Ispire The Wand

Ispire The Wand

Ispire the Wand is een e-nail dab kit die het gebruik van butaan of aanstekers overbodig maakt. In plaats van deze warmtebronnen te gebruiken, maakt deze kit gebruik van inductieverwarming die zorgt voor nauwkeurige verwarming. Het is zo nauwkeurig omdat je de mogelijkheid hebt om de temperatuur precies in te stellen op de graad die je wilt. De Ispire The Wand is krachtig genoeg om hoge temperaturen te bereiken, omdat hij wordt aangedreven door een dubbele 18650-batterij. Ten slotte heb je wat flexibiliteit met je dab-sessies door de keuze te maken tussen automatische en handmatige modi.

Beschrijving

Als je een meer voorspelbare en draagbare warmtebron nodig hebt voor je traditionele dabbing rig, dan is Ispire The Wand de eerste e-nail dab kit die gebruik maakt van inductieverwarming. Deze onmisbare gadget is echt heel magisch, de enige inductieverwarmer die werkt met concentraten en kruidenvapes.

Nieuwste van het nieuwste inductieverwarming
Dankzij de ultramoderne inductieverwarming, elimineert Ispire The Wand de noodzaak voor een aansteker, spoel of andere rompslomp die bij traditionele e-nails worden geleverd. Een zeer nauwkeurige, controleerbare en meer voorspelbare warmtebron, geniet van een veilige, gemakkelijke en heerlijke dabbing-ervaring met je concentraten.

Compatibel met concentraten, kruiden en DynaVap-vapes
De Wand fungeert als verwarming en doet ook dienst als temperatuurgecontroleerde inductieverwarming voor DynaVap-vaporizers. Daarnaast is er een optionele extra bloemenemmer die je kunt gebruiken om het beste uit je favoriete kruiden te halen. Ontworpen om te voldoen aan de eisen van je dampbehoeften, The Wand heeft het allemaal.

Genoeg energie om een paar dagen tussen het opladen door te gaan
Gemakkelijk te gebruiken, je zult genieten van perfecte hits met de snelle opwarmtijd van de Ispire The Wand. Zeg vaarwel tegen oververhitting of onderverhitting van je bangers met automatische en handmatige modi. Stel je temperaturen nauwkeurig in van 121°C (249°F) tot 427°C (800°F). Een upgrade van eerdere edities van The Wand, dit inductieapparaat heeft vervangbare 2900mAh-batterijen, laadt op via USB-C en bevat genoeg energie om een paar dagen tussen het opladen door te gaan.

Hightech brander boordevol lekkers
Met rechte en schuine glazen bangers, een porseleinen carb-dop, concentraatbekers en binnenbekers, zit Ispire The Wand boordevol accessoires. Met twee vervangbare 2900 mAh-batterijen en opladen via USB-C heb je alles wat je nodig hebt om het meeste uit je monster hits te halen.

Ispire Wand Video

Bekijk de toekomst van dabben met de Ispire Wand.

In de verpakking

  • 1x Ispire The Wand
  • 1x Schuine Banger
  • 1x Rechte Banger
  • 2x Binnencups
  • 2x Koolhydraatdop
  • 1x USB C-oplaadkabel
  • 2x 2900 mAh-batterijen
  • 1x Handleiding

 

Verkopers

Land wijzigen:
Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: VAPOPUFF5 151,99 € 159,99 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 0:16

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿