PAX 3 Vaporizer

PAX verhoogde het niveau met de PAX 2 omtrent de evolutie van de verdampers. Maar de PAX 3 heeft de formule geperfectioneerd. Elke verandering in het ontwerp van de tweede PAX laat alles achter zich en verbetert het op subtiele manieren. Hoewel de PAX 2 nog altijd goed verkoopt, biedt PAX een overtuigend argument om te upgraden naar de nieuwe en verbeterde PAX 3.

4.8/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De PAX 3 is de nieuwste in de beroemde lijn van PAX, waaronder PAX en PAX 2. Dit stijlvolle apparaat verdampt met veel discretie droge kruiden en concentraten. Door zijn kleine behuizing is hij ultradraagbaar en gemakkelijk onderweg te gebruiken zonder concessies te doen aan de dampkwaliteit. Daarom steekt dit laatste meesterwerk nog steeds met kop en schouders uit boven veel vergelijkbaar geprijsde draagbare vaporizers die tegenwoordig op de markt zijn. Bovendien moet de garantie van 10 jaar het vertrouwen van de gebruiker winnen.

Hoge prestaties
De PAX 3 biedt ongelooflijke prestaties. De opwarmtijd is bijvoorbeeld snel. Het kan verdampingswarmte bereiken in 15-20 seconden, wat hem een voordeel geeft ten opzichte van veel vergelijkbare verdampers. Daarnaast biedt de verdamper zowel volledige temperatuurregeling als vooraf ingestelde instellingen, waardoor de gebruiker zijn sessie met meer vrijheid kan aanpassen. De batterij van 3500 mAh gaat ongeveer twee uur mee, wat minder opladen betekent.

Stijlvol en discreet
De derde uitvoering heeft alle goede aspecten van zijn voorgangers en meer. Het toch al populaire ontwerp blijft grotendeels ongewijzigd; de slanke, uniforme buitenkant wekt ontzag bij iedereen die hem ziet. De nieuwste PAX 3 heeft echter een nieuwe matte afwerking, die hem een premium gevoel geeft. Deze verdamper lijkt inderdaad op iets dat uit Silicon Valley komt met zijn gladde, metalen behuizing. Het is geen toeval dat de oprichters van het bedrijf door Stanford opgeleide ingenieurs zijn die hun uitzonderlijke vaardigheden in dit apparaat hebben verwerkt. Ten slotte is de PAX 3 verkrijgbaar in 5 kleuren: amber, onyx, bordeaux, zand, en salie.

Goed doordachte functies
Met zijn minimalistische uitstraling zullen degenen die eenvoud en gebruiksgemak waarderen zich thuis voelen. Alle geweldige functies die in de loop der jaren zijn toegevoegd, zijn nog steeds aanwezig. De haptische feedback geeft bijvoorbeeld aan wanneer het apparaat klaar is voor gebruik. De lipherkenning opwarmtechnologie zorgt ervoor dat het apparaat begrijpt wanneer je het gebruikt en vervolgens activteert. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft PAX ook een unieke kamerafdekking meegeleverd. Met dit accessoire kan een gebruiker de kamer slechts gedeeltelijk vullen. Op deze manier is de kamer goed verpakt terwijl een kleinere hoeveelheid materiaal wordt verdampt. Handig als je van kleinere sessies houdt.

Functionaliteit voor dual gebruik
Sinds kort zijn draagbare verdampers begonnen met de mogelijkheid om oliën en wassen te gebruiken, en de PAX 3 is koploper. Het basispakket bestaat uit een olie/wax inzet waarmee je direct iets anders dan droge kruiden kunt gebruiken.

App
Moderne vaporizers hebben vaak een app voor een meer op maat gemaakte ervaring. De Pax 3-app biedt verwarmings-“profielen” voor meer dan alleen verschillende temperatuurniveaus. Deze profielen zijn voornamelijk programma’s die de warmte veranderen op basis van professionele algoritmen. Waaronder:

 • Boost modus – Deze modus houdt de kamer warm en vermijdt koeling tussen hits.
 • Efficiëntie modus – Een geleidelijk toenemend warmteprofiel dat je kruiden efficiënt verdampt.
 • Stalen modus – Een koelere modus die veel van de geur in een uitgestoten damp elimineert.
 • Smaakmodus – Deze modus verwijdert alle warmte die wordt geproduceerd wanneer de lucht niet door het apparaat wordt getrokken. Het verbetert de kwaliteit van de smaak.

Bovendien kun je met de app een specifieke verwarmingstemperatuur kiezen, tussen 182°C (359°F) tot 216°C (420°F). Dit betekent dat je je sessie kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.

Video bij de PAX 3 Vaporizer

Hier is een video die de geweldige nieuwe functies van de PAX 3 laat zien. Het biedt een nuttig overzicht van de kwaliteit die je van het nieuwe apparaat kunt verwachten, inclusief het vermogen om oliën en wax te gebruiken. Ook is een korte handleiding inbegrepen over het gebruik van het nieuwste PAX-product.

In de verpakking

Compleet pakket:

 • 1x PAX 3 verdamper
 • 1x Plat mondstuk
 • 1x Gebogen mondstuk
 • 3x Filters
 • 1x Concentraat inzetstuk
 • 1x USB-oplader
 • 1x Onderhoudskit
 • 1x Multitool (sleutelhanger)
 • 1x Standaard kamerdeksel
 • 1x Half-pack kamerdeksel
 • 1x Handleiding

Basispakket:

 • 1x PAX 3 verdamper
 • 1x Plat mondstuk
 • 1x Gebogen mondstuk
 • 1x USB-oplader
 • 1x Onderhoudskit
 • 1x Handleiding

 

 

Verkopers

Land wijzigen:
Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 9% actiecode: VAPOPUFF9 170,16 € 186,99 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 11:16

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Vaposhop.nl

Krijg 12% korting op PAX 3 Basic Kit

*de prijs is enkel geldig met de 12% actiecode: SALE-VPSY-PAX3 175,12 € 199,00 €

↻ Bijgewerkt op: 30. november 2022 , 23:16

🥇 N°1 in Europa ⭐⭐⭐⭐ 4/5 sterren op Trustpilot (8.200 beoordelingen)

📦 Gratis verzending vanaf 50,00 € ✉️ 10% op uw eerste bestelling bij inschrijving op onze e-maillij

PAX Labs Inc. Geautoriseerde Dealer

i Geverifieerd door Vaposhop.nl
Vapefully.com
Ga naar winkel176,99 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 1:32

💨 Discreet packaging 💨 100% Ecological packaging

💨 Advice via LiveChat & telephone 💨 1,500 Positive Opinions on TrustPilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Avalonmagicplants.com
Ga naar winkel199,00 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 0:16

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

Amsterdamseedcenter.com
Ga naar winkel199,99 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 11:16

Duizenden tevreden klanten sinds 2011

Amsterdamseedcenter.com

Pax 3 complete set

Ga naar winkel249,99 €

↻ Bijgewerkt op: 1. december 2022 , 10:33

Duizenden tevreden klanten sinds 2011

PAX 2 Vaporizer
» Ouder model «

PAX 2 Vaporizer

Het duurt niet lang voordat je verliefd wordt op de strakke, sexy look van de PAX 2 verdamper. De buitenkant ziet er ...

van 96,75 €
4.7