PAX 3 Vaporizer

PAX verhoogde het niveau met de PAX 2 omtrent de evolutie van de verdampers. Maar de PAX 3 heeft de formule geperfectioneerd. Elke verandering in het ontwerp van de tweede PAX laat alles achter zich en verbetert het op subtiele manieren. Hoewel de PAX 2 nog altijd goed verkoopt, biedt PAX een overtuigend argument om te upgraden naar de nieuwe en verbeterde PAX 3.

4.8/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De PAX 3 is de nieuwste model in de beroemde lijn van PAX (voorheen bekend als Ploom). Terwijl de wereld genoot van de charme van de originele PAX en PAX 2, verbeterden hun technici in het laboratorium, een ontwerp dat al kritisch werd gewaardeerd. Het resultaat is een apparaat dat met kop en schouders uitsteekt boven de vele vergelijkbaar geprijsde draagbare vaporizers van vandaag de dag. Zoals bij elk goede opvolger, behoudt het de aspecten van het origineel waar iedereen gek op is. Verschillende design aspecten zullen echter zowel nieuwe als oude fans tevreden stellen.

Driemaal is scheepsrecht
Als je iets weet van draagbare vaporizers, dan weet je wat PAX en PAX 2 zijn. De derde generatie heeft de beste aspecten van zijn voorgangers. Het al populaire ontwerp is grotendeels ongewijzigd; zijn slanke, uniforme buitenste laag inspireert nog steeds ontzag in iedereen die het ziet. Met een glad, metalen behuizing lijkt deze verdamper op iets dat uit Silicon Valley zou komen. Dit is geen toeval, de oprichters van het bedrijf zijn door Stanford opgeleide ingenieurs die hun uitzonderlijke vaardigheden hebben gebruikt voor dit nieuwe apparaat. Degenen die eenvoud en gebruiksgemak op prijs stellen zullen zich thuis voelen met zijn minimalistische karakter. Alle geweldige functies die door de jaren heen zijn toegevoegd, zijn nog steeds inbegrepen, zoals:

 • Lip-detector opwarmingstechniek
 • Stille werking
 • Eenvoudig te reinigen interne componenten
 • Hoogwaardige damp
 • Haptische feedback

Het beste wordt beter
Echter, voor alle goede dingen van de PAX 2, hebben de ontwerpers op hun onderzoeksafdeling besloten enkele van die aspecten voor de PAX 3 te verbeteren. Het eerste verschil dat je misschien opmerkt zijn de nieuwe materialen voor de behuizing. De PAX 2 had een geweldig geborsteld aluminium ontwerp dat duurzaam en mooi was. De PAX 3 geeft het “premium” -gevoel met het aluminium en verhoogd het aanzien. Nu heeft de buitenkant een gladde, glanzende afwerking die op briljante wijze het licht weerkaatst.

Langdurige gebruikers zullen de technische verbetering onmiddellijk merken: de opwarmtijd is drastisch verbeterd. De PAX 3 kan in 15-20 seconden verdampingswarmte niveaus bereiken. Niet alleen is dat een driedubbele prestatieverbetering ten opzichte van de PAX 2, maar het is ook een voordeel ten opzichte van veel vergelijkbare vaporizers.

Functionaliteit voor dual gebruik
Als er één klacht was die je kon hebben over de PAX 2, was het dat deze alleen droge kruiden kon verdampen. In recente tijden zijn draagbare vaporizers echter begonnen met de optie om oliën en wassen te gebruiken, en de PAX 3 staat bovenaan de lijst. Inbegrepen in het basispakket is een olie/was insert dat je de mogelijkheid biedt om eens iets anders dan droge kruiden te gebruiken.

De volgende stap in Vaporizer Technologie
Samen met de ontwerpverbeteringen komt nieuwe technologie in de vorm van een app die je kunt downloaden naar je favoriete smartphone. Deze app biedt meer ‘warmteprofielen’ die kunnen worden gebruikt om de ervaring verder te personaliseren. Deze profielen zijn meer dan alleen temperatuurniveaus, meestal zijn het programma’s die de warmte wijzigen op basis van professionele algoritmen. Waaronder:

 • Boost modus – Deze modus houdt de kamer warm en vermijdt koeling tussen hits.
 • Efficiëntie modus – Een geleidelijk toenemend warmteprofiel dat je kruiden efficiënt verdampt.
 • Stalen modus – Een koelere modus die veel van de geur in een uitgestoten damp elimineert.
 • Smaakmodus – Deze modus verwijdert alle warmte die wordt geproduceerd wanneer de lucht niet door het apparaat wordt getrokken. Het verbetert de kwaliteit van de smaak.

Alsof dat nog niet genoeg was, heeft PAX ook een speciale kamer cover meegeleverd waarmee de gebruiker de kamer slechts gedeeltelijk kan vullen. In theorie zal dit een gebruiker in staat stellen om in de loop van de tijd minder materiaal te gebruiken.

Video bij de PAX 3 Vaporizer

Hier is een video die de geweldige nieuwe functies van de PAX 3 laat zien. Het biedt een nuttig overzicht van de kwaliteit die je van het nieuwe apparaat kunt verwachten, inclusief het vermogen om oliën en wax te gebruiken. Ook is een korte handleiding inbegrepen over het gebruik van het nieuwste PAX-product.

In de verpakking

 • 1x PAX 3 verdamper
 • 3x Gaasjes
 • 1x Inzetstuk voor concentraten
 • 1x Oplaadkabel
 • 1x Oplaadstation
 • 1x Onderhoudsset
 • 1x Multi-tool
 • 2x Kamerdeksels

Conclusie

Er zijn niet veel draagbare vaporizers op de markt die zich van top tot teen kunnen meten met de PAX lijn. De derde generatie is geen uitzondering. De PAX 3 vertegenwoordigt het beste dat de industrie te bieden heeft in een stijlvol, ongeëvenaard pakket. Het belichaamt de ontwerp filosofieën van de beste ingenieurs in de technische wereld, met name door gebruiksgemak te combineren met ongelooflijke technologie. Als je nieuw bent in de scene, zijn er niet veel apparaten waarmee je gemakkelijker kunt starten. Misschien is wel het meest opmerkelijke dat, ondanks de eenvoud, de PAX 3 damp levert die zelfs de meest kritische fans van vaporizers tevreden stelt.

 

Verkopers

Land wijzigen:
Vaposhop.nl
Ga naar winkel169,00 €

↻ Bijgewerkt op: 3. juli 2022 , 0:15

Ontvang 10% korting door u in te schrijven op onze email lijst

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

PAX Labs Inc. Geautoriseerde Dealer

i Geverifieerd door Vaposhop.nl
Puffpuffpalace.nl
Ga naar winkel187,99 €

↻ Bijgewerkt op: 3. juli 2022 , 8:45

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Amsterdamseedcenter.com
Ga naar winkel199,99 €

↻ Bijgewerkt op: 3. juli 2022 , 3:30

Duizenden tevreden klanten sinds 2011

Amsterdamseedcenter.com

Pax 3 complete set

Ga naar winkel249,99 €

↻ Bijgewerkt op: 3. juli 2022 , 14:16

Duizenden tevreden klanten sinds 2011

PAX 2 Vaporizer
» Ouder model «

PAX 2 Vaporizer

Het duurt niet lang voordat je verliefd wordt op de strakke, sexy look van de PAX 2 verdamper. De buitenkant ziet er ...

van 99,00 €
4.7