Loki Touch Vaporizer

Laatste update: 12. augustus 2020
Loki Touch Vaporizer

Loki vaporizer is uniek in zijn soort, het is namelijk de eerste touch vaporizer. Niet alleen ziet het design er goed uit, ook biedt de Loki je vele goede eigenschappen waardoor deze vaporizer niet meer uit de markt weg te denken is.

Beschrijving

De Loki touch kan zowel voor oliën als voor kruiden gebruikt worden. De vaporizer warmt al binnen een halve minuut op tot 227°C. Er is echter wel rekening gehouden met de bescherming van je handen, want door de warmtegroeven wordt de Loki niet te warm.

Touchscreen
De vaporizer heeft zijn naam te danken aan deze eigenschap: een groot LED scherm met touch bediening. Je kunt er onder andere de temperatuur mee instellen en de batterijduur op aflezen.

Sterke batterij
De batterij kan in totaal 3 uur gebruik worden met een gebruikstijd van 45 minuten. Mocht je de vaporizer 5 minuten niet gebruiken dan schakelt hij zichzelf uit.

Keramische oven
De Loki touch beschikt over een keramische oven waarmee zowel kruiden als oliën verdampt kunnen worden. De warmtegroeven die bovenop de vaporizer zitten zorgen voor extra comfort.

Compact
Met 3,8cm breed en 12,7cm hoog neem je de Loki overal met je mee naartoe. Neem de meegeleverde micro usb kabel met je mee en je komt zeker niet zonder batterij te zitten.

Video bij de Loki Touch vaporizer

Bekijk de eerste touch vaporizer in de volgende video:

In de verpakking

  • 1x Loki Touch vaporizer
  • 2x Mondstukken
  • 2x Filters
  • 1x Siliconen hoesje
  • 1x Schoonmaakborsteltje
  • 1x Oplaadkabel

Conclusie

Wanneer je eenmaal de Loki touch hebt geprobeerd bestaat er een kans dat je niks anders meer wilt. Deze vaporizer bied je namelijk alleen maar voordelen. Zo warmt hij snel op, kan hij voor zowel oliën als kruiden gebruikt worden, zijn hoge temperaturen haalbaar, sterke batterij en last but not least eenvoudig mee te nemen voor onderweg vanwege het compacte formaat.