daarnaast ook mogelijk om droge planten rechtstreeks in de keramische verhittingskamer te leggen.

De Flowermate AURA warmt op binnen een minuut en is in te stellen op temperaturen tussen de 40°C tot 230°C. De damp heeft een eigen kanaal en is altijd puur op het moment van inademen. De vaporizer wordt niet te warm in je hand. De reststoffen komen er groen-bruinig uit na gebruik, en er is geen sprake van enige verbranding. De accu van de Flowermate AURA is maar liefst 2,600 mAh groot, wat veel is voor een apparaat van deze grootte. De accu is van Samsung. Deze vaporizer heeft 1 jaar fabrieksgarantie.

Gebruik

De Flowermate AURA is binnen in no time gebruiksklaar:

 • De accu heeft als hij uit de verpakking komt genoeg capaciteit voor een kleine testrit. Wil je hem eerst opladen, geef hem dan zo’n twee uur de tijd.
 • Vul het reservoir met je favoriete plantjes en klik de dop erop. – Druk 5x om de vaporizer te starten.
 • Verander zo nodig de temperatuuraanduiding naar graden Celsius door de temperatuurknoppen tegelijk drie seconden ingedrukt te houden.
 • Houdt de knop twee seconden ingedrukt om het verhitten te starten. De Flowermate komt vrij snel op temperatuur.

Video

Leuke en volledige review van The Dab Spot (in het Engels). Gebruikerservaring met wiet, olie en wax. De AURA lijkt het zeer goed te doen met wax (verkruimeld materiaal).

In de verpakking

 • 1x Flowermate AURA
 • 1x mondstukje
 • 1x reservoir voor olie of kruiden
 • 5x roestvrijstalen zeefje
 • 1x schoonmaakborsteltje
 • 1x USB-oplaadkabel
 • 1x gebruiksaanwijzing

Conclusie

Fijne vaporizer geschikt voor alle typen materiaal. De Flowermate is snel op temperatuur, ligt koel in de hand en gaat lang mee op een enkele acculading. Zeer netjes geprijsd en voor de meeste doeleinden prima geschikt.

Flowermate AURA Verkopers

Ga naar winkel€ 69,00

Gratis levering in Nederland

Ga naar winkel€ 69,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Ga naar winkel€ 69,00
€ 79,00 € 89,95
Ga naar winkel€ 79,00
Ga naar winkel€ 89,99

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €30

Laatste prijsaanpassing: 15.10.18 om 13:45

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: