Hydrology 9

Met eén blik op de Hydrology9 kun je al zien dat dit apparaat anders is dan andere. Het lijkt op iets dat HAL in 2001 misschien heeft gebruikt: Een Space Odyssey. Maar de gedroogde kruidenverdamper zorgt niet voor horror, het levert frisse en koele damp. Dit alles is mogelijk dankzij een futuristisch ontwerp dat gebruik maakt van een lekvrije waterkamer die is ingebouwd in de behuizing van de Hydrology9. Laat je niet misleiden, want de Hydrology9 is eenvoudig te gebruiken. Je zult binnen de kortste keren profiteren van de voordelen van deze moderne vaporizer.

4.8/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De Hydrology9 vaporizer is het paardenpaardje onder de zwaargewichten bij Cloudious9. Als de naamgeving nog niet duidelijk genoeg was; Cloudious9 staat erom bekend op de hoogte te zijn van nieuwe technologie. Het aantal functies dat ze in het middelste frame van dit apparaat hebben kunnen plaatsen, is echt een wonder. Het is gebouwd met behulp van geanodiseerd aluminium en beschikt over een grote batterij van 2000 mAh die 15 sessies duurt. De grootste uitvinding van de Hydrology9 is echter de lekvrije watertank die je damp koelt terwijl je hem gebruikt. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar zorgt er ook voor dat elke damp inhalering van de Hydrology9 perfect zuiver is en de damp van eventuele resten filtert. De ingenieurs achter dit apparaat hebben hun hart en ziel erin gestoken en dat merk je.

Waterkracht
Cloudious9 beweert dat de Hydrology9 het eerste apparaat is met een ingebouwde watertank. Volgens een vertegenwoordiger van de fabrikant: “Het creëren van een echt unieke verdamper vereiste dat we volledig buiten de scope van bestaande vaporizers op de markt moesten denken en gloednieuwe problemen moesten aanpakken”. Ze deden precies dat met hun “tunnelbuis” ontwerp voor vloeistoffiltratie. Het plan was om een onbelemmerd damppad te creëren terwijl de tank lekvrij bleef. Het feit dat ze het naadloos in het ontwerp konden passen, is een prestatie waar elke ingenieur jaloers op is. Vloeibare filtratie zal nooit meer hetzelfde zijn.

Ruimtetijdperk ontwerp
Alles over de Hydrology9 schreeuwt Ruimtetijdperk. De behuizing van geanodiseerd aluminium lijkt opzettelijk op het Internationale Ruimtestation te slaan en de glazen tank straalt als de ramen van een moderne wolkenkrabber. Maar het ontwerp blijft, in elke essentie, praktisch. Het mondstuk is geconstrueerd uit een ¼ inch stuk borosilicaatglas. Cloudious9 boog het zelfs precies goed, zodat de enigszins omvangrijke cilinder net zo gemakkelijk kan worden genuttigd als de kleinste handbediende vapepen. Een kogelkraan is zorgvuldig aan de binnenkant geplaatst om lekken uit de watertank te voorkomen, het is zelfs mogelijk om de Hydrology9 zonder zorgen ondersteboven mee te nemen.

De wetenschap van vaporizers
De ingenieurs bij Cloudious9 gaan op dezelfde manier te werk als een wetenschapper. De Hydrology9 kwam niet tot stand zoals elk andere verdamper, maar als een resultaat van voortdurende herzieningen en studie. Wat ze hebben vrijgegeven voor het publiek is net zo betrouwbaar als de laatste cijfers van NASA. Het apparaat wordt aangedreven door een porseleinkamer van 18 mm bij 10 mm en wordt scherp geregeld door een temperatuurregelsysteem dat werkt op een microchip processor. Ze beweren dat het apparaat in staat is om de binnentemperatuur te bewaken en om aanpassingen aan te brengen tot de milliseconde. Het heeft zelfs een geïntegreerd roermechanisme om te voorkomen dat je materiaal oververhit raakt. De batterij is gemaakt op een vergelijkbaar niveau. Het is een lithium-polymeerbatterij van 2000 mAh die geruime tijd met slechts één lading meegaat. De kracht zit hem vooral in de opwarmtijd van slechts 60 seconden.

Detail georiënteerde filosofie
Cloudious9’s ontwerpfilosofie is onlosmakelijk verbonden aan aandacht voor detail. De Hydrology9 maakt gebruik van een USB-oplaadsysteem, gekozen omdat dit het handigste laadmechanisme is voor de moderne vaper. Het eerder genoemde roermechanisme is een gepatenteerde functie die werd gecreëerd omdat Cloudious9 goed op de hoogte was van de tekortkomingen van andere verdampers. Ze keken naar alle standaardfuncties van een verdamper en brachten wijzigingen aan op basis van het verbeteren van de verdampingsroutine van de gemiddelde gebruiker. Cloudious9 beweert dat de Hydrology9 niet het resultaat is van een “gloeilamp” -moment, maar eerder het resultaat is van wetenschappelijke nauwkeurigheid en onderzoek.

Hydrology9 Video

In deze video geeft de Entertainment Buddha informatie en laat hij zijn kijkers de wonderen van de Hydrology9 zien. Zorg ervoor dat je bekend raakt met de aluminium constructie en de revolutionaire watertank functionaliteit.

In de verpakking

  • 1x Hydrology9 Vaporizer
  • 1x AC-adapter
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x Reinigingsset
  • 1x Handleiding

Conclusie

Als je de conventionele vaporizers zat bent, is dit dé vaporizer voor jou. Er zijn mogelijk eenvoudiger te gebruiken apparaten op de markt beschikbaar, maar Cloudious9 heeft dit apparaat niet gemaakt om eenvoudig te zijn. Ze zijn erin geslaagd om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. De damp die afkomstig is van dit NASA-achtige ding is zoet en koel, uiteindelijk is dat het enige dat telt.

Verkopers

Land wijzigen:
Puffpuffpalace.nl
Ga naar winkel239,99 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 2:16

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿