Puffco Peak

Puffco Peak

De Puffco Peak is de eerste tafelverdamper van Puffco. Geef jij de voorkeur aan het verdampen van concentraten dan aan kruiden, dan is de Puffco Peak zeker iets voor jou! De futuristisch verdamper is speciaal ontworpen voor concentraten wat onder andere tot uiting komt in het handgeblazen glas. Laat je meevoeren op de heerlijke dampen die deze gebruiksvriendelijke verdamper produceert.

4.7/5.0Beoordeling geschat door Vapospy

Beschrijving

Op het eerste gezicht lijkt de Puffco Peak qua ontwerp enigszins op het ontwerp van de OG Volcanoverdamper door zijn kegelachtige vorm. Het voor de hand liggende verschil tussen deze twee is natuurlijk het glazen stuk en de functie. Aangedreven door een lithium-ion batterij met een snelle oplaadtechnologie die slechts 2 uur nodig heeft om op te laden, is de Puffco Peak misschien klein, maar heeft hij veel te bieden.

Kegelvorm
In tegenstelling tot andere, heeft de Puffco Peak een uniek kegelvormig glazen mondstuk met waterfiltratie. De Puffco Peak is 17,8 cm lang vanaf de punt van de kegel tot de onderkant en heeft een stabiele en zware siliconenbasis van 7 cm breed. Om het compleet te maken, is elk stuk glas in de Puffco Peak met de hand geblazen.

Warm het op!
De Puffco Peak heeft gemiddeld 20 seconden nodig om op te warmen, hij wordt geleverd met 4 temperatuurinstellingen van 232°C, 260°C, 287°C en 315°C. In combinatie met zijn intelligente temperatuurkalibratietechnologie en een “Sesh-modus” functie past de Peak verdamper de opwarmtijd automatisch aan wanneer de kom te heet is. Uitgerust met haptische feedback en een eenvoudige bediening met één knop, die perfect in je greep ligt, kun je ongeveer 30 sessies met mooie zachte dampen verwachten van de Puffco Peak wanneer deze volledig is opgeladen.

Stijl ontmoet functie
Elk detail in de Puffco Peak verdamper komt met een functie in het achterhoofd, de meest stijlvolle en functionele zou natuurlijk de LED verlichting zijn. Veranderend van kleur afhankelijk van de status, elimineert de LED verlichting de noodzaak van een stijlvol scherm. Met verwijderbare keramische kom voor de kruiden, kan het opruimen nooit gemakkelijker worden.

Video bij de Puffco Peak

Bekijk de introductie video van de Puffco Peak, je zult zien hoe draagbaar deze “tafelvaporizer” is. Wees gewaarschuwd, je wordt misschien verliefd op de dikke damp die het produceert!

In de verpakking

  • 1x Puffco Peak verdamper
  • 1x Draagtas
  • 1x Pak wattenstaafjes
  • 1x Vulgereedschap
  • 1x Micro usb-kabel
  • 1x Super oplader
  • 1x Glazen carb cap
  • 1x Extra keramische kom

Conclusie

Als je gewend bent aan traditioneel verdampen, ga je nooit meer terug als je de Puffco Peak in handen hebt. Het heeft de futuristische look die past bij zijn functie als een slimme verdamper. Bovendien vereist het minder gedoe om op te ruimen en is het super veilig voor de onhandige onder ons. De verdamper wordt geleverd met een draagtas die alle Puffco Peak gerelateerde zaken op één plaats houdt, je kunt de reisset toevoegen aan de verzameling om de verdamper compleet te maken voor avonturen.

Puffco Peak Pro
» Nieuw model «

Puffco Peak Pro

De Puffco Peak Pro heeft een 40% grotere kamer dan zijn voorganger, een dubbele watercapaciteit en een app om je beleving aan ...

van 474,99 €
4.8

Verkopers

Land wijzigen:
Vapefully.com
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 0:00

💨 Discreet packaging 💨 100% Ecological packaging

💨 Advice via LiveChat & telephone 💨 1,500 Positive Opinions on TrustPilot ⭐⭐⭐⭐⭐