Flowermate V5 Nano

De Flowermate V5 Nano is een van de iconische vaporizers van Flowermate. De draagbare kruidenverdamper heeft een unieke zwarte keramische kamer; als je in het verleden een vaporizer hebt gehad, dan weet je dat wit keramiek na een tijdje geel wordt. Daarom zul je langer plezier hebben van de Flowermate V5 Nano. De vaporizer wordt geleverd met een geïsoleerd luchtpad dat de dampsmaak verbetert door een verbeterde luchtstroom. Bovendien heeft de V5 Nano een inklapbaar mondstuk wat zorgt voor betere draagbaarheid.

4.5/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De Flowermate V5 Nano is het langverwachte, verbeterde model van de V5 serie en wordt geleverd met een nog strakker ontwerp en een vervangbare batterij. De Flowermate V5 Nano is misschien wel de meest indrukwekkende verdamper van Flowermate, het heeft een vrij diepe kamer en is compatibel met zowel kruiden als olie. De V5 Nano heeft ook een ruimte onder de vaporizer om je mondstuk veilig op te bergen, terwijl de vervangbare batterijfunctie ervoor zorgt dat de verdamper altijd klaar is voor gebruik. De prijs van deze vaporizer en de bijbehorende eigenschappen maken de vaporizer onweerstaanbaar.

Geweldige hoogtepunten
De Flowermate V5 Nano komt met een nieuwe functie die niet beschikbaar is bij een andere V5 serie; hij trilt wanneer de temperatuur wordt bereikt. Hij verwarmt in minder dan 30 seconden, de V5 Nano wordt geleverd met een diepzwarte keramische kamer en een geïsoleerd luchtkanaal. Samen met het mondstuk van borosilicaatglas garandeert de V5 Nano de puurste en heerlijkste damp voor onderweg.

Temperatuur
Met de Flowermate V5 Nano is regeling van de volledige temperatuur mogelijk, variërend van 40°C tot 230°C, je kunt hem bedienen met 2 kleinere knoppen op het scherm. De temperatuur wordt weergegeven op het elegante zwarte OLED-scherm van 2.44 cm dat ook het batterijniveau weergeeft.

Eenvoudig te vullen
Het vullen van kruiden kan rommelig zijn om dit probleem op te lossen heeft Flowermate een magnetische laadtrechter opgenomen. Omdat het perfect aan de kamer hecht, hoef je je geen zorgen meer te maken over het morsen van je kostbare kruiden.

Zwart is het nieuwe zwart
Zwart staat altijd bekend als een elegante kleur, je kunt nu een verdamper gebruiken die bij al je andere zwarte gadgets past! Net als het apparaat zelf, zijn het glazen stuk, de verwarmingskamer en de accessoires perfect zwart. Om het compleet te maken, scoort het ook met discretie naast pure schoonheid en natuurlijk dampkwaliteit. Als zwart niet je ding is, dan kun je de behuizing in een andere kleur kiezen.

Flowermate V5 Nano Video

In de volgende video vind je een goed overzicht van de Flowermate V5 Nano functies. Het laat ook zien hoe je je vaporizer effectief kunt vullen met je favoriete materialen.

In de verpakking

  • 1x FlowerMate V5 Nano
  • 1x Borosilicaatglas mondstuk
  • 1x 2500mAh lithium-ionbatterij
  • 5x Mondstuk- en kamerschermen
  • 1x Magnetische laadtrechter
  • 1x Roestvrijstalen container in medium
  • 1x Onderhoudsset
  • 1x Container voor vloeistoffen/wax
  • 1x USB-oplaadkabel