Smono 3

Naast het verdampen van kruiden, is de Smono 3 dankzij de meegeleverde glazen kamer ook compatibel met oliën en waxen. Met de afmetingen van 8.1 cm x 5 cm x 2.7 cm is dit het meest compacte model van de Smono serie. De moderne en efficiënte convectieverwarming is uniek voor een verdamper van deze grootte.

4.7/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De moderne convectieverwarmingsmethode gebruikt door de Smono 3 wordt als uniek beschouwd voor deze maat. Compact, gemakkelijk te gebruiken en krachtig; het combineert alle functies die belangrijk zijn om onderweg te verdampen. Met slechts 3 knoppen is de bediening van de Smono 3 opzettelijk eenvoudig.

Hoge kwaliteit – goede gebruiksgemak
De Smono 3 heeft een hoogwaardig, hygiënisch glazen mondstuk met een geïntegreerde cilinder die gemakkelijk kan worden gedemonteerd en daarom gemakkelijk kan worden gereinigd. De verdamper heeft twee gekleurde LED-lampjes om aan te geven wanneer de optimale temperatuur is bereikt. Met slechts 3 knoppen is de bediening van de verdamper opzettelijk eenvoudig; het heeft een schakelknop en een “+” en “-” knop om het te bedienen. Bovendien schakelt het automatische na 4 minuten inactiviteit uit om de batterij te sparen en een sessie te timen.

OLED scherm
Het geïntegreerde OLED scherm toont je alle relevante informatie in één oogopslag. Je kunt het batterijniveau, de resterende tijd voor de sessie en de huidige temperatuur zien. Het is ook mogelijk om op elk gewenst moment van Celsius naar Fahrenheit en vice versa te veranderen.

Convectieverwarmingsmethode
De Smono 3 wordt geleverd met een efficiënte convectieverwarmingstechnologie, waarbij warme lucht door de materialen stroomt. Door deze methode komt de warmte niet rechtstreeks via het verwarmingselement in aanraking met de kruiden, zoals bij de geleidingsverwarmingsmethode. Niet alleen verdampt het je materiaal efficiënt, maar het stopt ook met het extraheren van je materiaal wanneer je niet hebt geïnhaleerd. Bovendien bevat het een breed bereik van nauwkeurige temperatuurregeling tussen de 170°C en 230°C.

In de verpakking

  • 1x Smono 3
  • 1x Kamer voor oliën en waxen
  • 1x Afdichtringen
  • 1x Filterset
  • 1x Pincet
  • 1x Reinigingsborstel
  • 1x Vulgereedschap
  • 1x Micro USB-oplader
  • 1x Opbergdoos
  • 1x Handleiding

Conclusie

Allereerst kan de Smono 3 naast je favoriete kruiden ook oliën en waxen verdampen. Samen met een efficiënte convectieverwarming zorgt het voor zachte en efficiënte verwarming om pure aromatische damp te produceren. Aan de andere kant spreekt een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit in het voordeel van deze verdamper. Kortom, Smono 3 is een veelzijdige en compacte verdamper waarmee je gemakkelijk op reis kunt gaan zonder de smaak en het gemak van de damp in gevaar te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

Verkopers

Land wijzigen:
Smono.shop
Ga naar winkel95,00 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 7:16

Smono Vape Officiële Winkel

Avalonmagicplants.com
Ga naar winkel79,90 €

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 21:48

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

Puffpuffpalace.nl
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 20:48

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿