Ghost MV1 Vaporizer

Laatste update: 4. oktober 2018
Ghost MV1 vaporizer
4.7 / 5.0 Beoordeling

De Ghost MV1 is de nieuwe standaard in draagbare vaporizers, vergelijkbaar met top vaporizers zoals de Mighty of de Firefly 2 vaporizer. De MV1 is uitgerust met volledige convectieverwarming en biedt de optie van verhitting op verzoek, waardoor de levensduur van de batterij wordt behouden en onnodig verdampen van je materiaal wordt voorkomen. Bovendien kun je het bedienen met je smartphone.

The Ghost MV1 Review

The Ghost Vapes is een Amerikaanse vaporizer fabrikant die goed naar vorenkwam met hun eerste vaporizer. De MV1 hebben zichzelf al een paar keer op een rij gezet met een paar favoriete vaporizers aller tijden, nog voordat ze officieel werden gelanceerd, dankzij de goed doordachte functies van hoge kwaliteit. Om nog maar te zwijgen over de keuze van convectie als verwarmingsmethode die een zeer hoge potentie damp van je kruiden of concentraten zal produceren.

Functioneel ontwerp
De Ghost MV1 past perfect in een handpalm en kan met één hand worden bediend, omdat de schakelaar intuïtief is geplaatst. De MV1 heeft een instelbare trekweerstand, stel gewoon het inklapbare glazen mondstuk af. Met verwijderbare kruiden- en waskamers is het reinigen van de MV1 een koud kunstje en het wordt geleverd met een smeltkroesdispenser voor handige voorgevulde smeltkroezen. Het enige wat je hoeft te doen is een voorgevulde smeltkroes in de kamer te plaatsen.

Verhitting op verzoek
Iedereen weet dat convectieverwarming de beste manier is om je materiaal te verdampen, het elimineert traditionele directe verwarming van de materialen die brandend kunnen zijn en de kwaliteit van je materiaal vermindert. Convectieverwarming door de MV1 verschilt van andere convectieverdampers omdat het bijna onmiddellijk opwarmt en alleen verdampt wanneer het wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een zeer lage trekweerstand waardoor je een lange inhalering kunt maken voor maximaal 15 seconden!

Sterk en krachtig
De MV1 wordt geleverd met een vervangbare batterij met een hoge capaciteit, eenvoudig oplaadbaar via een micro-USB-kabel. Hierdoor kun je overal waar je heengaat een extra batterij meenemen, net als een powerbank. De MV1 heeft echter niet veel nodig, dankzij het verhitten op verzoek. Met het verminderen van het algehele stroomverbruik, vereist de MV1 heel weinig opladen dat je misschien de laatste keer opladen niet meer herinnert.

Volledige temperatuurregeling
Om de temperatuurinstellingen in de MV1 te kiezen, is het net alsof je een examen aflegt met meerkeuzevragen, in plaats van A, B, C of D, zijn er 4 vooraf ingestelde temperaturen om uit te kiezen. Er zijn 3 standen voor gedroogde kruiden en 1 voor concentraten, elk op maat gemaakt om het door jou gekozen materiaal perfect te verdampen. Het is echter volledig controleerbaar met de telefoon app beschikbaar op de Ghost MV1 Apps in de Apple Store, die binnenkort ook voor Android beschikbaar zal zijn. Zodoende kun je de vooraf ingestelde temperaturen wijzigen naar elke gewenste temperatuur tussen de 140 en 220°C met twee favoriete instellingen. De vooraf ingestelde temperaturen zijn als volgt:

  • Laag: 171°C (340°F)
  • Medium: 185°C (365°F)
  • Hoog: 199°C (390°F)

Ghost MV1 Video

Ontdek hoe je de MV1 kunt gebruiken in de video van Ghost Vapes. Je kunt er ook een paar tips voor efficiënt gebruik vinden en het apparaat zelf bekijken.

In de verpakking

  • 1x Ghost MV1 vaporizer
  • 1x USB-oplaadkabel
  • 1x Concentraatpad
  • 1x Gedroogde kruidenkroes
  • 1x Waskroes
  • 1x Picks
  • 1x Schoonmaakdoekje

Conclusie

De convectieverwarmingsmethode op verzoek is het beste wat je op een verdamper zou kunnen hebben, het is de meest efficiënte manier om je kostbare materialen te verdampen. De ingebouwde diffuser in de Ghost MV1 verdampt je kruidenmateriaal gelijkmatig en de convectieverwarmingsmethode zorgt voor een betere verdamping van het concentraat, waardoor er bijna geen residu op het concentraatpad achterblijft. Hoewel de smeltkroezen klein lijken en slechts 0,12 gram kruiden bevatten, kun je met de efficiëntie van de verdamper het beste uit je materiaal halen. Samen met de slimme en krachtige batterij is de Ghost MV1 zeker een slimme investering voor een lange termijn.

Ghost MV1 Vaporizer Verkopers

Ga naar winkel€ 279,00

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €30

€ 284,00 € 300,00
Ga naar winkel€ 285,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Ga naar winkel€ 285,00

Laatste prijsaanpassing: 15.10.18 om 14:58

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: