Flowermate Pure Hit

Flowermate Pure Hit

Heb je ooit een draagbare vaporizer gebruikt en gedacht: "Ik zou willen dat er een manier was om dit apparaat te combineren met een waterpijp". Als je 'ja' hebt geantwoord, heeft Flowermate de draagbare vaporizer voor jou: de Flowermate Pure Hit. Het beschikt over een volledig vervangbare waterkamer om je damp af te koelen. Bovendien kun je ook e-sigarettenvloeistoffen in dezelfde kamer stoppen om je damp op een revolutionaire manier te aromatiseren. De technologie van het vapen van tabak en kruiden is eindelijk samengebracht in één apparaat.

Beschrijving

De Flowermate Pure Hit brengt dubbel gebruik tot nieuwe hoogten, het is geschikt voor kruiden en concentraten (inclusief oliën). Maar het heeft ook een waterkamer om je kruiden of esigarettenvloeistoffen af te koelen om ze op smaak te brengen. Echter is dat niet eens het meest unieke kenmerk van de Pure Hit, het bevat ook een droge kruidenkamer die van de kleur bruin in rood verandert zodra deze de juiste temperatuur heeft bereikt. In de doos zitten ook twee soorten kamers voor wax: één spoelloos en één met een kwartsband. Laat je niet overweldigen door al deze opties, de Flowermate Pure Hit is namelijk heel gemakkelijk te gebruiken. Het heeft één aan/uitknop, twee knoppen voor de temperatuur en een klein, maar gemakkelijk leesbaar digitaal scherm om je apparaat te monitoren. Natuurlijk gebruikt het ook haptische trillingen om je te laten weten wanneer het klaar is voor gebruik voor als je even geen aandacht besteedt aan de kleur veranderende kamer.

Kleur veranderende kamer
Als je al zo ver hebt gelezen, wil je natuurlijk graag meer weten over de fascinerende kleurenwisselkamer in de Flowermate Pure Hit. Het is eigenlijk vrij simpel. Je stopt gewoon je kruiden in de keramische kamer en start het verwarmingsmechanisme via de aan/uitknop aan de zijkant. De kamer begint met een diep roodbruine kleur en zal langzaam opwarmen tot een maximum van 230°C totdat het een levendige kersenrode kleur bereikt om je te laten weten dat het tijd is om te genieten. Dit werkt ook voor de waxkamers. De waxkamers dienen zeker niet overgeslagen te worden. Ze bezitten de beste beschikbare technologie voor draagbare waxdampen. Een daarvan is een spoelloze keramiekkamer die gebruik maakt van methoden met een lagere energie voor meer smaakvolle dampen en de andere heeft kwartsbatterijen die je wax omzetten in enorme wolken.

Roestvrijstalen behuizing
Voor alle verschillende functies houdt de behuizing van het apparaat het eenvoudig. Allereerst is elke kamer afneembaar en eenvoudig uitwisselbaar. Dit maakt het veranderen van je vaping-methodiek opmerkelijk eenvoudig. Nogmaals, dit apparaat dankt zijn naam aan de belachelijke hoeveelheid opties die beschikbaar zijn in een zeer kleine behuizing. Daarover gesproken, de behuizing is volledig gemaakt van roestvrij staal en is uitzonderlijk stevig voor een draagbare verdamper. Ze garanderen ook dat er geen lekken mogelijk is in het volledig geïsoleerde luchtpad. Dus je damp zal nooit de componenten van het digitale OLED-scherm raken die trouwens ook kan worden gebruikt om de instellingen van je Pure Hit te veranderen. Alle componenten zijn ook beschermd met een standaardgarantie van 2 jaar.

Levensduur van de batterij
Voor het geval je dacht dat Flowermate niet nog meer in zo’n klein frame kon verpakken, hebben ze ook de tijd genomen om een vervangbare 5000 mAh-batterij mee te nemen. De Pure Hit kan ook worden gebruikt met een 26650 of 18650 oplaadbare batterij, wat betekent dat een goed voorbereide dampliefhebber dit apparaat bijna onbeperkt kan laten werken. Bijna iedereen die de vaporizer heeft beoordeeld, is verbaasd over de enorme kracht en capaciteit van de meegeleverde batterij. Het is misschien wel de grootste batterij in de draagbare markt, die op dit moment 3 uur meegaat. Dit is ongelooflijk, aangezien de meeste penformaat vaporizers ophouden bij 650 mAh.

E-liquid revolutie
Het is onwaarschijnlijk dat, tenzij je onder een steen hebt geleefd, je de enorme toename van het gebruik van e-sigaretten niet hebt opgemerkt. De Flowermate Pure Hit maakt gebruik van deze nieuwe markt en voegt functies toe die zowel tabaks- als kruiddampliefhebbers zullen plezieren. Dit komt het meest tot uiting in de vloeistofkamer die kan worden toegevoegd en gevuld met water (voor koelere, frissere damp) of e-vloeistof. Dit is een game changer voor kruiden- of oliedamp. Nu kun je alle toegevoegde smaken ervaren die e-liquids kunnen bieden, maar dan voor je kruiden! Het grootste voordeel is echter dat je in het openbaar kunt verdampen, wetende dat de enige geur die je verspreid, is wat je die dag in je e-vloeistofkamer hebt gestopt.

Video bij de Flowermate Pure Hit

Bekijk deze gedetailleerde videobeoordeling van de functies van de Flowermate Pure Hit. De reviewer is net zo nieuw met het product als jij, dus het is handig om naar de meer basale functies te kijken, zoals de stapelingprocedure om je kamers samen te stellen. Hij is over het algemeen erg onder de indruk van de damp en dat is altijd goed nieuws.

In de verpakking

 • 1x Pure Hit verdamper
 • 1x Flowermate 5.000 mAh batterij
 • 1x Watertank
 • 1x Mondstuk
 • 1x Keramische droge kruidenkamer (kleurwisselend)
 • 1x Quartz Triple-spoelkamer (kleurwisselend)
 • 1x Keramisch spoelloze kamer (kleurwisselend)
 • 1x Oplaadkap
 • 5x Stalen schermen
 • 1x Schoonmaakborstel
 • 1x USB oplaadkabel

Conclusie

De Flowermate Pure Hit moet bovenaan de lijst staan voor nieuwe apparaten die een kans hebben om de manier waarop we draagbare vaporizers bekijken te veranderen. Het is een ding voor de Pure Hit om alle coole functies te hebben, zoals de kleur veranderende kamers en de capaciteit voor e-vloeistof, maar het is nog een ander ding wanneer het zo behendig is gebouwd in een stevig en goed ontworpen pakket. Typisch, het kost een bedrijf een paar pogingen om iets anders van de grond te krijgen. Het lijkt er echter op dat Flowermate goud heeft geslagen tijdens de herkansing. We kijken uit naar meer uit deze line-up in de toekomst.