Flowermate Cap

Flowermate Cap

Flowermate Cap is een goede kandidaat voor een beginnersvriendelijke vaporizer voor droge kruiden, beschikt over een geleidingsoven, heeft een stevige smaak, zachte hits en brengt je al het goede! Als je net begint in de wereld van vapen, dan is dit apparaat een schot in de roos. Klein en onopvallend, maar toch duurzaam en sterk, Flowermate Cap is klein, reisvriendelijk en uiterst draagbaar.

Beschrijving

Als je graag een van de meest kleine en chique vapes voor droge kruiden wilt kopen, voeg dan de Flowermate Cap toe aan je bucketlist voor verdampers. Een instapmodel voor beginnerde en nieuwe verdampers, het is soepel en plezierig van begin tot eind.

Ultralicht en ziet eruit als een USB
Flowermate Cap is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar discretie en ziet eruit als een ouderwetse USB. Naast het onopvallende ontwerp weegt deze handige gadget ongeveer 50 gram, past hij gemakkelijk in elke zak of tas en produceert het krachtigere damp dan je je kunt voorstellen. Behoorlijk indrukwekkend gezien zijn formaat en prijs, het is klein en onopvallend, maar toch duurzaam en stevig. Verkrijgbaar in drie kleuren; grijs, zwart of blauw.

Charmant in zijn eenvoud
Een budgetvriendelijk apparaat voor beginners en nieuwe verdampers, dit apparaat is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Met gemakkelijk te begrijpen instructies, zoals 5 klikken om in te schakelen en 3 klikken om tussen temperaturen te wisselen, is Flowermate Cap gericht op nieuwe gebruikers. Een plezierige ervaring van begin tot eind, dit apparaat is klein, reisvriendelijk en uiterst draagbaar.

Zoete kruidensmaak in slechts 20 seconden
Het duurt slechts ongeveer 20 seconden om op te warmen en je kunt genieten van die zoete kruidensmaak bij 385°F, 400°F en 420°F. Met een interface met één knop en haptische feedback, trilt de vape om je te waarschuwen wanneer deze op de juiste temperatuur is of wanneer je de verdamper in- of uitschakelt. Doordat dit apparaat een koelpad van zirkoniumoxide heeft, wordt de damp afgekoeld voordat deze het mondstuk raakt, waardoor je geen hete damp inhaleert en je keel verbrand.

Mini-formaat, maximaal batterij
Gezien het kleine formaat is de levensduur van de batterij indrukwekkend. Met opladen via USB duurt het minder dan een uur om volledig op te laden en gaat ongeveer 3-5 sessies per oplaadbeurt mee.

Klaar voor het feest met een overvloed aan accessoires
Flowermate Cap is een goede optie voor een beginnersvriendelijke vaporizer voor droge kruiden, beschikt over een geleidingsoven, heeft een stevige smaak, zachte hits en klein van formaat! Dit apparaat is een van de kleinste apparaten voor droge kruiden en heeft alle kenmerken van een fijne Flowermate vaporizer. Betrouwbaar, stevig en betaalbaar, het apparaat is klaar voor het feest met een overvloed aan accessoires zoals een reinigingsborstel, roergereedschap, USB-kabel en reserve filters.

Flowermate Cap Video

In de verpakking

  • 1x Flowermate Cap
  • 1x Reinigingsborstel
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x Vulgereedschap
  • 1x Roestvrijstalen kamerfilter
  • 1x Roestvrijstalen mondstukfilter

 

 

Verkopers

Land wijzigen:
Grasscity
*de prijs is enkel geldig met de 15% actiecode: gc-vapospy-vip 58,65 € 68,99 €

↻ Bijgewerkt op: 23. mei 2022 , 15:15

Gratis levering wereldwijd voor bestellingen vanaf $50 (€40)