G Pen Roam

G Pen Roam

De G Pen Roam is een concentraatverdamper met een uniek ingebouwd waterfilter dat bekend staat als de Hydro-Tube. De morsbestendige Hydro-Tube koelt en filtert je damp ter plaatse zonder dat je een bong er tussen hoeft te plaatsen. Aangedreven door een verwisselbare batterij van 1300mAh, warmt de verdamper binnen een paar seconden op en heeft hij een breed temperatuurbereik om uit te kiezen. Het wordt geleverd met een reistas waarin alle accessoires zitten die je nodig hebt voor een sessie.

Beschrijving

Het revolutionaire apparaat van G Pen dekt het innovatieve deel door de introductie van de Hydro-Tube. Het omvat echter ook een heleboel kleine dingen zoals het intuïtieve ontwerp, de verwijderbare onderdelen, het pass-through opladen, enzovoort. Vermeldenswaardig is dat je de losse onderdelen zelf kunt vervangen om de levensduur van je vaporizer te verlengen.

Hydro-Tube
Met een klein beetje waterfiltratie komt je een heel eind omdat het de zachtheid van je damp verbetert en het inhaleren comfortabel maakt. Een verdamper met een vergelijkbare functie is de Hydrology9, die groter is, kleurrijke LED’s heeft en kruiden verdampt. De Roam is daarentegen draagbaar, discreet en verdampt concentraat. De Hydro-Tube van borosilicaatglas zit veilig in het apparaat en is niet zichtbaar. Bovendien is hij lekvrij, dus het is veilig om het in je broekzak of tas te stoppen.

Ontwerp
De Roam heeft een duurzame en toch stijlvolle behuizing van aluminiumlegering en een siliconen bekleding rond de buitenkant van de kamer, wat zorgt voor extra grip en veiligheid. Het reinigen van een concentraatverdamper kan lastig zijn omdat er resten kunnen ophopen. Dit is echter niet het geval bij de Roam, omdat je onderdelen afzonderlijk kunt verwijderen en reinigen. Hieronder vallen de Quartz tankkamer, het siliconen luchtpad, de Hydro-Tube en het mondstuk. Met de meegeleverde reistas houd je alle benodigde spullen op een plaats. Last but not least, de verwijderbare/vervangbare verwarmingskamer en batterij. Op de lange termijn zorgen deze details voor een eenvoudig onderhoud van je apparaat en verhogen ze het comfort.

Vermogen
De watergefilterde concentraatverdamper heeft een 1300mAh lithium-ionbatterij die ongeveer 20 sessies meegaat. Dankzij de krachtige batterij warmt hij binnen enkele seconden op. De Roam heeft een warmteduur van 30 seconden voordat hij afkoelt om de levensduur van de batterij en het dampmateriaal te behouden. Natuurlijk kun je de warmteduur naar wens verlengen of verkorten. Met behulp van de meegeleverde micro-USB-kabel laadt de G Pen Roam ongeveer in 90 minuten op en kan je hem tijdens het opladen gebruiken. Je kunt ook een extra batterij kopen om te wisselen wanneer je maar wilt.

Temperatuur
Het apparaat heeft 3 knoppen, een schakelaar en twee temperatuurregelaars. Het heeft een ronde LED-indicator om de status van het apparaat aan te geven en beschikt over haptische feedback om je te informeren. Je kunt de Roam instellen op een temperatuur tussen 315°C tot 427°C met een interval van 25°F. Bovendien kun je de verdamper in de Max-modus zetten om een sessie te beëindigen, waarna hij 427°C bereikt en op volle kracht zal werken. Dit is een perfecte manier om eventuele resten in de kamer te verwijderen.

G PEN Roam Vaporizer Video

In de verpakking

  • 1x G PEN ROAM Vaporizer
  • 1x Quartz tank
  • 1x Glazen buis
  • 1x Mondstuk
  • 1x Gereedschap
  • 1x Micro USB-oplaadkabel

Verkopers

Land wijzigen:
Vaposhop.nl

Krijg 10% korting op G Pen Roam

*de prijs is enkel geldig met de 10% actiecode: SALE-VPSY-ROAM 179,96 € 199,95 €

↻ Bijgewerkt op: 23. mei 2022 , 14:00

Ontvang 10% korting door u in te schrijven op onze email lijst

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Grenco Science Geautoriseerde Dealer

Azarius.nl
Ga naar winkel199,95 €

↻ Bijgewerkt op: 23. mei 2022 , 16:15

Gratis levering in Nederland

Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: VAPOPUFF5 218,49 € 229,99 €

↻ Bijgewerkt op: 23. mei 2022 , 6:45

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿