Puffco Peak Pro

Puffco Peak Pro

De Puffco Peak Pro heeft een 40% grotere kamer dan zijn voorganger, een dubbele watercapaciteit en een app om je beleving aan te passen. Gezien de Puffco Peak, kun je met de Pro-versie je apparaat gebruiken met de nieuwe Puffco Peak Pro Power Dock (apart verkrijgbaar). Het Dock systeem geeft je de mogelijkheid tot opladen onderweg en bied je de 'ready-mode' die het apparaat verwarmt wanneer het wordt opgetild.

4.8/5.0Beoordeling geschat door Vapospy

Beschrijving

Puffco staat bekend om zijn concentraatvaporizers, van de kleine penachtige Puffco Plus en de Puffco Pro 2 tot hun eerste tafel verdamper , de Peak vaporizer die het spel voor hen veranderde. Vanwege de overweldigende vraag en populariteit introduceert Puffco de Peak Pro om alle dingen weer te geven die Puffco van hun producten heeft geleerd met extra functies als een app.

De Kamer
Allereerst heeft de Peak Pro een grotere kamer dan de standard Peak vaporizer. Gezien zijn grootte heeft de Pro 30 seconden nodig om op te warmen, iets langer dan normaal, maar bevat het meer materiaal om krachtigere damp te creëren. Daarnaast heb je de oculus carb om je materiaal te zien terwijl je inhaleert, en het heeft een directioneel luchtpad voor efficiëntie. Het nieuwe ontwerp houdt ook de carb op zijn plaats, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hem kwijtraakt.

Andere kleine details
De Peak Pro wordt geleverd met een draagbare hoes die alle inhoud op zijn plaats houdt. Met het extra gat/handvatdetail kun je je Peak Pro gemakkelijk meenemen. Terwijl de reguliere Peak de micro-USB gebruikt, gebruikt de Pro de USB-C; het is de nieuwere technologie die een aantal voordelen biedt, waaronder sneller opladen. De Pro heeft een matte afwerking die geen vingerafdrukken achterlaat. Daarnaast heeft de Peak Pro een grotere watercapaciteit, waardoor je soepeler dampt krijgt.

Nauwkeurige temperatuur
Het apparaat heeft een sensor ingebouwd in de kamer om te allen tijde de optimale temperatuur te regelen. Ongeacht hoe snel je inhaleert of hoeveel materiaal je in de kamer stopt, je zult elke keer een consistente smaak en ervaring hebben. Er zijn 4 vooraf ingestelde temperaturen die je direct op het apparaat kunt kiezen. Je hebt de app nodig om de volledige temperatuur te bereiken, die varieert van [celsiuswaarde=’232′ f=’450′] tot [celsiuswaarde=’327′ f=’620′]. Het apparaat trilt wanneer het de ingestelde temperatuur bereikt.

De Puffco Peak Pro-app
De introductie van een app voor een verdamper is niet nieuw, het bestond al bij een paar andere vaporizers, zoals de Crafty+ of de Pax 3. Met deze functie hebben gebruikers meer controle over hun apparaten en betere ervaringen. Je hebt de app niet nodig om het apparaat te gebruiken, maar het verbetert je ervaring en geeft meer controle. Vanuit de app kun je de huidige instellingen en komtemperatuur bekijken, dagelijkse dabs en het totale aantal dabs zien dat je van je apparaat hebt genomen. Verder kun je via de app het volgende doen:

 • Regel de temperatuur en duur van je sessie
 • Personaliseer nieuwe warmte-instellingen of boost-modus
 • Pas de lichtkleur en animatie aan de gewenste sfeer aan
 • Activeer stealth-modus voor discretie
 • Schakel de gereed-modus in, die de damp verwarmt wanneer deze uit het powerdock wordt getild.
 • Update de firmware van je apparaat
 • Neem rechtstreeks contact op met de klantenservice van Puffco.

Om de volledige ervaring te krijgen, kunt u de Puffco Peak Pro Android-app downloaden. Helaas kunnen Apple iOS-gebruikers de app niet rechtstreeks downloaden, maar je kunt de app nog steeds gebruiken door de iOS-instructie voor Puffco Peak Pro te volgen.

Power Dock (apart verkrijgbaar)
Van alle updates is de powerdock een “leuk om te hebben” -functie tegen een meerprijs. Het dock kan je apparaat op een plaats als een scherm houden en tegelijkertijd opladen. Je kunt de Peak Pro draadloos opladen of met de kabel verbinden om 2 keer volledig op te laden. Ondertussen laad je met de dock ook andere apparaten op zoals een powerbank. Het belangrijkste is dat je de ‘ready-mode’ voor je Peak Pro kunt ontgrendelen als je hem met de app verbindt. Met deze modus kun je vapen terwijl je de vape van het dock tilt, wat het ultieme gemak biedt voor een feestje of een gewone solosessie.

Puffco Peak Pro Video

Maak in onderstaande video kennis met de Puffco Peak Pro via de CEO zelf.

In de verpakking

 • 1x Puffco Peak Pro
 • 1x Draagtas
 • 1x USB-C oplader
 • 1x Oculus carb
 • 1x Reinigingstool
 • 4x Wattenstaafje

Verkopers

Land wijzigen:
Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: VAPOPUFF5 474,99 € 499,99 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 4:16

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Puffco Peak
» Ouder model «

Puffco Peak

De Puffco Peak is de eerste tafelverdamper van Puffco. Geef jij de voorkeur aan het verdampen van concentraten dan aan kruiden, dan ...

4.7

Bezoekers die dit artikel bekeken, bekeken ook: