O.penVAPE Ziggy Marley

Laatste update: 4. oktober 2018
O.penVAPE Ziggy Marley
4.3 / 5.0 Beoordeling

De O.Penvape is ontworpen in samenwerking met Reggae icoon Ziggy Marley. De stevige met houtnerf gemaakte vaporizer is draagbaar en zowel geschikt voor kruiden als oliën. Met drie warmtestanden en LED indicatielampje is deze vaporizer eenvoudig in gebruik.

O.Penvape Ziggy Marley review

De O.Penvape is gemaakt in samenwerking met Ziggy Marley en dit zie je terug in het design. Zo is het houtnerf voelbaar en staat er een handtekening van Ziggy op. De draagbare vaporizer is betaalbaar maar biedt zeker waar voor zijn geld. Hij is makkelijk in bediening en onderhoud en beschikt over 3 temperatuurstanden. Daarnaast steun je met de aanschaf het goede doel doordat een deel van de opbrengt naar stichting U.R.G.E. gaat.

Uniek design
De O.Penvape is gemaakt van een uniek houtnerfontwerp. Het houtnerf is voelbaar en aan de zijkant staat de handtekening van Ziggy Marley getekend.

Drie temperatuurstanden
In totaal kan er gekozen worden uit 3 temperatuurstanden: 195°C, 205°C, 213°C. Via het LED lampje wordt de temperatuur aangegeven en kun je zien wanneer de vaporizer klaar is voor gebruik.

Goede doel
Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel van Ziggy Marley: U.R.G.E (Unlimited Resources Giving Enlightenment). Deze organisatie geeft kinderen over de hele wereld educatie in de hoop op een beter leven.

Video bij de O.Penvape Ziggy Marley

Meer informatie over de O.Penvape en hoe het product geleverd wordt kun je terugvinden via de volgende video:

Tips bij gebruik

De vaporizer is eenvoudig in gebruik:

  1. Druk drie keer snel op de knop om het apparaat aan of uit te zetten.
  2. De vaporizer warmt automatisch op tot de laagste temperatuurstand wat via het LED lampje wordt aangegeven.
  3. Houdt de knop 3 seconden ingedrukt om de temperatuurstand te verhogen naar stand 2. Wanneer je hem nogmaals 3 seconden ingedrukt houdt verhoog je de temperatuur naar stand 3.

In de verpakking

  • 1x Conscious Party Vaporizer
  • 1x Afneembaar mondstuk
  • 6x Filters
  • 1x Scooping/packing tool
  • 1x Schoonmaakborsteltje
  • 1x USB oplader

Conclusie

O.Penvape brengt in samenwerking met Ziggy Marley niet alleen een betaalbare vaporizer op de markt maar ook een vaporizer met een uniek design; het houtnerf is namelijk voelbaar wat een speciale touch geeft aan deze draagbare vaporizer. Het is niet alleen goed voor je eigen portemonnee maar je steunt tegelijkertijd het goede doel!

O.penVAPE Ziggy Marley Verkopers

Niet op voorraad

Laatste prijsaanpassing: 15.10.18 om 13:59

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: