Ispire Daab

Ispire Daab

In een zoektocht om de perfecte hit te leveren, is Ispire's Daab een nette elektronische dab-rig die een game-changer is voor dab liefhebbers. Deze futuristische, alles-in-één e-rig belooft een dab-ervaring die nauwkeurig, temperatuur gecontroleerd en rijk aan terpenen is. Of je nu houdt van dabs bij een koude start, zachte damp of hits bij hoge temperaturen, dit handheld-apparaat is altijd dab klaar. Met vuurloze verwarming bij temperaturen variërend van 121°C (249°F) tot 427°C (800°F), opladen via USB-C en volledige temperatuurregeling, is de werking ervan een kunstwerk.

Beschrijving

Van het bekroonde cannabis hardware- en technologiebedrijf Ispire, is de Daab een elektronische dab-rig met verwarming zonder vlam, opladen via USB-C en volledige temperatuurregeling. Met dezelfde verwarmingstechnologie, zorg en kwaliteit als hun paradepaardje, The Wand, gaat Ispire’s Daab nog een stapje verder met dit alles-in-één apparaat.

Vuurloze verwarming en volledige temperatuurregeling
Je hebt geen steekvlam of butaan meer nodig, je kunt zelf bepalen hoe warm of koud je dab is dankzij Ispire’s innovatieve benadering van verwarming. Of je nu geniet van dabs bij een koude start, zachte damp, of hits op hoge temperatuur, dit handheld apparaat zorgt voor nauwkeurige temperatuurregeling in intervallen van 5 graden van 121°C (249°F) tot 427°C (800°F). Bovendien is de Daab vuurloos, dus het verdampt je concentraten in plaats van te verbranden, wat een pure en schone dab-ervaring geeft, samen met smaakvolle hits.

Een schone, pure dab ervaring
Ispire Daab is eenvoudig in elkaar te zetten en de glazen buis en onderdelen worden stevig bij elkaar gehouden op de dunne magnetische zwarte basis, dus er is geen vervelend geschroef of vastzittende onderdelen. Voor gebruik, laad je het concentraat in, tik je 5 keer op de vuurknop om het apparaat in te schakelen, selecteer je de gewenste temperatuur tussen 121°C (249°F) en 427°C (800°F), voeg je water toe aan de glazen waterkamer via het mondstuk, druk tweemaal op de aan/uit-knop om ‘automatische warmtemodus’ te activeren en de Daab doet de rest! Het apparaat piept dan 3 keer wanneer het op temperatuur is en klaar is om te gebruiken. Adem in, adem uit, geniet!

Levensduur is alles
Als het op hardware aankomt, gelooft Ispire dat levensduur alles is. Dat is de reden waarom Ispires Daab anders is dan andere rigs en apparaten die er zijn. Omdat concentraten niet op het apparaat worden geladen, maar in concentraatbekers van voedselveilig glas, is er minimale verstopping, eenvoudige reiniging en minder aantasting in de loop van de tijd. Deze slimme hack leidt tot een langere totale levensduur van het product en een pure dabbing-ervaring.

Volledig geladen met een hele reeks accessoires
Verpakt in een mooie draagtas, is Ispire Daab volledig geladen met een hele reeks accessoires; waaronder twee concentraatbekers, een kamer van borosilicaatglas, een merkdab-tool, siliconenringen voor demping en een indrukwekkende glazen carb-dop. Plus een handige dab mat met instructies. Een doordachte finishing touch. Met de harde hoes kun je de Ispire Daab veilig meenemen, zodat je een perfect samengestelde ervaring kunt creëren voor het consumeren van concentraten onderweg. Bovendien past het perfect bij alle accessoires, het basisstation en de oplader. Je hebt alles wat je nodig hebt om te starten!

Ispire Daab Video

Bekijk hoe je de Ispire Daab monteert en gebruikt en geniet van de schoonste, lekkerste hits.

In de verpakking

  • 1x Daab
  • 1x Waterkamer/draagbeker
  • 1x Terugwinningsbeker
  • 1x Carb dop
  • 1x Binnenbeker
  • 1x USB-kabel
  • 2x Isolatie siliconen ringen
  • 1x Handleiding

Verkopers

Land wijzigen:
Puffpuffpalace.nl
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 3:48

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿