Hydrology9 NX

Hydrology9 NX

De Hydrology9 NX van Cloudious9 is een verbetering van de originele Hydrology9 en brengt enorm veel innovatie met zich mee via onder andere het opladen via USB-C, verwisselbare verwarmingsmodules en een temperatuurbereik van 324°F - 750°F. De modulaire watergefilterde vaporizer voor droge kruiden en concentraat profiteert van een vervangbare batterij. Met zijn indrukwekkende techniek en esthetische ruimte ontwerp is de Hydrology9 NX een uniek apparaat dat keer op keer indrukt maakt.

4.8/5.0Beoordeling geschat door Vapospy

Beschrijving

De Hydrology9 NX is een hybride vaporizer waarmee je je meest terpeenrijke kruid kunt verdampen als je in de stemming bent voor kruiden. En dan kun je het afwisselen als het tijd is voor een sterk concentraat. Het apparaat zelf is duurzaam en gebruikt alleen de beste materialen zoals een geanodiseerde aluminiumlegering van ruimtekwaliteit voor het frame en borosilicaatglas voor het mondstuk. Daarnaast is er titanium plaatverwarmingstechnologie die zorgt voor een efficiënte en gelijkmatig verdeling van de warmte. Bovendien is de vaporizer voorzien van een krachtige 1.900 mAh batterij, heeft het een breed scala aan warmte-instellingen en biedt 60 tot 120 sessies per oplaadbeurt.

Verwisselbare verstuivers
Met de verwisselbare glazen kwartsverstuiver en de keramische kamer heb je de mogelijkheid om je vape sessies gemakkelijk en snel aan te passen. De glazen kwartskamer bevat het concentraat van jouw keuze, terwijl de keramische kamer het kruid van jouw keuze verwarmt. Sterker nog, de glazen verstuiver is ontworpen voor veilig gebruik bij lagere temperaturen en de keramische kamer werkt uitstekend op de hogere warmte-instellingen.

Temperature dial
There are 6 temperature settings to select from when using the glass atomizer for concentrates and 6 temperature settings for the ceramic chamber when vaping flower. You can access each one of these options with a twist of the vaporizer’s dial. The range for the glass chamber is 290°C (554°F) to 410°C (770°F). The range for the ceramic chamber is 180°C (356°F) to 235°C (455°F). Built into the Hydrology9 NX is a sensor that will automatically adjust based on the heating chamber you select and use.

Temperatuurweergave
Er zijn 6 temperatuurinstellingen om uit te kiezen bij gebruik van de glazen verstuiver voor concentraten en 6 temperatuurinstellingen voor de keramische kamer bij het verdampen van kruiden. Je hebt toegang tot elk van deze opties met één draai aan de knop van de verdamper. Het bereik voor de glazen kamer is 290°C (554°F) tot 410°C (770°F). Het bereik voor de keramische kamer is 180°C (356°F) tot 235°C (455°F). In de Hydrology9 NX is een sensor ingebouwd die zich automatisch aanpast aan de door jou gekozen en gebruikte verwarmingskamer.

Waterfiltratie
Een van de meest unieke kenmerken van de Hydrology9 NX is de ingebouwde waterfiltratiecomponent. Dit zorgt voor soepeler en gemakkelijker inhaleren uit het mondstuk, wat resulteert in scherpe, smakelijke hits. Bovendien koelt deze functie de damp af, wat zorgt voor een irritatievrije dampervaring.

Krachtige batterij
Deze vaporizer heeft een krachtige 1.900mAh lithium-polymeer batterij. Gezien zijn ongelooflijke kracht bereikt het de vooraf ingestelde temperatuur in 10 tot 20 seconden. Dankzij de krachtige batterij kan de Hydrology9 NX met succes de hoogste temperatuur van 410°C (770°F) bereiken. Bovendien heb je de mogelijkheid om de batterij op te laden en indien nodig onderweg te vervangen.

Hydrology9 NX Video

Bekijk deze video om alle componenten van de Hydrology9 NX verdamper te zien.

In de verpakking

  • 1x Hydrologie9 NX Verdamper
  • 1x Magnetische oplaadset
  • 1x Glazen kwarts verstuiver
  • 1x Keramische verwarmingskamer
  • 1x Gereedschapsset

 

Verkopers

Land wijzigen:
Puffpuffpalace.nl
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 21:16

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Hydrology 9
» Ouder model «

Hydrology 9

Met eén blik op de Hydrology9 kun je al zien dat dit apparaat anders is dan andere. Het lijkt op iets dat ...

van 239,99 €
4.8