Taal wijzigen:
Land wijzigen:

Silver Surfer

Laatste update: 20. mei 2019

De Silver Surfer Vaporizer is gemaakt om het verdampen van gedroogde kruiden iedere keer tot een positieve ervaring te maken. Gemaakt met hoogwaardige keramische verwarming, borosilicaatglas en een aluminium behuizing, kan het volledig aangepast worden aan je wensen.

Beschrijving

De Silver Surfer vaporizer komt zijn reputatie na dat het de meest betrouwbare vaporizer in de markt is. Het heeft vele functies die geen enkele enthousiaste vaper kan weerstaan.

Op maat en functioneel
De grootte van de Silver Surfer vaporizer is 6,75 inch x 9 inch x 9,25 inch, klein genoeg om mee te nemen waar je ook heen gaat. De verwarmingsklep heeft een hoek van 90 graden om te voorkomen dat kruiden eruit vallen tijdens het verdampen, hierdoor haal je het meeste uit je sessies.

Verwarm zoals je wilt
Het heeft een verstelbare temperatuurknop waarmee je de gewenste temperatuur in kunt stellen. De vaporizer warmt binnen 2 minuten op.

Duurzaam met stijl
Gemaakt van hoogwaardig aluminium, beste kwaliteit keramische verwarming, en dik Borosilicaat glas, gaat deze makkelijk mee te nemen kruidenverdamper lang mee. Het heeft ook een 3 jarige garantie.

Video bij Silver Surfer

De Silver Surfer is een makkelijk te gebruiken vaporizer die je zowel alleen als met vrienden kunt gebruiken. Bekijk deze video over hoe je de perfecte golf kunt pakken.

Tips bij gebruik

De SSV wordt erg warm zodra hij is ingeschakeld, dus zorg ervoor dat je hem niet aanraakt om verbranding te voorkomen. Zet hem bij gebruik op een vlakke ondergrond, zodat hij niet omvalt en plaats hem niet in de buurt van voorwerpen die gemakkelijk vlam vatten.

 1. Zet de vaporizer aan en laat het bij het eerste gebruik 2 tot 3 minuten opwarmen om fabrieksoliën en resten te verbranden.
 2. Maal je kruiden fijn alvorens ze in de vaporizer te stoppen. Zorg ervoor dat je de vaporizer niet te vol stopt.
 3. Draai de temperatuurknop half om of op een 2 uur stand. Hierdoor warmt de Silver Surfer op tot 193°C tot 200°C, wat de ideale temperatuur is.
 4. Plaats je stokje op het verwarmingselement en inhaleer rustig door het mondstuk.
 5. Gebruik het roergereedschap om je kruiden te roeren zodat ze gelijkmatig verdampen.

In de verpakking

 • 1x Silver Surfer vaporizer
 • 1x Inhalatieslang
 • 1x Glazen mondstuk
 • 1x Glazen stok
 • 1x Gereedschapstool
 • 3x Filter
 • 1x Gevoerde draagtas

Conclusie

De Silver Surfer is een elektrische vaporizer die makkelijk te gebruiken en draagbaar is. Door de combinatie van hoogwaardige aluminium-, glazen- en keramische materialen laat het niets meer te wensen over. Het heeft zelfs tal van accessoires en upgrades om uit te kiezen.

Verkopers

Land wijzigen:

Laatste prijsaanpassing: 12.11.19 om 14:35

Ga naar winkel169,00 €

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

*de prijs is enkel geldig met de 10% actiecode: hallovapospy 212,39 €  235,99 € 

Gratis levering in Nederland en België voor bestellingen vanaf €100

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2019


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: