PUFFiT 2 Vaporizer

PUFFiT 2 Vaporizer

Nog nooit was er zo’n discrete vaporizer. Met de kleine afmetingen en de vorm van een inhalator kun je overal onopvallend verdampen.

Beschrijving

Niet alleen kruiden maar ook concentraten kun je verdampen op één van de vier vooraf ingestelde temperatuurstanden tussen de 170°C tot 220°C. Je hoeft enkel te wachten op de trilling om te weten dat je kunt beginnen met verdampen, dit laat enkel 30 seconden op zich wachten door de krachtige batterij waarover de PUFFiT 2 beschikt.

Discretie
De PUFFiT 2 is enkel 9,4 cm lang en 4,8 cm breed waarmee hij zo klein is dat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De vorm doet lijken op een inhalator waardoor je de vaporizer onopvallend kunt gebruiken.

Lange batterijduur
De batterij is verbeterd waardoor de batterij 75% langer meegaat dan het origineel. Dit is goed voor ongeveer 40 sessies. Daarnaast bespaar je batterij doordat de vaporizer automatisch na 3 minuten uitschakelt.

Dual gebruik
Niet alleen kan er met de PUFFiT 2 kruiden verdampt worden, ook kunnen er concentraten gebruikt worden. Alle benodigdheden worden hiervoor meegeleverd.

Vier temperatuurstanden
De temperatuur kan ingesteld worden op één van de vier temperatuurstanden tussen de 170°C tot 220°C.

Trilling notificatie
De PUFFiT 2 warmt binnen 30 tot 45 seconden op, om je hiervan op de hoogte te stellen vibreert de vaporizer.

Video bij de PUFFiT 2

Bekijk de gebruiksinstructies van de PUFFiT 2 via de volgende video.

In de verpakking

  • 1x PUFFiT 2 vaporizer
  • 4x Reservegaasjes
  • 1x Concentraat-gaasje
  • 1x Roerstokje
  • 1x USB-lader
  • 1x Hittebescherming

Conclusie

De PUFFiT 2 is de verbeterde versie van zijn voorganger en is nu ook geschikt voor concentraten. Met de trilfunctie, 4 temperatuurstanden en korte opwarmtijd overtuigt hij niet alleen met zijn onopvallende uiterlijk, maar ook met zijn functionaliteiten. De PUFFiT 2 is de perfecte verdamper voor wie snel en onopvallend wil verdampen!