Taal wijzigen:
Land wijzigen:

G Pen Pro

Laatste update: 20. mei 2019

De G Pen Pro is een vaporizer die licht van gewicht is en makkelijk is te gebruiken. Het combineert betrouwbare prestaties met een aantrekkelijke prijs. Door het compacte en duurzame ontwerp is de pen vaporizer uitermate geschikt om buitenshuis te gebruiken.

Beschrijving

Door de diepe keramische verwarmingskamer zorgt de G Pen Pro voor gelijkmatige verdamping van de kruiden. Het innovatieve mondstuk kan via één klik worden verwijderd of vastgezet, waardoor je de verwarmingskamer eenvoudig kunt vullen en legen. Daarna is het slechts 30 seconden wachten om de smaakvolle dampen te kunnen inhaleren.

Grote kruidenkamer
De vaporizer heeft een diepe kruidenkamer waardoor er veel kruiden in kunnen. Hierdoor kan er extra lang gevaped worden zonder tussendoor te hoeven bij te vullen. Overigens is het vullen erg eenvoudig vanwege het makkelijk te verwijderen mondstuk.

Gebruiksvriendelijk
De G Pen Pro is eenvoudig in gebruik, hij heeft namelijk maar één knop waarmee je hem aan en uitzet en de temperatuur mee instelt. De vaporizer schakelt zichzelf na 5 minuten automatisch uit om batterij te besparen.

Kruiden
De G Pen Pro is enkel geschikt voor kruiden en kan dus niet met concentraten of andere oliën worden gebruikt.

Drie temperatuurstanden
De vaporizer beschikt over 3 temperatuurstanden die binnen 30 seconden worden bereikt. De kleur van de LED-lampjes geeft de temperatuur aan.

  • Blauw : 190°C (375°F)
  • Groen : 204°C (400°F)
  • Rood : 220°C (428°F)

Video bij de G Pen Pro

In de volgende video zie je hoe de G Pen Pro bezorgd wordt en hoe je hem kunt gebruiken.

In de verpakking

  • 1x G Pen Pro Vaporizer
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x Schoonmaakborsteltje
  • 1x Roerstaafje
  • 1x Grinder kaart

Conclusie

De G Pen Pro is zo eenvoudig in gebruik dat je al binnen 30 seconden kunt verdampen. Met één druk op de knop zet je hem aan en kun je één van de drie temperatuurstanden kiezen. Daarna kun je heerlijk genieten van de smaakvolle dampen en mocht je hem per ongeluk vergeten uit te zetten, geen paniek, de G Pen Pro schakelt zichzelf automatisch uit.

Verkopers

Land wijzigen:

Laatste prijsaanpassing: 21.01.20 om 11:10

Ga naar winkel79,00 €

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Ga naar winkel79,00 €

Gratis levering in Nederland

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2019


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: