HydroBrick Maxx

Produceer volle dampen zonder elektronica met de HydroBrick Maxx. Ga voor het traditioneel verdampen via het mondstuk of kies voor zachtere dampen door de HydroBrick Maxx aan te sluiten op een waterfilter.

4.7/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De draagbare vaporizer is met zijn design als houten blok extra discreet. Bovendien biedt het ontwerp opbergruimte aan al je accessoires zoals het mondstuk, schoonmakenspullen en natuurlijk je kruiden. Door gebruik te maken van een aansteker worden de kruiden direct opgewarmd. Volle en pure dampen worden met de juiste techniek geproduceerd. Met de meegeleverde wateradapter sluit je de HydroBrick Maxx op je favoriete waterfilter aan voor zachtere dampen.

Geen batterijen
Geen gedoe met kabels of andere opladers de Sticky Brick HydroBrick Maxx is eenvoudig in gebruik, enkel een aansteker en je favoriete kruiden en je kunt beginnen te genieten.

Convectiedamp
De HydroBrick Maxx levert 100% convectiedamp die snel op temperatuur is en volle zachte dampen produceert. Voor nog zachtere dampen kun je de vaporizer aansluiten op een waterfilter.

Praktisch ontwerp
De vaporizer is zo ontworpen dat het lijkt op een houten doosje. Hierdoor kan de vaporizer discreet gebruikt worden. Daarnaast kunnen alle benodigdheden worden opgeborgen in de vaporizer.

Tips voor gebruik

 1. Open de Sticky Brick HydroBrick Maxx.
 2. Verwijder het intake buisje en plaats hem in het gaatje van het kleine blok.
 3. Haal dit blok weg en vul de kruidenkamer met je kruiden.
 4. Plaats het blok weer terug op de kruidenkamer.
 5. Wil je een waterfilter gebruiken, dan kun je deze nu aansluiten op de adapter. Zo niet dan kun je het meegeleverde mondstuk gebruiken.
 6. Dek het onderste luchtgaatje af met een vinger of stop er een kurk in. Let op: het bovenste gaatje is voor de luchttoevoer hier moet je verder niet aankomen.
 7. Houd je aansteker ongeveer 2,5 centimeter boven het intake buisje, inhaleer ondertussen door het mondstuk of je waterfilter.

In de verpakking

 • 1x HydroBrick Maxx Vaporizer
 • 1x Aansluiting (18 mm)
 • 1x Intake buisje
 • 1x Mondstuk
 • 1x Wateradapter met aansluiting
 • 1x Butaangas aansteker (niet gevuld)
 • 1x Pincet met LED-lichtje
 • 1x Bewaarbuisje
 • 2x Kurken
 • 5x Gaasjes
 • 1x Roerstaafje

Conclusie

Met de Sticky Brick HydroBrick Maxx schaf je niet alleen een eenvoudige maar ook een praktische vaporizer aan. Bewaar al je benodigdheden in het houten ontwerp en verdamp discreet via het mondstuk of via een waterfilter.

Verkopers

Land wijzigen:
Vapefully.com
Ga naar winkel189,00 €

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 22:48

💨 Discreet packaging 💨 100% Ecological packaging

💨 Advice via LiveChat & telephone 💨 1,500 Positive Opinions on TrustPilot ⭐⭐⭐⭐⭐