Land wijzigen:

Linx Ares

Laatste update: 11. oktober 2018
Linx Ares
4.6 / 5.0 Beoordeling

Op het eerste gezicht kan de Linx Ares verward worden met de Grasshopper verdamper. Gemaakt van roestvrijstaal van medische kwaliteit, is de stevige penverdamper niet de typische concentraat penverdamper. Met een spoelloze keramische verstuiver warmt de Ares onmiddellijk op met twee vooraf ingestelde temperaturen van 482 en 593°C. Gemaakt in de VS, werd de temperatuur omgezet van 900 en 1100 graden Fahrenheit.

Linx Ares review

Linx dampen stonden altijd in het middelpunt telkens wanneer ze een nieuwe verdamper lanceerden, deze keer onthullen ze een slanke penverdamper gemaakt met innovatieve functies die bij de look passen. Ontworpen om eruit te zien als een stijlvolle pen, is de Ares vaporizer ook bekend als Ares Honey Straw.

Zuiver
Gebouwd met alleen hoogwaardige materialen van medische kwaliteit, zijn de kansen op schadelijke stoffen geëlimineerd. De componenten van de verdamper worden bijeengehouden door magneten en alles, behalve de batterij, kan worden gedrenkt in isopropylalcohol voor reiniging. Samen met het geïsoleerde luchtpad en een eenvoudig reinigingsproces vereist de verdamper minimaal onderhoud om zuivere dampen te produceren.

Een uit duizenden
De Ares verdamper heeft een innovatieve keramische verwarmingsstaaf die ook fungeert als een hulpmiddel. Zonder verwarmingskamer werd het rommelige laadproces direct overgeslagen naar verdamping. De Ares verdamper wordt bediend door een enkele knop en is het perfecte apparaat voor een minimalist.

Draagbaar
Met een gewicht van slechts 74g met een afmeting van 16,5 x 1,5 cm kan de Ares vaporizer glazen mondstuk worden uitgewisseld met mondstukken uit de Hypnos serie, namelijk de Linx Hypnos en Hypnos Zero.

Ares vaporizer video

De video toont het uitpakken van de Linx Ares, met alle meegeleverde accessoires. Hij benadrukt de eigenschappen van de verdamper en bespreekt de verdamper nadat hij deze heeft gebruikt.

In de verpakking

  • 1x Linx Ares Vaporizer
  • 1x Keramische staafverstuiver
  • 1x Magnetische verstuiverdop
  • 1x Magnetische pendop
  • 1x Roestvrijstalen schede
  • 1x Glazen mondstuk
  • 1x Glazen container
  • 1x 750mAh oplaadbare batterij
  • 1x USB-oplader

Conclusie

Het enige “nadeel” van de Linx Ares verdamper is de afwezigheid van een kamer, je kunt de vape pen niet vooraf vullen. Je zult misschien wel zien waarom wanneer je kijkt hoe het werkt, het is alsof je je drankje drinkt door een rietje. Met een speciale keramische tip verdampt de vaporizer in een mum van tijd met 2 vooraf ingestelde temperaturen van 482 en 593 graden Celsius. Gemaakt van het hoogste kwaliteitsmateriaal, kun je gedurende lange tijd pure en smaakvolle dampen proeven.

Linx Ares Verkopers

Laatste prijsaanpassing: 12.12.18 om 05:55

Ga naar winkel€ 99,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Ga naar winkel€ 99,00

Gratis levering in Nederland

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: