Taal wijzigen:
Land wijzigen:

Flowermate V5 Nano

Laatste update: 11. januari 2019
4.6 / 5.0 Beoordeling

De Flowermate V5 Nano is het nieuwe ding van Flowermate. De draagbare kruidenverdamper heeft een unieke zwarte keramische kamer en een geïsoleerd luchtkanaal dat de dampsmaak verbetert met een betere luchtstroom. De V5 Nano wordt aangedreven door een vervangbare 18650 batterij en is een ultra draagbare vaporizer met een inklapbaar mondstuk.

Beschrijving

De Flowermate V5 Nano is het langverwachte, verbeterde model van de V5 serie en wordt geleverd met een nog strakker ontwerp en een vervangbare batterij. De Flowermate V5 Nano is misschien wel de meest indrukwekkende verdamper van Flowermate, het heeft een vrij diepe kamer en is compatibel met zowel kruiden als olie.

Geweldige hoogtepunten
De Flowermate V5 Nano komt met een nieuwe functie die niet beschikbaar is bij een andere V5 serie; hij trilt wanneer de temperatuur wordt bereikt. Hij verwarmt in minder dan 30 seconden, de V5 Nano wordt geleverd met een diepzwarte keramische kamer met een geïsoleerd luchtkanaal. Samen met het mondstuk van borosilicaatglas garandeert de V5 Nano de puurste en heerlijkste damp voor onderweg.

Temperatuur
Met de Flowermate V5 Nano is regeling van de volledige temperatuur mogelijk, variërend van 40°C tot 230°C, je kunt hem bedienen met 2 kleinere knoppen op het scherm. De temperatuur wordt weergegeven op het elegante zwarte OLED-scherm van 0,96 inch dat ook het batterijniveau weergeeft.

Eenvoudig te vullen
Het vullen van kruiden kan rommelig zijn om dit probleem op te lossen heeft Flowermate een magnetische laadtrechter opgenomen. Omdat het perfect aan de kamer hecht, hoef je je geen zorgen meer te maken over het morsen van je kostbare kruiden.

Zwart is het nieuwe zwart
Zwart staat altijd bekend als een elegante kleur, je kunt nu een verdamper gebruiken die op al je andere zwarte gadgets past! Net als het apparaat zelf, zijn het glazen stuk, de verwarmingskamer en de accessoires perfect zwart. Om het compleet te maken, scoort het ook met discretie niets anders dan pure schoonheid en natuurlijk dampkwaliteit. Wie heeft een witte kamer nodig die na weinig gebruik lelijk wordt?

Flowermate V5 Nano-video

In de volgende video vind je een goed overzicht van de Flowermate V5 Nano functies. Het laat ook zien hoe je je vaporizer effectief kunt vullen met je favoriete materialen.

In de verpakking

  • 1x FlowerMate V5 Nano
  • 1x Borosilicaatglas mondstuk
  • 1x 2500mAh lithium-ionbatterij
  • 5x Mondstuk- en kamerschermen
  • 1x Magnetische laadtrechter
  • 1x Roestvrijstalen container in medium
  • 1x Onderhoudsset
  • 1x Container voor vloeistoffen/wax
  • 1x USB-oplaadkabel

Conclusie

De Flowermate V5 Nano biedt veel geweldige functies met een extra stijlvolle en elegante uitstraling. Het nieuwe ontwerp onderscheidt de Nano van de andere V5-modellen met de algehele zwarte kleur. Houd je niet van zwart? De V5 Nano wordt ook geleverd in andere kleuren. Met een diepzwarte keramische kamer is de verdamper in staat om in korte tijd pure en krachtige dampen te produceren. De V5 Nano wordt ook geleverd met een ruimte onder de verdamper om je mondstuk veilig te bewaren terwijl de vervangbare batterijfunctie ervoor zorgt dat de verdamper altijd klaar staat. De prijs van deze verdamper en de bijbehorende functies maken de vaporizer onweerstaanbaar.

Verkopers

Land wijzigen:

Laatste prijsaanpassing: 20.05.19 om 15:40

Ga naar winkel109,00 €
Ga naar winkel109,00 €

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Ga naar winkel109,00 €

Gratis levering in Nederland

Niet op voorraad

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2019


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: