G Pen Pro

Laatste update: 4. oktober 2018
G Pen Pro
4.3 / 5.0 Beoordeling

De G Pen Pro is een vaporizer die licht van gewicht is en makkelijk is te gebruiken. Het combineert betrouwbare prestaties met een aantrekkelijke prijs. Door het compacte en duurzame ontwerp is de pen vaporizer uitermate geschikt om buitenshuis te gebruiken.

G Pen Pro Review

Door de diepe keramische verwarmingskamer zorgt de G Pen Pro voor gelijkmatige verdamping van de kruiden. Het innovatieve mondstuk kan via één klik worden verwijderd of vastgezet, waardoor je de verwarmingskamer eenvoudig kunt vullen en legen. Daarna is het slechts 30 seconden wachten om de smaakvolle dampen te kunnen inhaleren.

Grote kruidenkamer
De vaporizer heeft een diepe kruidenkamer waardoor er veel kruiden in kunnen. Hierdoor kan er extra lang gevaped worden zonder tussendoor te hoeven bij te vullen. Overigens is het vullen erg eenvoudig vanwege het makkelijk te verwijderen mondstuk.

Gebruiksvriendelijk
De G Pen Pro is eenvoudig in gebruik, hij heeft namelijk maar één knop waarmee je hem aan en uit zet en de temperatuur mee inregelt. De vaporizer schakelt zichzelf na 5 minuten automatisch uit om batterij te besparen.

Kruiden
De G Pen Pro is enkel geschikt voor kruiden en kan dus niet met concentraten of andere oliën worden gebruikt.

Drie temperatuurstanden
De vaporizer beschikt over 3 temperatuurstanden die binnen 30 seconden worden bereikt. De kleur van de LED-lampjes geeft de temperatuur aan.

  • Blauw : 190°C (375°F)
  • Groen : 204°C (400°F)
  • Rood : 220°C (428°F)

Video bij de G Pen Pro

In de volgende video zie je hoe de G Pen Pro bezorgd wordt en hoe je hem kunt gebruiken.

In de verpakking

  • 1x G Pen Pro Vaporizer
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x Schoonmaakborsteltje
  • 1x Roerstaafje
  • 1x Grinder kaart

Conclusie

De G Pen Pro is zo eenvoudig in gebruik dat je al binnen 30 seconden kunt verdampen. Met één druk op de knop zet je hem aan en kun je een van de drie temperatuurstanden kiezen. Daarna kun je heerlijk genieten van de smaakvolle dampen en mocht je hem per ongeluk vergeten uit te zetten, geen paniek, de G Pen Pro schakelt zichzelf automatisch uit.

G Pen Pro Verkopers

Ga naar winkel€ 89,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Ga naar winkel€ 89,00

Gratis levering in Nederland

Laatste prijsaanpassing: 15.10.18 om 14:37

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: