Land wijzigen:

Puffco Peak

Laatste update: 4. oktober 2018
Puffco Peak
4.7 / 5.0 Beoordeling

De Puffco Peak is de eerste tafelverdamper van Puffco. Geef jij de voorkeur aan het verdampen van concentraten dan aan kruiden, dan is de Puffco Peak zeker iets voor jou! De futuristisch verdamper is speciaal ontworpen voor concentraten wat onder andere tot uiting komt in het handgeblazen glas. Laat je meevoeren op de heerlijke dampen die deze gebruiksvriendelijke verdamper produceert.

Puffco Peak Review

Op het eerste gezicht lijkt de Puffco Peak qua ontwerp enigszins op het ontwerp van de OG Volcanoverdamper door zijn kegelachtige vorm. Het voor de hand liggende verschil tussen deze twee is natuurlijk het glazen stuk en de functie. Aangedreven door een lithium-ionbatterij met snellaadtechnologie die slechts 2 uur nodig had om op te laden, is de Puffco Peak misschien klein, maar heeft hij veel te bieden.

Kegelvorm
In tegenstelling tot andere, heeft de Puffco Peak een uniek kegelvormig glazen mondstuk met waterfiltratie. De Puffco Peak is 7 inch lang vanaf de punt van de kegel tot de onderkant en heeft een stabiele en zware siliconenbasis van 2,75 inch breed. Om het compleet te maken, is elk stuk glas in de Puffco Peak met precisie met de hand geblazen.

Warm het op!
De Puffco Peak had gemiddeld 20 seconden nodig om op te warmen, hij werd geleverd met 4 temperatuurinstellingen van 232°C, 260°C, 287°C en 315°C. In combinatie met zijn intelligente temperatuurkalibratietechnologie en een “Sesh-modus” functie past de Peak verdamper de opwarmtijd automatisch aan wanneer de kom heet is. Uitgerust met haptische feedback en een eenvoudige bediening met één knop die perfect in je greep ligt, kun je ongeveer 30 dabs met mooie zachte dampen verwachten van de Puffco Peak wanneer deze volledig is opgeladen.

Stijl ontmoet functie
Elk detail in de Puffco Peak verdamper komt met een functie in het achterhoofd, de meest stijlvolle en functionele zou natuurlijk de LED verlichting zijn. Veranderend van kleur afhankelijk van de status, elimineert de LED verlichting de noodzaak van een stijlvol scherm. Met verwijderbare keramische kom voor de kruiden, kan het opruimen nooit gemakkelijker worden.

Video bij de Puffco Peak

Bekijk de introductie video van de Puffco Peak, je zult zien hoe draagbaar deze “tafelvaporizer” is. Wees gewaarschuwd, je wordt misschien verliefd op de dikke damp die het produceert!

In de verpakking

  • 1x Puffco Peak verdamper
  • 1x draagtas
  • 1x Pak wattenstaafjes
  • 1x Vulgereedschap
  • 1x Micro usb-kabel
  • 1x Super oplader
  • 1x Glazen carb cap
  • 1x Extra keramische kom

Conclusie

Als je gewend bent aan traditioneel verdampen, ga je nooit meer terug als je de Puffco Peak in handen hebt. Het heeft de futuristische look die past bij zijn functie als een slimme verdamper. Bovendien vereist het minder gedoe om op te ruimen en is het superveilig voor de onhandige onder ons. De verdamper werd geleverd met een draagtas die alle Puffco Peak gerelateerde zaken op één plaats houdt, je kunt de reisset toevoegen aan de verzameling om de verdamper compleet te maken voor avonturen.

Puffco Peak Verkopers

Laatste prijsaanpassing: 12.12.18 om 05:21

Ga naar winkel€ 314,10
Ga naar winkel€ 349,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018