Flowermate Swift Pro

Flowermate Swift Pro

Creëer nog zuivere dampen met de convectie vaporizer Swift Pro. De Swift Pro maakt indruk met de nieuwste technologie zoals convectieverwarming, verwisselbare kamerwanden en een geïsoleerd luchtkanaal.

Beschrijving

De Swift Pro is de eerste convectie vaporizer die Flowermate op de markt brengt. Doordat de lucht verhit wordt in plaats van dat de kruiden verdampt worden bespaar je kruiden. Daarnaast zorgt deze manier van verhitting ook nog eens voor optimale smaken.

Temperatuurinstelling
De temperatuur kan naar wens worden ingesteld tussen de 60°C en 230°C. In 30 tot 40 seconden warmt de Swift Pro op en kan er via het LED-scherm de temperatuur worden afgelezen.

Geïsoleerd luchtkanaal
Deze functie draagt onder andere bij aan de pure smaak van de dampen. Doordat het luchtkanaal is geïsoleerd eindigen er geen smaken van elektronica in het mondstuk en wordt de pure smaak behouden.

Verwisselbare kamerwand
Via de verwisselbare kamerwand kan de Swift Pro nog meer aan persoonlijke wensen voldoen. Door het gebruik van ander materiaal ontstaan er andere smaken. Er kan gekozen worden uit verschillende houtsoorten of borosilicaatglas.

Convectieverhitting
De Swift Pro verdampt de kruiden niet maar geleid warme lucht langs de kruiden waardoor de smaak beter behouden blijft. Voordeel van deze methode is dat er minder kruid nodig is per sessie. Nadeel is dat de batterijduur minder lang is.

Video bij de Flowermate Swift Pro

De volgende video laat je zien hoe de Swift Pro geleverd wordt en hoe je hem kunt gebruiken:

In de verpakking

  • 1x Swift Pro vaporizer
  • 1x Kamerwand van Afrikaans palissander
  • 1x Kamerwand van Zuid-Amerikaans palissander
  • 1x Kamerwand van bamboe
  • 1x Kamerwand van borosilicaatglas
  • 5x Kamergaasjes
  • 1x Schoonmaakborsteltje
  • 1x USB-laadkabel

Conclusie

De Swift Pro heeft een eenvoudig design maar daarentegen een indrukwekkende smaakbeleving. Met de nieuwste technologieën creëert het zuivere en smaakvolle dampen en maakt het de Swift Pro tot een waardevol product.