PCKT One Plus

Laatste update: 12. augustus 2020
PCKT One Plus

De PCKT One Plus is een veelzijdige verdamper die e-vloeistoffen en concentraten kan verdampen. Het bevat een hulpstuk waarmee je je dampmaterialen in seconden kunt omzetten. Het heeft ook 510 compatibele cartridgeslots waarmee je 510 cartridges kleiner dan 11,5 mm op deze verdamper kunt plaatsen. Het wordt aangedreven door een ingebouwde 660 mAh-batterij en biedt drie betrouwbare powermodi die aan je behoeften voldoen. Daarnaast bevat het ook een "Slimme Power Modus", die de spanningen analyseert en aanpast aan de hand van de cartridges. Door de efficiëntie worden daarom uitstekende hits bereikt.

Beschrijving

Met de opkomst van 510 compatibele apparaten op de markt voor verdampers, is de PCKT One Plus ongetwijfeld een specialiteit. Ten eerste is dit apparaat niet alleen aantrekkelijk voor liefhebbers van e-liquids maar ook voor degenen die graag concentraten verdampen. Bovendien past de elegante verdamper gemakkelijk in de palm van je hand en beschikt hij over pass-through opladen – wat zeldzaam is voor een klein apparaat als dit.

Robuuste constructie
PCKT One Plus is een compact en betrouwbaar apparaat. De behuizing is gemaakt van 6061 aluminium, een door neerslag geharde aluminiumlegering die silicium en magnesium als belangrijkste legeringselementen bevat. Zoals eerder vermeld, past het ovale apparaat comfortabel in je handpalm en is verkrijgbaar in een reeks prachtige kleuren die bij je persoonlijkheid passen. Bovendien beschermt de metalen behuizing de hulpstukken tegen schade.

510 cartridge compatibel
De One Plus past op elke 510 cartridges met een diameter van minder dan 11,5 mm en wordt geleverd met twee magnetische adapters voor de PCKT One Plus. De cartridgesleuf past op alle bovenste en onderste Airflow 510-cartridges van bekende merken zoals CCell, Smiss of iKrushers. Daarom is het ideaal voor degenen die willen experimenteren met verschillende cartridges.

SPRK cartridge
De PCKT One Plus bevat een indrukwekkende gepatenteerde 510 cartridge, de SPRK. Ontworpen om concentraat te verdampen en heeft een dubbele keramische kern en een lekvrij ontwerp dat de luchtstroom niet beïnvloed. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de dubbele keramische kern zorgt voor een constante afvoer in vergelijking met enkele keramische kernverstuivers. De cartrige kan 0,5 ml tot 0,8 ml concentraat per keer bevatten en heeft een magnetische verbinding die speciaal is ontworpen voor gebruik met de PCKT One Plus. Bovendien is het 1,5 Ohm-opzetstuk navulbaar en past het in elke 510 mod-doos.

Drie powermodi
Er zijn drie instellingen in PCKT One Plus. Het heeft echter een chip die de weerstand van de spoel analyseert en de maximale sterkte aanpast aan de individuele instelling voor efficiënte verdamping. Dus je kunt verschillende soorten ohm-verstuivers gebruiken als je wilt. Anders zijn de drie spanningsinstellingen als volgt:

  • Laag: 3,7 watt
  • Gemiddeld: 4,3 watt
  • Hoog: 5,1 watt

PCKT One Plus video

In de volgende video zie je het juiste gebruik en de inhoud van de doos van de PCKT One Plus.

In de verpakking

  • 1x PCKT One Plus verdamper
  • 1x SPRK cartridge
  • 2x Adapters (kort en lang)
  • 1x USB kabel
  • 1x Garantiekaart
  • 1x Handleiding