Novae 2

De Novae 2 van TopBond is een verbeterde versie van de populaire Novae vaporizer. Compact, robuust en krachtig: de Novae 2 combineert alle functies die belangrijk zijn voor een aangename vape ervaring. Het zorgt voor uitstekende en aromatische dampen, en tegelijkertijd gekenmerkt door de combinatie van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs.

4.2/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De Novae 2 is een draagbare vaporizer die perfect in je hand past – dankzij het ergonomische ontwerp zul je hem gemakkelijk met je meenemen. Het beschikt over een convectie verwarmingsmethode, wat bij andere merken vaak hoge kosten met zich meebrengt. TopBond bewijst echter opnieuw dat ze de beste zijn als het gaat om het produceren van verdampers zonder de kosten te laten stijgen.

Verbeteringen
De Novae 2 verrast, het wordt geleverd met volledige temperatuurregeling door toevoeging van de Smart Path modus. Je kunt het temperatuurbereik en de periode aanpassen door deze te activeren. Het komt ook met een ingebouwd OLED display en een nog krachtigere batterij. De 18650-batterij biedt een uitgebreide 3200 mAh capaciteit voor langdurig gebruik. Bovendien is de batterij verwisselbaar; voor nog langduriger gebruik.

Convectie
De Novae 2 heeft een convectiemethode, waarbij hij je favoriete materiaal zachtjes verwarmt met hete lucht. In tegenstelling tot de geleidingsmethode, waarbij de kruiden direct door de kamer worden opgewarmd. Als gevolg hiervan produceert de Novae 2 de meest aromatische dampen voor een aangename ervaring.

Premium kwaliteit
De Novae 2 is gemaakt met alleen hoogwaardige materialen. De zinklegering van de behuizing geeft de verdamper een geweldige uitstraling terwijl deze tegelijkertijd wordt beschermd, en het mondstuk met zwart glas geeft een twist aan de look met behoud van de dampsmaak. Wat betreft de verwarmingskamer, een standaard keramische oven die het aroma behoudt en gemakkelijk te onderhouden is.

Video bij de Novae 2

De Novae 2 is een betrouwbare verdamper, bekijk de volgende video om erachter te komen hoe je hem kunt gebruiken en bekijk de coole functies.

In de verpakking

  • 1x Novae 2 verdamper
  • 5x Filterschermen
  • 1x Reinigingsborstel
  • 1x Gereedschap voor reiniging
  • 1x USB-oplader
  • 1x Handleiding

Conclusie

De Novae 2 biedt een combinatie van uitstekende kwaliteit, lage prijs en eenvoudige bediening. Met het feit dat het gebruik maakt van convectieverwarming, zet de verdamper zichzelf een plek hoger dan andere verdampers, omdat het bijna onmogelijk is dat er verbranding plaatsvindt. Samen met de vervangbare 3200mAh batterij is het geschikt voor lange sessies en om te delen met een groep mensen. Bovendien voldoen alle functies van de Novae 2 niet alleen aan de verwachtingen van beginners, maar ze voldoen ook aan de behoeften van een ervaren vape kenner.

Novae Vaporizer
» Ouder model «

Novae Vaporizer

Bekend om de Odin vaporizer, produceert TopBond hun derde en nieuwste vaporizer; de Novae. Net als de vorige verdampers is de Novae ...

3.7