MIGHTY+ Vaporizer

MIGHTY+ Vaporizer

De MIGHTY+ vaporizer voor droge kruiden is de nieuwste innovatie van STORZ & BICKEL om de markt te veroveren. Het is het model van de tweede generatie, volgend op de “MIGHTY, die in 2014 werd geïntroduceerd. Vergeleken met zijn voorganger heeft de MIGHTY+ nog een paar geweldige functies, te beginnen met de super oplaadfunctie en USB-c aansluiting. Daarnaast zijn er een paar ontwerpwijzigingen zoals een keramisch gecoate laadkamer en kleine vinnen die aan de onderkant van het apparaat zijn geïnstalleerd, zodat het op elk plat oppervlak kan staan. Totslot heeft het team van STORZ & BICKEL een extra vooraf ingestelde instelling toegevoegd, genaamd de Superbooster, om de temperatuur razendsnel te verhogen.

4.9/5.0Beoordeling geschat door Vapospy

Beschrijving

De MIGHTY+ is ontworpen en handgemaakt in Duitsland en heeft alle kenmerken van een duurzaam, efficiënt en gebruiksvriendelijk apparaat. Net als de andere droge kruiden vaporizers van dit merk, maakt de MIGHTY+ ook gebruik van een gepatenteerde combinatie van conductie- en convectieverwarming. Deze technologie verwarmt het kruid gelijkmatig, zonder te hoeven roeren. Sterker nog, de slimme materiaalkeuze omvat chemisch en hittebestendig medisch kunststof. Tot slot beschikt de verdamper over snelle oplaadsnelheden van minder dan een uur. En beschikt het over pass-through-opladen, zodat je zelfs met een bijna lege batterij een paar hijsjes kunt nemen.

Nieuwe vooraf ingestelde temperatuur
Deze vaporizer heeft een vooraf ingestelde temperatuur genaamd The Superbooster. In tegenstelling tot andere vaporizers, waarbij je de temperatuur met één graad per keer moet verhogen via de plus- en minknoppen, geeft de MIGHTY+ je de mogelijkheid om de huidige temperatuur met 15°C (59°F) te verhogen door gewoon drie keer op de aan-uitknop te drukken.

Verbeterde behuizing & ontwerp
De MIGHTY+ heeft een keramisch gecoate kamer voor je droge kruiden. Het gebruik van keramiek maakt de lader beter bestand tegen krassen en beschadigingen, wat de functionaliteit en duurzaamheid verhoogt. Daarnaast zijn er krommingen aan de buitenkant van het apparaat toegevoegd voor een betere grip en gevoel. Het slimme ontwerp bevat ook kleine, discrete vinnen aan de basis, zodat het apparaat zelfstandig kan staan.

Snelle oplaad- en opwarmtijd
Als het gaat om efficiëntie en kracht, scoort de MIGHTY + over de hele linie. Het vernieuwde model heeft een nieuwe printplaat met voldoende vermogen om 80% van de batterij binnen 40 minuten op te laden. Het heeft ook luxe extra’s, waaronder USB-c-connectiviteit en pass-through-opladen. Bovendien biedt dit apparaat een snelle opwarmtijd van minder dan 60 seconden voor het verdampen van droge kruiden, waardoor er amper hoeft te wachten om te kunnen beginnen met vapen.

MIGHTY+ Vaporizer Video

Deze video bevat de belangrijkste highlights van de MIGHTY+ Vaporizer. Ga naar minuut 10:37 om er alles over te weten te komen.

In de verpakking

  • 1x MIGHTY+ Vaporizer
  • 1x USB-C Cable
  • 3x Kleine normale filters
  • 3x Kleine grove filters
  • 3x Basis afdichtingsringen
  • 1x Doseercapsule
  • 1x Schoonmaakborsel
  • 1x Handleiding

Verkopers

Land wijzigen:
Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: VAPOPUFF5 370,49 € 389,99 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 10:00

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Avalonmagicplants.com
Ga naar winkel389,00 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 2:32

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

Vapefully.com
Ga naar winkel398,00 €

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 19:48

💨 Discreet packaging 💨 100% Ecological packaging

💨 Advice via LiveChat & telephone 💨 1,500 Positive Opinions on TrustPilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Amsterdamseedcenter.com
Ga naar winkel398,00 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 12:32

Duizenden tevreden klanten sinds 2011

Vaposhop.nl
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 20:48

🥇 N°1 in Europa ⭐⭐⭐⭐ 4/5 sterren op Trustpilot (8.200 beoordelingen)

📦 Gratis verzending vanaf 50,00 € ✉️ 10% op uw eerste bestelling bij inschrijving op onze e-maillij

Storz & Bickel Geautoriseerde Dealer

i Geverifieerd door Vaposhop.nl
Mighty Vaporizer
» Ouder model «

Mighty Vaporizer

De Mighty vaporizer heeft zijn naam te danken aan de dikke en hoge kwaliteit damp die geproduceerd kan worden. Niet alleen voor ...

van 261,00 €
4.9

Bezoekers die dit artikel bekeken, bekeken ook: